- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
Hala oglu ve halan meselesi biraz kafami karistirdi. Umarim öyle bir sey yoktur. Kafamda bir cok komplo teorileri olustu.
1. Satilan tarlalar bütün borclari kapatiyorsa ise neden devam edilmiyor ?
2. Tarla halan ve babana mi ait ?
3. Belki halanin tarlada hakki varsa; is yerini halana veya ogluna devretmek zorunda kalmis olabilir mi?
4. Baban neden seni isyerinden uzaklastirmak istiyor ?
Satılan tarlalar bütün borcları kapatmaya yetmez sanırım cünkü babamlar 6 kardes, aralarında paylastırılacak.
İste benim de tıkandıgım nokta; Babamın beni ısrarla isyerinden uzaklastırmak istemesi?
Henüz akıbeti belli olmadıgı halde, neye dayanarak bana baska yerde calısmam icin ısrar ediyor?
Baba, hersey bitti mi?, Kapatıyor muyuz? diyorum, '' Yok yaa, daha öyle birsey yok '' yalnız '' cok borcumuz var '' diyor.
Bir yandan cırpınıyor gibi, bir yandan da ne olursa olsun artık iyi veya kötü beni etkilemez der gibi?
Madem öyle beni neden isyerinde istemiyorsun? Bir ton bahane, onu üzgün görüp üzülürmüsüm, öyle diyor.
Evde anlatınca veya bu iyi olmayan hallerini görünce üzülmüyor muyum sanki?
Üzülsekte, üzülmesekte durum belli, üzülmek bize yarar saglamaz ki, ne yapabiliriz onu düsün meliyiz sonucta, simdi diyeceksiniz belki, bunları babana neden söylemiyorsun? diye, ama söyledim bunları ben ona, dinliyor sadece birsey demiyor..