Iste ben de nazi bana da gecmesin istiyorum aslinda. Soz verdiyse tutsun, o an zor da olsa ugrassin yapsin. Nazindan kaprisinden gecilmeyen hatunlar pek kiymetli oluyor ama onu da ben beceremiyorum ki...canım bütün nazını sana geçiriyor o .
başka insanlara yapamaz bunu, çünkü başkaları onun nazını çekemez.
benim erkek arkadaşım da aynen böyle . başkasına sinirlenir bana kızar.
kendiside hep der bir tek nazım sana geçiyor diye ..
Kesin bir tavır koy ortaya bence, yumuşak yüzlü olma.
yoksa aynı şekilde devam eder hatta abartabilir ..
becermek lazım işte.Iste ben de nazi bana da gecmesin istiyorum aslinda. Soz verdiyse tutsun, o an zor da olsa ugrassin yapsin. Nazindan kaprisinden gecilmeyen hatunlar pek kiymetli oluyor ama onu da ben beceremiyorum ki...
Bilemiyorum ki. Uzun iliskinin zaten evlilikten pek farki olmuyor ama son iki aya kadar bu tarz bir problemimiz yoktu. Ne onerirsiniz peki ? Birbirimizi sevdiginden kuskum yok ayrilmayi dusunmuyorum o yuzden. Zaten monotonluk veya heyecanla ilgili bir problemim yok, bu durum biraz da tercih meselesi, o monotonluk biraz hosuma da gidiyor gibi. Benim sikintim yukarda yazdiklarim aslindaSiz 40 yıllık evlilere dönmüşsünüz. Iliskiler uzayinca böyle lackalasiyor... bence heyecaninizi kaybetmissiniz..
Eskiden sinirlenince ne dedigimi bilmeyecek kadar kendimi kaybediyordum, duzelteyim derken fazla sakinlestim galibabecermek lazım işte.
tavırlarını birazda olsa sertleştir bence. hani ona gerçekten kızdığını göster, gözünü korkut.
Zaten ayni zamanda da en yakin arkadasim gibi goruyorum onu. Aslinda mutlu da ediyor bu kadar yakin olmak, ama cok haklisiniz dediklerinizde. O naz niyaz kisminda saniyorum cok iyi olmayabilirim, buraya nasil cilveli olunur diye bir konu acilmisti keske dikkate alip okusaydimSizinki iliskiden ziyade siddetli arkadasliga donusmus.
Sanki sevgili degil iki kiz arkadassiniz.
O size regl sancisi yuzunden bile surat yapiyor.
Hatta bazen de iki erkek kanka...
Baskalarina sozunu dikkatle tutarken size 'idare ediver kardooo' diyor gibi.
Sizin arkadas degil sevgili oldugunuzu animsatmaniz lazim ona...
Uzun sureli iliskilerdeki yakinlik bazen boyle salt arkadasliga donecek gibi olur.
Flort, naz niyaz ve size ters gelen durumlarda tavrinizi net bir sekilde koyarak dur diyebilirsiniz bu gidise...
Yaa evet bu konuda da hata yapiyorum zaten ben canim. Genelde tepkim "allah belani versin ne igrenc birisin " seklinde oluyordu eskiden, ofke kontrolum pek yoktu. Yanlis yaptigimi bildigim icin kendimi frenlemeyi ogrendim ama fazla sus pus kaldim sanirim boyle de :)Türk toplumunun genlerinde var bueve gelicek insan ne kadar yabancıysa o kadar özenilir, evde iki misafir varsa iyi yatakta yatma önceliği hep daha uzak olduğumuzdadır, bence bilmeden hepimiz yapıyoruzdur erkek arkadaşının yaptığı şeyleri , yanlış olduğunu farketmeden.Çok seviyoruz çok değer veriyoruz ve o zaten bunu bildiği için bize kırılmaz sanıyoruz.O yüzden bence kırıldığın şeyleri söylemekten çekinme ama onu suçlamadan konuş, yani ne biçim adamsın hep böyle yapıyosun tarzı cümleler yerine bu yaptığına kırıldım, üzüldüm diyebilirsin
evet biraz fazla sakinleşmişiniz siz o zaman :)Eskiden sinirlenince ne dedigimi bilmeyecek kadar kendimi kaybediyordum, duzelteyim derken fazla sakinlestim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?