- 3 Eylül 2021
- 229
- 163
- 18
- 30
- Konu Sahibi Limonmiski
Teşekkür ederimMadem karar verdiniz bence durmayın döviz kuru düzelmez böyle gider. Zaman kaybetmeyin derim umarım ilk denemede tutar bol şans dilerin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimMadem karar verdiniz bence durmayın döviz kuru düzelmez böyle gider. Zaman kaybetmeyin derim umarım ilk denemede tutar bol şans dilerin![]()
Bu 45 bin dediğiniz ücret bahcecinin fiyatımi acaba ? Transferden sonrası bu fiyatın artacağını yazmışsınız ya transferden sonra ne ücreti oluyorAhh maalesef hersey ateş pahasi cuma günü gidip doktorla görüştüm haftaya pazartesi yine gidicem fiyatlar 2022 fiyatlari olmus bile klinik koordinatörü toplamda 45 bin tl gideceğini hatta transfer sonrası bu sayinin artabilecegini söyledi Allah yardımcımız olsun![]()
Yok bahceci deil baska yer bizimki farkli standart tedavi deil.Bu 45 bin dediğiniz ücret bahcecinin fiyatımi acaba ? Transferden sonrası bu fiyatın artacağını yazmışsınız ya transferden sonra ne ücreti oluyor
Merhaba başka bir tedavi derken merak ettim aydınlatırmısınızYok bahceci deil baska yer bizimki farkli standart tedavi deil.
Transferden sonra kan sulandirici iğneler fitil vs yaziliyor onlarda maalesef maliyetli
Sperm dondurmaMerhaba başka bir tedavi derken merak ettim aydınlatırmısınız
Anladım teşekkürederim hepimize bebeğimizin haberini vermek nasip olsun inşallah iyilikle güzellikle kolaylıkla Allah yardımcımız olsunSperm dondurma
Embriyoskop
Transferden sonra kullanılan ilaclar
Sperm veya embriyo analizi ve embriyo dondurma bunlar gibi
Ha tabi bide buyuk şehirde randevu bulmak zoe olduğu icin devlet hastanesine bazen mecbur kalip kan tahlili smear testi gibi sonuçları merkezde yapıliyor onlar içinde ayrı para ödüyoruz
Amin canim hiç birimizin emeği boşa gitmez insAllahAnladım teşekkürederim hepimize bebeğimizin haberini vermek nasip olsun inşallah iyilikle güzellikle kolaylıkla Allah yardımcımız olsun![]()
Amin canım inşallahAmin canim hiç birimizin emeği boşa gitmez insAllah
Özel sağlık sigortası yaptırınMerhaba arkadaşlar.. biz devlette tüp bebek deniyordur 2 kez denedik olmadı.. artık özele gitmemi söyledi doktor laboratuvar farkı olabilir dediği için.. doktor araştırıyorken bahceciye karar vericem gibiydi ama şuan bu ülkenin durumu Euro dolar in fırlamasi beni çok kaygilandiriyor.. biliyorsunuz tüp bebek te hersey dolarda ... Ülkem adına çok çok üzülüyorum ve napicagimi bilmiyorum çok zordayım kendimi çıkmazda hissediyorum....
Özel sağlık sigortası var ama bana bu tedavide bir faydası yok malesef.. anlaşmalı olduğu hastaneler farklı ve kadın doğum tedavileri geçerli değil...Özel sağlık sigortası yaptırın