- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi sofarsogood
-
evet tespitinizde çok haklısınız, ona karşı belli etmesem de kendi içimde durum bu. kızın yüzü çok güzel, kariyer anlamında benden iyi, çalıştığı alanda birçok komitede söz sahibi, hobileri var. eşimle çok ilgisi yok diye düşünüyorum daha önceden de böyleydim ben maalesef. öz güven sorunum var sanıyorum, problemlerim burdan kaynaklanıyor. sormaya utanıyorum açıkçası, hem ne diyecek ki, bilmiyorum konuşmaya başlayınca aniden patlıyorum bir de eğer kendimi hatalı görmüyorsam. akşama kadar nasıl sabredeceğim...Öfkeyle kalkan zararla oturur derler öncelikle bir sakin olun. Derin derin nefes alın, isterseniz dışarıya çıkıp biraz temiz hava alarak sakinleşin. Eski konularınıza çok detaylı bakamadan şöyle bir göz gezdirdim ama biraz sizi eşinizin eski kız arkadaşına karşı "saplantılı" gibi gördüm. Kendinizi kızla kıyaslamalarınız, kendinizi o kızdan daha iyi olduğunuza dair kanıtlama çabalarınız olmuş. Sizi bu hale getiren eşiniz mi onu tam anlayamadım ancak madem bu durum daha önceden kavgaya yol açtı, sakinleştikten sonra eşinizi karşınıza alıp instagram hesabından bu aramaları gördüğünüzü ve neden bunu hala devam ettirdiğini sorun. Bu işler taktiklerle çözülecek işler değildir ne yazık ki, karşı tarafla iletişime geçmeden mevzuyu anlamanız mümkün değil.
kızla hiç konuşmadı. ayrılan kişinin eşim olduğunu biliyorum. sonrasında bi iki defa mesaj attı kız ama başka bir şey olmadı diye biliyorum. daha önceki mevzuda öylesine baktığını kararlı bir şekilde söylemişti. hiç ezilip büzülmedi o sırada gayet emindi kendinden.eski konunuzu bilmiyorum ama bu eski sevgili olayı tekrarlanıyorsa vardır altında birşeyler elbet.
sadece bugün olan mevzu olsa umursamayın takibe alın derdim ama öncesi var belli ki.
unutamadı mı acaba eski sevgilisini ? kızla hiç muhattap oldu mu evlendikten sonra ?
önceki mevzuda size nasıl bir açıklama yapmıştı eşiniz bunlar önemli
sakin olun öfke ile kalkan zararla otururmuş.. burdaki yorumlardan yola çıkarsınız kendiniz karar veremiyorsanız
yok yok yazışma vs bir şey görmedim. zaten kızı sevmiyorum ama tanıdığım biri hakkını yiyemem. bu toplara girecek şahsiyette biri değil, ahlaklı bi kız ne yalan söyleyeyim. konuşmaz yani, öyle umuyorum.Peki hesapta bir yazışma varmı sadece açıp bakmış ha bu tabi ki geçerli bir sebep değil ama bi sorun bakalım sebebi neymiş sonra yıkın evi basina
evet tespitinizde çok haklısınız, ona karşı belli etmesem de kendi içimde durum bu. kızın yüzü çok güzel, kariyer anlamında benden iyi, çalıştığı alanda birçok komitede söz sahibi, hobileri var. eşimle çok ilgisi yok diye düşünüyorum daha önceden de böyleydim ben maalesef. öz güven sorunum var sanıyorum, problemlerim burdan kaynaklanıyor. sormaya utanıyorum açıkçası, hem ne diyecek ki, bilmiyorum konuşmaya başlayınca aniden patlıyorum bir de eğer kendimi hatalı görmüyorsam. akşama kadar nasıl sabredeceğim...
peki kız ne diye mesaj attı ?kızla hiç konuşmadı. ayrılan kişinin eşim olduğunu biliyorum. sonrasında bi iki defa mesaj attı kız ama başka bir şey olmadı diye biliyorum. daha önceki mevzuda öylesine baktığını kararlı bir şekilde söylemişti. hiç ezilip büzülmedi o sırada gayet emindi kendinden.
Kızı amma övmüşsünüz. Eminim sizin de onunla kıyaslandığınızda üstün gelecek özellikleriniz vardır. Herkesin kulvarı ayrıdır. Özgüven meselesi yapmaya gerek yok.evet tespitinizde çok haklısınız, ona karşı belli etmesem de kendi içimde durum bu. kızın yüzü çok güzel, kariyer anlamında benden iyi, çalıştığı alanda birçok komitede söz sahibi, hobileri var. eşimle çok ilgisi yok diye düşünüyorum daha önceden de böyleydim ben maalesef. öz güven sorunum var sanıyorum, problemlerim burdan kaynaklanıyor. sormaya utanıyorum açıkçası, hem ne diyecek ki, bilmiyorum konuşmaya başlayınca aniden patlıyorum bir de eğer kendimi hatalı görmüyorsam. akşama kadar nasıl sabredeceğim...
kız istememiş ayrılmayı, önce ortak bir arkadaşlarını göndermişti, bizim ilişkimiz devam ederken. sonrasında da hal hatır sormak istiyorum ararsam açar mısın tarzı bi şeyler yazmıştı. eşim ilişkilerinin arkasından kötü konuşmayan biridir, bu da sevdiğim bir özelliği. kızı hiç kötülemedi şimdiye kadar. ama tamamen bittiğini söylediği oldu ilişkimizin başlarında. bilmiyorum kafam çorba gibi şu an.peki kız ne diye mesaj attı ?
öylesine bakmış olabilir bnede bakıyorum mesela arada aklıma gelir öylesine bakarım merak ama eşinizin bu bakma olayı sürekli tekrarlanıyorsa vardır altında birşeyler. merakına yenildi baktı durumumdan cıkmış artık sizin olay.
insanın içine şüphe birkere girdimi kemirir durur
ben olsam eşim ile açık açık konuşur yaptıgını yüzüne vurur gördüklerimi söyler, neden tekrarladıgını sorar ve acıklama bekler ona göre karar verirdim.
teşekkürler, yorumunuzun ilk paragrafı aslında takıldığım noktayı anlatıyor. yani bu durumun beni gerdiğini ve üzdüğünü bile bile aynı şeyi yapmak... büyük hayal kırıklığına uğradım. yazdıklarınız çok mantıklı, diğer arkadaşlar da sağ olsunlar ama aynı mantıkla yanıt veremiyorum, henüz kafamı toparlayamadım. kusura bakmayın.Durum "Merakına yenildi baktı" denecek seyirden çıkmış, nitekim rahatsızlığı dile getirilen ve üzerine kavga çıkan bir konuda yalanla devam edilmiş. İster kıza takıntılı olun, ister olmayın sizin bu hassasiyetiniz üzerine eşinizin çok daha hassas davranması gerekirdi. net. Takıntıysa da bu takıntıyı aşmanıza yardımcı olacak hiçbir girişimde bulunmamış anlaşılan, adı da hayat arkadaşı olacak yani... Neyse. Böyle yazınca öfkenizi katlamış oluyorum ama size hangi düşünce ile hak verdiğimi anlatmak istedim.
Şimdi yapmanız gereken ise sakin kalmak ve bu haklılığı kaybetmemek @thnksfrthmmrs .Öfkenize yenilirseniz, haddinizi aşar, hakkınızı da kaybedersiniz. Bi durun şimdi. Görmemiş gibi yapın, eve gitmeyi bekleyin, kendinizi oyalayın, su için, çay için vs ama bi sakinleşin.
Sonrasında bunu yüz yüze konuşacak ve devamında ne yapmanız gerektiğini yavaş yavaş anlayacaksınız zaten.
tek çözüm eşiniz ile sakince öfkenize yenilmeden konuşmanız konuştukları ile karar vermeniz bence.kız istememiş ayrılmayı, önce ortak bir arkadaşlarını göndermişti, bizim ilişkimiz devam ederken. sonrasında da hal hatır sormak istiyorum ararsam açar mısın tarzı bi şeyler yazmıştı. eşim ilişkilerinin arkasından kötü konuşmayan biridir, bu da sevdiğim bir özelliği. kızı hiç kötülemedi şimdiye kadar. ama tamamen bittiğini söylediği oldu ilişkimizin başlarında. bilmiyorum kafam çorba gibi şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?