Ne olacak şimdi ?

Aaa
Ne günlere kaldik. Tüp bebek zaten pahalı bir süreç anladığım kadarıyla, bir de bu ekstra pahalılık. Böyle de kalmayacak, daha da kötüye gidecek pahalılık çünkü kime hizmet ettiği belli olmayan biri tarafından yonetiliyoruz. Bu mutsuzluğun, umutsuzluğun sebebi o şahıs ve insanımız hala kış uykusunda. Bazıları bunu gerçekten hakediyor ama olan biz günahsızlara da oluyor.

Velhasıl, çocuk için uğraş, çocuk olunca sütun gelmezse bir de eskisine göre kat kat pahalı mamalarla uğraş. Kıyafeti, oyuncağı,.arabası suyu büyü zaten uçmuş gitmiş durumda. Allah bu siyasal İslamcı yuzsuzlerin başımıza bela olmasında hiçbir katkısı olmayan, olduysa bile şuan bin pişman olan insanlarimiza yardım etsin. Ne diyelim...
Aaaaamin!!!

tup bebekte sebepsiz tutma/tutmama durumlari da olabildigi icin tedaviye baslarken kafada bir rakam belirleyin diyordu izledigim bir programda,
iste 6 kez deneyecegim diyeceksiniz mesela,
o sureye kadar da tutmama durumlarinda moral bozmayacaksiniz, ayrica da maddiyatinizi ona gore ayarlayip yola cikacaksiniz,

bu 6. da da tutmazsa bir donem dinlenme arasi vereceksiniz. (6 rakamini tamamen farazi attim ortaya)

hem psikolojik hem maddi olarak kendinizi toparlamak icin bu ara da.

sizin durumunuzda 1 kez icin paraniz var anladigim ve tutma/tutmama olayi sansa bagli, yani kafanizda bunu oturtmaniz lazim.
1 kez deneyecegiz, sonrasinda da bir sureligine tamamen bu durumu rafa kaldiracagiz.

veyahut devlette 2 kez deneyecegiz, sonrasinda rafa kaldiracagiz.

psikolojinize hangisi iyi gelecekse onu secin, cok yipratici bir surec yakinlarimdan biliyorum. Biraz realist yaklasmak gerekiyor.

Ulkenin su durumunda ben olsam simdi kullanirdim dinlenme hakkimi, hem kafami dinlendirip psikolojikman rahatlamaya calisirdim, hem de maddi olarak biraz daha su kriz durumunun durulmasini beklerdim.
Teşekkür ederim uzun süredir dinlenme surecindeydim artık hazırım derken ekonomi böyle oldu yapicak birşeyim yok nasip diyip cikicaz yola sonuçta o para benden çıkacaksa her türlü çıkacak :)

Ahh maalesef hersey ateş pahasi cuma günü gidip doktorla görüştüm haftaya pazartesi yine gidicem fiyatlar 2022 fiyatlari olmus bile klinik koordinatörü toplamda 45 bin tl gideceğini hatta transfer sonrası bu sayinin artabilecegini söyledi Allah yardımcımız olsun :KK1:
2020yılında başladım tedaviye, ilk deneme ilaç hariç 10.500 idi, 2021’de 13.000 olmuştu. Bunlar raporsuz fiyatlar. Bu fiyatların 45bine çıkması beni de şaşırttı, konu sahibi haklı, çok pahalı.
Daha yeni doğum yaptım, Acıbadem’de, 8.400 verdim, o da değişmemiştir heralde. Yani o da 20 falan olacaksa bence de L Limonmiski biraz bekleyin, inşallah kendiliğinden hamile kalırsın.

2020yılında başladım tedaviye, ilk deneme ilaç hariç 10.500 idi, 2021’de 13.000 olmuştu. Bunlar raporsuz fiyatlar. Bu fiyatların 45bine çıkması beni de şaşırttı, konu sahibi haklı, çok pahalı.
Daha yeni doğum yaptım, Acıbadem’de, 8.400 verdim, o da değişmemiştir heralde. Yani o da 20 falan olacaksa bence de L Limonmiski biraz bekleyin, inşallah kendiliğinden hamile kalırsın.
Geçen gün hastaneden fiyat aldım raporlu olucam 12 bin dedi ilaçlar fln hariç ama 45i duyunca şok oldum tabiki. Ama herkesin durumu farklı özeller biraz sömürüyor adı üstünde özel aynı işlemler devlette çok uyguna yapılıyor sonuçta ben sadece 1 aşılamayı özelde yaptım bidaha hiç özele gitmedim devletteydim ama rakamları duyunca insan illaki bı ne falan oluyor.. yeterki olsa da hiç umrumda değil parası.. inşallah kendiliğinden olur çok teşekkür ederim bu ay rahim filmi çekildim 2. Kez ümidim kendiliğinden olması ama nerde :) şizede Allah bağışlasın yavrunuzu darısı başımıza inşallah

Geçen gün hastaneden fiyat aldım raporlu olucam 12 bin dedi ilaçlar fln hariç ama 45i duyunca şok oldum tabiki. Ama herkesin durumu farklı özeller biraz sömürüyor adı üstünde özel aynı işlemler devlette çok uyguna yapılıyor sonuçta ben sadece 1 aşılamayı özelde yaptım bidaha hiç özele gitmedim devletteydim ama rakamları duyunca insan illaki bı ne falan oluyor.. yeterki olsa da hiç umrumda değil parası.. inşallah kendiliğinden olur çok teşekkür ederim bu ay rahim filmi çekildim 2. Kez ümidim kendiliğinden olması ama nerde :) şizede Allah bağışlasın yavrunuzu darısı başımıza inşallah
Bahsettim 10.5k ve 13k bahçeci’nin fiyatlarıydı buarada, ben de orada tedavi gördüm.

Bizim tedavi farkli biraz bide bu seferki doktor profesör olduğu icin ucret bu kadar fazla

Bizim tedavi farkli biraz bide bu seferki doktor profesör olduğu icin ucret bu kadar fazla
Anladım, bol şans dilerim.
Benim doktorum da prof’du, Fulya şubesinde.
Çok farklı tedavi süreçleri var tabi, bizde ekstra olarak rahim dinlendirme oldu sadece. Umarım çok bekletmeden gelir bebişiniz.

Hangi doktor a gitmistiniz ben şuan cem Çelik düşünüyorum
Tüp bebek mevzusu tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum .Bende iki kez kayip yaşadım şimdilerde önce aşılama sonra tüp işlemlerini danisacagim doktora . Ozelle devlet arasında kalmışsınız sanırım bölgenizdeki devlet hastanesini bilemem ama ben özeli tercih ederdim açıkçası .Yaşınız kaç onu kacirmisim fakat beklemenizi önermiyorum . Anladığım kadarıyla maddi ,manevi yetebileceksiniz bebeğe .

Tüp bebek mevzusu tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum .Bende iki kez kayip yaşadım şimdilerde önce aşılama sonra tüp işlemlerini danisacagim doktora . Ozelle devlet arasında kalmışsınız sanırım bölgenizdeki devlet hastanesini bilemem ama ben özeli tercih ederdim açıkçası .Yaşınız kaç onu kacirmisim fakat beklemenizi önermiyorum . Anladığım kadarıyla maddi ,manevi yetebileceksiniz bebeğe .
Tabiki yetemesem bu durumlarla ugrasamazdim bile . Ben uzun süre devlette tedavi gördüm ama nasip olmadı doktorum artık birde özel laboratuvarlari denemelisin herkesin laboratuvarı farklıdır belkii orda sonuç alabilirsin dedi hatta açık açık devletin laboratuvarları çok eski bile dedi. Artık son tüp bebek denememi özelde yapmaya karar verdim doktorumda tavsiyesiyle bir kaç doktor önerdi doktor ama ben madem o kdr para vericem en iyisi olsun en basarilisi olsun diyorum oda oklar bahceciyi gösteriyor doktor olarak da cem Çelik iyidir dedi doktorum bahcecide .. gidersem cem beye gitmeyi düşünüyorum ama hic birşey daha netleşmedi karar asamasindayim bu yüzden kafam çok karışık

Tabiki yetemesem bu durumlarla ugrasamazdim bile . Ben uzun süre devlette tedavi gördüm ama nasip olmadı doktorum artık birde özel laboratuvarlari denemelisin herkesin laboratuvarı farklıdır belkii orda sonuç alabilirsin dedi hatta açık açık devletin laboratuvarları çok eski bile dedi. Artık son tüp bebek denememi özelde yapmaya karar verdim doktorumda tavsiyesiyle bir kaç doktor önerdi doktor ama ben madem o kdr para vericem en iyisi olsun en basarilisi olsun diyorum oda oklar bahceciyi gösteriyor doktor olarak da cem Çelik iyidir dedi doktorum bahcecide .. gidersem cem beye gitmeyi düşünüyorum ama hic birşey daha netleşmedi karar asamasindayim bu yüzden kafam çok karışık
Bence kafa karisikligina gerek yok . Eğer yapılacaksa doktor da iyise orada yapılır . Tüp bebek masrafları maalesef bu fiyatlarda :(

Madem karar verdiniz bence durmayın döviz kuru düzelmez böyle gider. Zaman kaybetmeyin derim umarım ilk denemede tutar bol şans dilerin🙋‍♀️

Embryolariniz genetige gittimi sanırım genetige gidince bu kdr çok fazla rakam oluyormuş. Ki büyük ihtimal banada genetige gönderelim denicek sizde bahcecidemiydiniz
Ben gurkan uncuyla görüştum bursadayim biz tedaviye baslamadik henüz ben histeroskopi olacam esimin spermlerini genetige gondercez sperm dondurma falan derken ilac vs hepsi 45 bin tutuyo gecen sene tedavim 24 bin tutmuştu oda sadece normal tedavi suan ilaclar uçmuş muayne ucretleri keza öyle

Back
X