Ne olacak şimdi ?

Ahh maalesef hersey ateş pahasi cuma günü gidip doktorla görüştüm haftaya pazartesi yine gidicem fiyatlar 2022 fiyatlari olmus bile klinik koordinatörü toplamda 45 bin tl gideceğini hatta transfer sonrası bu sayinin artabilecegini söyledi Allah yardımcımız olsun :KK1:
Bu 45 bin dediğiniz ücret bahcecinin fiyatımi acaba ? Transferden sonrası bu fiyatın artacağını yazmışsınız ya transferden sonra ne ücreti oluyor

Bu 45 bin dediğiniz ücret bahcecinin fiyatımi acaba ? Transferden sonrası bu fiyatın artacağını yazmışsınız ya transferden sonra ne ücreti oluyor
Yok bahceci deil baska yer bizimki farkli standart tedavi deil.
Transferden sonra kan sulandirici iğneler fitil vs yaziliyor onlarda maalesef maliyetli

Merhaba başka bir tedavi derken merak ettim aydınlatırmısınız
Sperm dondurma
Embriyoskop
Transferden sonra kullanılan ilaclar
Sperm veya embriyo analizi ve embriyo dondurma bunlar gibi
Ha tabi bide buyuk şehirde randevu bulmak zoe olduğu icin devlet hastanesine bazen mecbur kalip kan tahlili smear testi gibi sonuçları merkezde yapıliyor onlar içinde ayrı para ödüyoruz

Sperm dondurma
Embriyoskop
Transferden sonra kullanılan ilaclar
Sperm veya embriyo analizi ve embriyo dondurma bunlar gibi
Ha tabi bide buyuk şehirde randevu bulmak zoe olduğu icin devlet hastanesine bazen mecbur kalip kan tahlili smear testi gibi sonuçları merkezde yapıliyor onlar içinde ayrı para ödüyoruz
Anladım teşekkürederim hepimize bebeğimizin haberini vermek nasip olsun inşallah iyilikle güzellikle kolaylıkla Allah yardımcımız olsun💙

Merhaba arkadaşlar.. biz devlette tüp bebek deniyordur 2 kez denedik olmadı.. artık özele gitmemi söyledi doktor laboratuvar farkı olabilir dediği için.. doktor araştırıyorken bahceciye karar vericem gibiydi ama şuan bu ülkenin durumu Euro dolar in fırlamasi beni çok kaygilandiriyor.. biliyorsunuz tüp bebek te hersey dolarda ... Ülkem adına çok çok üzülüyorum ve napicagimi bilmiyorum çok zordayım kendimi çıkmazda hissediyorum....
Özel sağlık sigortası yaptırın

Back
X