Ne olacak halimiz?

Yeni isler varmıs, büyük ihtimalle alınacakmıs Allahın izniyle alır insallah, ama artık bana orada yer yok, bende insanım kendimi babamın isi de olsa bir yere kadar baskı kurabilirim, insallah dedigin gibi olur ama onada razı gelmez babam, o isteyince calıstıgım yerden cıkıp gelicekmisim! dedi. İnsan bunu düsünerek bir yere adapte nasıl olursa artık?

Olabilir.. yani gel dediginde gitmende ben pek bir sakinca goremedim..
suan belki biraz kizgin oldugun icin boyle dusunuyor olabilirsin.
ama baban seni bir nefi umutlandirmis.. buda bana hic dogru gelmedi..
yani bence hic umutlanma canim, cunku yarinin sana ne getirecegini bilemezsin.Ama bir gun sana gel dedigindede, tabi senin kendi secimin, ama git!. Sonucda kendi is yeriniz. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha önce yazdıklarımı okudum da,senin derdin sana yeterken niye bir de ben üzmüśüm seni? Çok özür dilerim, yaşananlar aynï olunca ,duygularım tavan yapmış demek ki. Allah , Hayatındaki herşeyin , senin için en hayırlı olanını versin.

Olabilir.. yani gel dediginde gitmende ben pek bir sakinca goremedim..
suan belki biraz kizgin oldugun icin boyle dusunuyor olabilirsin.
ama baban seni bir nefi umutlandirmis.. buda bana hic dogru gelmedi..
yani bence hic umutlanma canim, cunku yarinin sana ne getirecegini bilemezsin.Ama bir gun sana gel dedigindede, tabi senin kendi secimin, ama git!. Sonucda kendi is yeriniz. :)

Canım cocuk oyuncagı degil ki bu? Bende cocuk degilim ugrastım olmadı,
Kızgın degilim ama kırgınım, ilerde ne olacagı önemli olan ne durumda, hangi kosullarda olacagım?
İyi yerlere gelirim belki, bilemiyorum belki emek veririm, suan is arama durumundayım :)
Zaman göstericek artık, simdi ne desem bos...
Hayırlısı ne ise o olsun..

Son düzenleme:
Ben daha önce yazdıklarımı okudum da,senin derdin sana yeterken niye bir de ben üzmüśüm seni? Çok özür dilerim, yaşananlar aynï olunca ,duygularım tavan yapmış demek ki. Allah , Hayatındaki herşeyin , senin için en hayırlı olanını versin.

Canım yok üzmedin sen beni, hersey icin ben tesekkür ederim aslında, anlattım ve desteginiz ile de rahatladım.

allah sabır versin canım bende geçen sene babamı kaybettim ve çok zor zamanlar geçirdik babam yogun bakıma girdiginde ailesi hastanıza kendiniz bakın dedi vefat ettiginde ne annemin ne babamın taraf para yok bahanesiyle cenazeye gelmedi ve babamı morgdan ben teslim aldım emekli polisti babacıgım aylarca maas baglanmadı kimse bir kurus yardım etmedi kardesim üniversite kazandı gitti cok zor zamanlar yasadık annem depresyona girdi hala ilac kullanır ama cok sükür ayaktayız herseyin üstesinden geldik tek basımıza allah kuluna tasıyamayacagı yükü vermezmiş sacede sabredin hersey gecicek emin olun inancınızı kaybetmeyin babanıza ve kardeşinize destek olun.

Canım cocuk oyuncagı degil ki bu? Bende cocuk degilim ugrastım olmadı,
Kızgın degilim ama kırgınım, ilerde ne olacagı önemli olan ne durumda, hangi kosullarda olacagım?
İyi yerlere gelirim belki, bilemiyorum belki emek veririm, suan is arama durumundayım :)
Zaman göstericek artık, simdi ne desem bos...
Hayırlısı ne ise o olsun..

Kırgınlığını anlıyorum, çünkü ben olsam bende çok kırılırdim!
Sen yinde çok Olgun davanmissin! Tamamen senin kararın canım dönüp, dönmemekle.

Âmin! İnsallah biran önce güzel ve hayirli bir iş bulursun!

allah sabır versin canım bende geçen sene babamı kaybettim ve çok zor zamanlar geçirdik babam yogun bakıma girdiginde ailesi hastanıza kendiniz bakın dedi vefat ettiginde ne annemin ne babamın taraf para yok bahanesiyle cenazeye gelmedi ve babamı morgdan ben teslim aldım emekli polisti babacıgım aylarca maas baglanmadı kimse bir kurus yardım etmedi kardesim üniversite kazandı gitti cok zor zamanlar yasadık annem depresyona girdi hala ilac kullanır ama cok sükür ayaktayız herseyin üstesinden geldik tek basımıza allah kuluna tasıyamayacagı yükü vermezmiş sacede sabredin hersey gecicek emin olun inancınızı kaybetmeyin babanıza ve kardeşinize destek olun.

Sizinde başınız sagolsun. Allah mekanını cennet eylesin.
Siz güzel ailesinde büyük sabır dilerim!

Allaha sükür akrabalarımız, özelliklede annemin kardesleri hep yanımızdaydı, hic bırakmadılar bizi sizinde basınız sagolsun, Allah sabır versin..

Kırgınlığını anlıyorum, çünkü ben olsam bende çok kırılırdim!
Sen yinde çok Olgun davanmissin! Tamamen senin kararın canım dönüp, dönmemekle.

Âmin! İnsallah biran önce güzel ve hayirli bir iş bulursun!

İnsallah canım, artık kimsenin babam dahi olsa yedekligi gibi olmak istemiyorum, evde oturup agzından cıkan söze bakmak istemiyorum. Madem babamla birlikte birsey yapamayacagım, bende kendi basıma yapmaya calısırım Allahın izniyle, insallah babamın isleri de düzelir, hersey istedigi gibi olur onun da üzülmesine dayanamam, vermis oldugu emekler var insallah düzelir isler, bir cıkıs yolu bulur insallah.

Dışardan konuşmak kolay evet yaşayan sensin Rabbim kimsenin başına vermesin en kötüsüde ölüm gerisi bir şekilde hal oluyor..Babanada hak vermek lazım hayat arkadaşını kaybetti işlere sarılamıyor zaman ihtiyacı var kredi çekip borçları kapatın bir zaman sonra tekrar işe başlar sizde o sırada başka yerde çalışın işlerle uğraşmaktan azda olsa unutulur tbiki çıkmaz akıldan ama hayata tutunmak zorundayız hepimiz Allahım hepinize sabır versin.. :(

İnsallah canım, artık kimsenin babam dahi olsa yedekligi gibi olmak istemiyorum, evde oturup agzından cıkan söze bakmak istemiyorum. Madem babamla birlikte birsey yapamayacagım, bende kendi basıma yapmaya calısırım Allahın izniyle, insallah babamın isleri de düzelir, hersey istedigi gibi olur onun da üzülmesine dayanamam, vermis oldugu emekler var insallah düzelir isler, bir cıkıs yolu bulur insallah.

Maşallah ne güzel düşünüyorsun!
Ben olsaydım senin kadar olgun davranamazdim!
Bu gibi benzer konuları yaşayan arkadaslar için güzel bir örneksin!

Babana muhtaç olmama konusunda aslında çok Haklısın! Baban olmadanda, bir iş yeriniz olmadanda gayet kendi ayakları üstünde dura bilecek bir kızsın. Zadece babanı ve is yerinizi korumak adına çabaladın. Demekki bütün cabalarına rağmen babanın bu istememe konusunda bildigi bir şey vardır.

Böylesi belkide en hayirlisidir canım! Şimdi yapmam gereken sabırla bir iş bulmak.
İş bulmakda artık bu devirde zor. Allah yardımcın olsun insallah.

Allaha sığın şuanda bir imtihandasın yapman gereken olumlu pozitif düşünmeli ve babana destek olmalısın..!sizin için inanın bana çok dua edeceğim..^^

Allaha sığın şuanda bir imtihandasın yapman gereken olumlu pozitif düşünmeli ve babana destek olmalısın..!sizin için inanın bana çok dua edeceğim..^^

Haklısın bir imtihan bu, Allah bir kapıyı kapar bir digerini acar, ondan gelene boynumuz kıldan ince, ne eylerse güzel eyler.
Duaların icin simdiden tesekkür ederim, yorumun icin tesekkürler..

Allah yardımcınız olsun kardeşim.

Babanızın bulduğu işte çalışmanızla acaba aile bütçesine daha çok mu faydası olurdu ? Hem babanıza yardım ederdiniz hemde o işte çalışırdınız, ağır mı gelirdi acaba ?

Belki babanız bu yönde düşünmüştür. Sizlerin kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunu gördüğü zaman daha rahat edecektir.

Allah yardımcınız olsun kardeşim.

Babanızın bulduğu işte çalışmanızla acaba aile bütçesine daha çok mu faydası olurdu ? Hem babanıza yardım ederdiniz hemde o işte çalışırdınız, ağır mı gelirdi acaba ?

Belki babanız bu yönde düşünmüştür. Sizlerin kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunu gördüğü zaman daha rahat edecektir.

Sanmıyorum canım, alacagım ücret belli ve genel muhasebe isi yogun bir istir, mesaisi olan bir is' tir stajım' dan az cok bir bilgiye sahibim, orada biz stajyerler bile herseye dahil edilirdik, her türlü mesai' ye bizim de kalmamız mecburi olurdu ki, burada personel olarak görev yapacagım, aslında isimin ne miktarda, ne kadar yogunlukta oldugunu bilmiyorum önce görüsmeye gitmem lazım, ama babama sadece ücret konusunda bir faydam dokunur cünkü baska bir yerde calısmakta bir sorumluluk olacak, hafta ici belli saatler de ise gidecegim, ve genel calısma saatlerine bakarsak sabah en gec 09:00 aksam en erken 18:00 oluyor, bu sekilde olacagı da muamma yani, dün konusunca isyerini henüz kapatmak istemedigini farketttim, birseyler icin ugrasıyor ısrarla kendi isyerimiz de calısmak istemem bu yüzdendi aslında, birlikte aynı amac icin birbirimize daha iyi destek oluruz diye düsünmüstüm, o istemedi tabii bende düsünmekle kalmıs oldum sadece, yine dedigi bir lafa takılıyorum '' ben gel deyince geliceksin ''.

Bu lafına anlam veremedim, bir isyerine girmek, oraya alısmak, isi ögrenmek kolay degil, hersey hayırlısıyla istedigim yönde, olumlu sonuclanırsa bir gün babamın aniden '' hadi gel '' lafıyla tamam baba deyip, cıkıp gelebilir miyim? bilmiyorum..

Bana suan yapamazsın, bocalarsın, o kız herseyi biliyor demisti. Cagırdıgında bocalamayacak mıyım?, Bir anda herseyi biliyor mu olacagım? Tıkanmayacak mıyım?, Sıkısmayacak mıyım? Ve hadi diyelim toparlandık bu zorlu günleri atlattık, ama is hayatın da her zaman risk vardır, tekrar aynı zorluklarla karsı karsıya kalmayacagımız, yasamayacagız ne malum? O zaman da kızım sen git, ben cagırınca gelirsin mi diyecek bana? Babam beni tatmin edici cevaplar vermedi, söyledigi cümlelere hic dogruluk anlamında onay veremedim, benim mantıgımla uyusmadı yani, suan kendimi düsünüyorum bakalım artık, Allah karsımıza ne cıkarıcak, ne göstericek bilmiyoruz Allah hayırlısını versin insallah.

Son düzenleme:
Back
X