Ne olacak bu iliskinin sonu ?

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Merhaba arkadaslar. Bir suredir icinde bulundugum durumu anlatacagim, su anda asiri derecede sinirimi bozuyor. Sevgilime patlamaktansa buraya icimi dokup biraz rahatlayayim dedim. Belki biraz uzun olabilir ama imla kurallarina uymak ve paragraflara ayirmak yazımı okunabilir hale getirecektir diye dusunuyorum :KK53:

Erkek arkadasimla neredeyse besinci yilimizin icindeyiz. Belirtmeliyim ki onu gercekten cok seviyorum. Ama son zamanlarda bu iliski beni hayli yoruyor.

Bu son iki bucuk uc aydir kendisi surekli bir bunalım icerisinde. Sayesinde yaptigimiz guzel seylerden dahi keyif alamaz oldum. Cani derslere sıkılıyor bir hafta surat asiyor. Sonrasinda da bana da kusuyor, konusmuyor. Ne oldu dedigimde " bana sarilip teselli etmeni bekledim, yapmadin " falan diyor. Sonrasi malum, bana sariyor, sonra ozurler falan alttan aliyorum. Hakkini yemeyeyim benim cekilmez biri oldugum anlarda da o beni alir alttan ama bu mutsuzlugu beni de mutsuz ediyor dibe cekiyor. Cogu zaman mutsuzlugunun belli bir nedeni yok, en son kendisini bocek isirdi diye mutsuzdu misal. Takip edemiyorum.

Ikinci ve su an asil canimi sikan konuya geleyim. Beni yeterince onemsedigine inanmiyorum. Sevgilim insanlara ayip etmekten cok korkan ve onlara bir soz verdiyse iki eli kanda olsa yapan birisi. Ancak bana geldiginde is degisiyor. Bir soz verdiyse ve o an onu yapamiyoraa beni zor durumda da biraksa asla umrunda olmuyor. Nasil oluyorsa hep abartan tarafin ben oldugumu dusunuyor. Verdigi sozler ufak seyler evet ancak bazen beni zor durumda birakabiliyor yapmayinca ve bana ayip oldugunu dusunmuyor. Her daim anlayisli olmami bekliyor.

Yapim itibariyle iliskide cok sey bekleyen biri degilim. Hatalarim illa ki oluyordur ama bu konuda iyiyim diyelim. Cok sey beklemiyor olmam mi bunun sebebi ? Bu kiz ne yaparsam yapayim bir sey demiyor veya cok uzatmiyor diye mi dusunuyor ? Bu tavrimin beni onun gozunde degersizlestirdigini ve dikkat etmemeye basladigini dusunmeye basladim. Nasil bir tavir almam gerektigi konusunda kararsizim. Fikirlerinizi bekliyorum :)

Söz verme konusunda olan tutumuna halk arasinda "el iyisi" diyoruz surekli depresif erkek biyerden sonra cekilmiyor bence iliskiyi imha edebiliyor

canım bütün nazını sana geçiriyor o .
başka insanlara yapamaz bunu, çünkü başkaları onun nazını çekemez.
benim erkek arkadaşım da aynen böyle . başkasına sinirlenir bana kızar.
kendiside hep der bir tek nazım sana geçiyor diye ..
Kesin bir tavır koy ortaya bence, yumuşak yüzlü olma.
yoksa aynı şekilde devam eder hatta abartabilir ..

canım bütün nazını sana geçiriyor o .
başka insanlara yapamaz bunu, çünkü başkaları onun nazını çekemez.
benim erkek arkadaşım da aynen böyle . başkasına sinirlenir bana kızar.
kendiside hep der bir tek nazım sana geçiyor diye ..
Kesin bir tavır koy ortaya bence, yumuşak yüzlü olma.
yoksa aynı şekilde devam eder hatta abartabilir ..
Iste ben de nazi bana da gecmesin istiyorum aslinda. Soz verdiyse tutsun, o an zor da olsa ugrassin yapsin. Nazindan kaprisinden gecilmeyen hatunlar pek kiymetli oluyor ama onu da ben beceremiyorum ki...

Sizinki iliskiden ziyade siddetli arkadasliga donusmus.

Sanki sevgili degil iki kiz arkadassiniz.

O size regl sancisi yuzunden bile surat yapiyor.

Hatta bazen de iki erkek kanka...

Baskalarina sozunu dikkatle tutarken size 'idare ediver kardooo' diyor gibi.

Sizin arkadas degil sevgili oldugunuzu animsatmaniz lazim ona...

Uzun sureli iliskilerdeki yakinlik bazen boyle salt arkadasliga donecek gibi olur.

Flort, naz niyaz ve size ters gelen durumlarda tavrinizi net bir sekilde koyarak dur diyebilirsiniz bu gidise...

Iste ben de nazi bana da gecmesin istiyorum aslinda. Soz verdiyse tutsun, o an zor da olsa ugrassin yapsin. Nazindan kaprisinden gecilmeyen hatunlar pek kiymetli oluyor ama onu da ben beceremiyorum ki...
becermek lazım işte.
tavırlarını birazda olsa sertleştir bence. hani ona gerçekten kızdığını göster, gözünü korkut.

Siz 40 yıllık evlilere dönmüşsünüz. Iliskiler uzayinca böyle lackalasiyor... bence heyecaninizi kaybetmissiniz..
Bilemiyorum ki. Uzun iliskinin zaten evlilikten pek farki olmuyor ama son iki aya kadar bu tarz bir problemimiz yoktu. Ne onerirsiniz peki ? Birbirimizi sevdiginden kuskum yok ayrilmayi dusunmuyorum o yuzden. Zaten monotonluk veya heyecanla ilgili bir problemim yok, bu durum biraz da tercih meselesi, o monotonluk biraz hosuma da gidiyor gibi. Benim sikintim yukarda yazdiklarim aslinda

becermek lazım işte.
tavırlarını birazda olsa sertleştir bence. hani ona gerçekten kızdığını göster, gözünü korkut.
Eskiden sinirlenince ne dedigimi bilmeyecek kadar kendimi kaybediyordum, duzelteyim derken fazla sakinlestim galiba:KK53:

Türk toplumunun genlerinde var bu :-) eve gelicek insan ne kadar yabancıysa o kadar özenilir, evde iki misafir varsa iyi yatakta yatma önceliği hep daha uzak olduğumuzdadır, bence bilmeden hepimiz yapıyoruzdur erkek arkadaşının yaptığı şeyleri , yanlış olduğunu farketmeden.Çok seviyoruz çok değer veriyoruz ve o zaten bunu bildiği için bize kırılmaz sanıyoruz.O yüzden bence kırıldığın şeyleri söylemekten çekinme ama onu suçlamadan konuş, yani ne biçim adamsın hep böyle yapıyosun tarzı cümleler yerine bu yaptığına kırıldım, üzüldüm diyebilirsin

Sizinki iliskiden ziyade siddetli arkadasliga donusmus.

Sanki sevgili degil iki kiz arkadassiniz.

O size regl sancisi yuzunden bile surat yapiyor.

Hatta bazen de iki erkek kanka...

Baskalarina sozunu dikkatle tutarken size 'idare ediver kardooo' diyor gibi.

Sizin arkadas degil sevgili oldugunuzu animsatmaniz lazim ona...

Uzun sureli iliskilerdeki yakinlik bazen boyle salt arkadasliga donecek gibi olur.

Flort, naz niyaz ve size ters gelen durumlarda tavrinizi net bir sekilde koyarak dur diyebilirsiniz bu gidise...
Zaten ayni zamanda da en yakin arkadasim gibi goruyorum onu. Aslinda mutlu da ediyor bu kadar yakin olmak, ama cok haklisiniz dediklerinizde. O naz niyaz kisminda saniyorum cok iyi olmayabilirim, buraya nasil cilveli olunur diye bir konu acilmisti keske dikkate alip okusaydim:KK53:

Türk toplumunun genlerinde var bu :-) eve gelicek insan ne kadar yabancıysa o kadar özenilir, evde iki misafir varsa iyi yatakta yatma önceliği hep daha uzak olduğumuzdadır, bence bilmeden hepimiz yapıyoruzdur erkek arkadaşının yaptığı şeyleri , yanlış olduğunu farketmeden.Çok seviyoruz çok değer veriyoruz ve o zaten bunu bildiği için bize kırılmaz sanıyoruz.O yüzden bence kırıldığın şeyleri söylemekten çekinme ama onu suçlamadan konuş, yani ne biçim adamsın hep böyle yapıyosun tarzı cümleler yerine bu yaptığına kırıldım, üzüldüm diyebilirsin
Yaa evet bu konuda da hata yapiyorum zaten ben canim. Genelde tepkim "allah belani versin ne igrenc birisin " seklinde oluyordu eskiden, ofke kontrolum pek yoktu. Yanlis yaptigimi bildigim icin kendimi frenlemeyi ogrendim ama fazla sus pus kaldim sanirim boyle de :)

Back
X