• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak bu halim?

ayyuzlum01

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
271
296
23
Iyi akşamlar. Bu aralar her şey üstüme ustume geliyor. Stresli iş yerim var. Bugün öğlen 2 gibi işten çıktım eşim evde işten izinli sayılır. Eve geldim o evde olduğu için bsyler hazırlamasını bekledim. Tabi ki hazırlamamıştı.
Dün suyla ıslayıp birsktigim tepsi vs vardı onlar da aynı birsktigim gibi. Uzuldum sonra kendime dedim beklentiye girme. Hiç oturmadan dünden kalanları isittim pilav yaptım. Eşim odada bilgisayarda vakit öldürüyor. Kendi başıma yedim. Sonra doğru düzgün dinlenemeden bilgisayarda islerim vardı onu hallettim
Sonra akşam bir tanidigimizla yemeğe gidecektik. Bana yürürüz dedi (uzak mesafe değil ama yürümeye enerjim yoktu..)
Ben de yorgun olduğum için arabayla gideriz dedim öyle gideceksek hic gitmeyelim vs dedi ben de bir kere de beni anla vs orada bir gerginlik

Bu arabada bana evde tikili kaldım zten vs dedi. Cumartesi günü bir yere gidecektik ben rahatsızdım gidemedik oraya gidemediğini kastediyor.
Dün de yine tartışmıştık kalbimi kırmıştı. Oradan bir kırgınlığım var. Ben de bir an arabada kontrolumu kaybettim sınır krizi geçirdim ne istiyorsun benden diye bağırarak icimde ne varsa söyledim. o an kapıya vs vurmuşum kolum sonra acıyınca anladim.
Sonra arabada ağladım. Gideceğimiz yere de söz verdiğimiz için gitmek zorunda kaldık. Gözlerim sis ağladığım belli hasta mısın vs diye sordular hep.
Bu çift de karı koca çok iyi anlaşan sohbet muhabbetleri güzel bir çift.
Bazen onlara bakıp üzülüyorum bkendime.
Daha önce evdeyken de bilincimi kaybedip telefon firlatmisligim vs var. Içimde bir şeyler birikiyor birikiyor o yüzden böyle oluyor.
Şimdi siz bunlarda sinir krizi geçirecek ne var dersinir ama öncesi var.
Evlenmeden önce hic böyle bir durum yaşamamıştım.. Ben normalde çok sakin biriyim. Kim görse aynısını söyler. Annem ailem benim bu halimi görseler şaşkınlıktan ne yapacagini bilemezler.
Bu vakit oldu erken kalkicam uykum var uyuyamıyorum. Ne olacak bu halim?

Biriktirme.
Anında ver tepkileri daha dozunda olur.
Misal eve geldin eşin manda gibi yatmış.
Hiç bir şeye dokunmamış.
Bir işe dokunsan yükümü azaltsan ne olur.
Aç geldim yemeği bile ben düşünüyorum diye çıkış.
Sessizce işlere koyulup bir başına kendi kendini yersen öyle krizlere girersin.
Krize girme krize sok.

İçinde birşktirdiklerin sonra patlamana neden oluyo. Eve gelince söyleyebilirsin eşine suya basmıştım keşke yıkasaydın diye. Arabayla gitmeye de canım çok yorgunum işten geldim evi toparladım yürüyecek halim kalmadı gibi gibi. Ayrıca eşiniz evde bunalıyosa ille berabermi gitmek zorundasınız gitsin dolaşsın hava alsın. Belliki onun da biriktirip dert ettikleri var

herşey bu korona yüzüden oluyor gerçekten sinirlerimiz çok yıprandı ,
haftasonu ben böyleydim , vara yoka bagırdım ,
yaşadığımız ilçe küçük ama deniz kenarı , hiç birşey yapamasakta sahile inip yüzüyorduk artık onuda yapamıyoruz ,

biraz daha sakin ol hee bu arada kocandan bir beklentin varsa söyle onlar da kıt beyinleriyle düşünmelerini bekleme

Biriktirme.
Anında ver tepkileri daha dozunda olur.
Misal eve geldin eşin manda gibi yatmış.
Hiç bir şeye dokunmamış.
Bir işe dokunsan yükümü azaltsan ne olur.
Aç geldim yemeği bile ben düşünüyorum diye çıkış.
Sessizce işlere koyulup bir başına kendi kendini yersen öyle krizlere girersin.
Krize girme krize sok.
+1

Eşinizden beklentiniz olsun, niye olmayacakmış? Evde çalışmıyorsa bi zahmet iki kap yemek yapsın. Kızlar burda çalışan kadınların kendilerini harap ettiğini görüyorum, işte deli gibi çalışıp eve gelip evin işini yapıp, yemek yetiştirip sonra da olur olmadık yere eşlerine patlıyorlar. Neden?

Çünkü eşlerine kızgınlar içten içe. Sizin yağtığınız fedakarlık değil, sadece başkalarına karşı değil kendinize karşı da sorumlusunuz. Öldüğünüz zaman bedeniniz de size hesap soracak bari bunu düşünün.

Eşiniz paşa torunu mu ki o evde vakit öldürüyor siz bi de ekstra iş yapıyorsunuz. Aynısını yapsanız eşiniz ne tepki verir. Ve haklı bulursunuz çünkü kadınsınız. Kadınlarımız bile kendini erkeğin altında görüyor. Önemli olan onı memnun etmek ona her koşulda hizmet etmek vs. Yapmayın ya ben oturduğum yerde size üzülüyorum hiç mi kendinize acımanız yok?

Böyle evli olacağınıza boşanın gitsin. Bari evde sinirinizi bozan, hizmet bekleyen mızmız bir sultan olmazsa daha mutlu yaşar gidersiniz.

Esiniz sizi umursamadığı icin ofkelisiniz aslinda..Stresli is, insanın ruhunu emiyor..Bu zaman da da is degistirmekte zor ama deneyin isterseniz..Eve gelince de kendi konfor alaninizi olusturun .Evlenince biryere randevu verince gitmek mi gerekiyor ayrica gitmeseydiniz keske arkadas buluşmasına..

Back
X