• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olcak şimdi?

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
merhaba arkadaşlar, hemen konuya geçeyim. benim çalıştığım yerde hoşlandığım biri var. onun da benden hoşlandığını düşünüyorum ama anlamadığım şeyler var. benimle ilgileniyor. sık sık mesaj atıyor. geçen de bir şey hediye etti. hediye derken şöyle elinde fazladan defter varmış iş için, bende olmadığını öğrenince bana verdi bu tarz yani. en son olarak da bir gün yemeğe çıktık. yemek yedik konuştuk. sonra da mesajlaşma ile devam ediyor.yani normal belki ama bütün bunlar altı ay içinde olan şeyler. bana mı tuhaf geliyor. bu ilişki işlerini beceremiyorum zaten. tecrübeli arkadaşların bilgi ve tavsiyesine ihtiyacım var.

Siz hoslandiginiz icin boyle dusunuyor olabilir misiniz acaba? Objektif olmak lazim 6 ay cok uzun bir sure hoslandigina acilmak icin. Normal is arkadasi olarakta goruyor olabilir.

Mesajlaşma samimi mi yoksa resmi mi?
Diğerleri normal çünkü öyle özel bi hoşlantı olmasa da yapılabilecek şeyler

Yani çok resmî de değil çok samimi de değil konuşmalar. Espiriyle karışık muhabbet sohbet yani mesaj içerikleri.

Siz hoslandiginiz icin boyle dusunuyor olabilir misiniz acaba? Objektif olmak lazim 6 ay cok uzun bir sure hoslandigina acilmak icin. Normal is arkadasi olarakta goruyor olabilir.
Ben de onun için bilemedim yani normal arkadaş olarak mı takılıyor. İşte bi kere de yemek yiyelim dedi. Yedik oradaki muhabbet de baya bi Benimle ilgili şeyler sordu. Aile, hoşlandığım şeyler vs. Yoksa dalga mı geçiyor. Öyle olursa resmen gururum incinir. Öyle mi dersiniz ?

Arkadaşça yani? İş yerinden arkadaşınla eğlenceli konuşmak gibi o zaman?

Hiç böyle bugün çok güzeldin ne bileyim özledim muhabbetleri dönmedi mi?
Yok öyle şeyler pek olmadı. Sanırım öylesine takılıyor öyle mi sizce. Peki yemek yedik akşam orda da tanıma amaçlı sorular sordu bilemiyorum . Dalga geçmiyordur umarım

Ben de onun için bilemedim yani normal arkadaş olarak mı takılıyor. İşte bi kere de yemek yiyelim dedi. Yedik oradaki muhabbet de baya bi Benimle ilgili şeyler sordu. Aile, hoşlandığım şeyler vs. Yoksa dalga mı geçiyor. Öyle olursa resmen gururum incinir. Öyle mi dersiniz ?

Dalga gecip gecmedigini bilemem ama herkes karsisindaki insani tanimak ister. O yuzden de soruyor olabilir. Bence cok farkli birsey gormeden hoslandigini falan dusunmeyin. Insan bazen kendisi hoslandigi icin normal bakisini bile farkli algilayabiliyor. Hangimiz yapmadik ki bunu..

Yok öyle şeyler pek olmadı. Sanırım öylesine takılıyor öyle mi sizce. Peki yemek yedik akşam orda da tanıma amaçlı sorular sordu bilemiyorum . Dalga geçmiyordur umarım
Benim anladığım seni arkadaş olarak görüyor. Sonuçta yemekte ne konuşabilirdiniz ki? Seni tanımak için sorular sormuştur. Neyi seversin, kimle yaşıyosun, sevgilin var mı, burcun ne falan fıstık.
Hem dalga geçmekle ne alakası var bu durumun. Hoşlanmadan sadece arkadaş olarak yemek yenebilir, mesajlaşılabilir. Hoşlansaydı şimdiye kadar iş daha bi öteye giderdi diye düşünüyorum.

İş yerindeki başka kızlarla da arada yemeğe çıkıp mesajlasmiyorsa sizi siradan bir iş arkadaşı olarak gördüğünü düşünmüyorum ben açıkçası. Bazı insanlar çok saglamcidir, siz hoşlandığınızı hiç belli etmeyip her lafinizi ölçüp tartıp nötr tepkiler veriyosaniz açılmaya cesaret edemeyip size ayak uyduruyor olabilir reddedilmeyi gururuna yediremeyecegini düşünerek. Aynı iş yerindesiniz bide. Ben bu yönden bakıyorum ama siz doğrusunu biliyorsunuz.
Yok ben ilgimi belli ediyorum anlamış olmalı diyorsanız da hala 6 ayda bir karşılık goremediyseniz tabi siz yanlış anlamışsınızdır.

Benim anladığım seni arkadaş olarak görüyor. Sonuçta yemekte ne konuşabilirdiniz ki? Seni tanımak için sorular sormuştur. Neyi seversin, kimle yaşıyosun, sevgilin var mı, burcun ne falan fıstık.
Hem dalga geçmekle ne alakası var bu durumun. Hoşlanmadan sadece arkadaş olarak yemek yenebilir, mesajlaşılabilir. Hoşlansaydı şimdiye kadar iş daha bi öteye giderdi diye düşünüyorum.
Her iş arkadaşını yakından tanımak ister mi bi insan. Özelini merak etmez. Ben mesela ilgilenmediğim kişiye gidip ne ailesini, sevdiği şeyleri vs sormam. Ya da özel olarak o kişiyle yemek yemem. Hani gurupça olur iş arkadaşları olur o zaman yemek yenir.

Her iş arkadaşını yakından tanımak ister mi bi insan. Özelini merak etmez. Ben mesela ilgilenmediğim kişiye gidip ne ailesini, sevdiği şeyleri vs sormam. Ya da özel olarak o kişiyle yemek yemem. Hani gurupça olur iş arkadaşları olur o zaman yemek yenir.
Bir de şu açıdan bak. Kafa yapılarınız uyuyordur, hayat görüşü olarak seni kendine yakın görmüştüe ve yakından tanıyıp arkadaş olmak istemiştir. Yoksa iş yerinde yüzüne bakmak istemeyeceğimiz insanlarda var. İyi anlaştıklarımızda. Bu illa sana ilgisi var demek değil. Ama bu arkadaşlığı ilerletip belki sevgili olabilirsiniz ilerleyen dönemlerde

Bir arkadaşım buna benzer bir durum yaşamıştı işe başladı, iş arkadaşı bir çocuk ilgiliydi-mesajlarını görmüştüm, samimiydi-,işinde çok yardımcı oluyormuş bir süre geçtikten sonra arkadaşım çocuğun sevgilisi olduğunu ve çocuğun diğer kızlara da samimi davrandığını öğrenip çok üzülmüştü.
Bir de 6 ay yani.. taş olsa çatlardı sanki

İş yerindeki başka kızlarla da arada yemeğe çıkıp mesajlasmiyorsa sizi siradan bir iş arkadaşı olarak gördüğünü düşünmüyorum ben açıkçası. Bazı insanlar çok saglamcidir, siz hoşlandığınızı hiç belli etmeyip her lafinizi ölçüp tartıp nötr tepkiler veriyosaniz açılmaya cesaret edemeyip size ayak uyduruyor olabilir reddedilmeyi gururuna yediremeyecegini düşünerek. Aynı iş yerindesiniz bide. Ben bu yönden bakıyorum ama siz doğrusunu biliyorsunuz.
Yok ben ilgimi belli ediyorum anlamış olmalı diyorsanız da hala 6 ayda bir karşılık goremediyseniz tabi siz yanlış anlamışsınızdır.
Diğer kızlarla yemeğe gittiğini duymadım mesajlaşma olduğunu da bilmiyorum ,emin de olamam çok tanımıyorum.
Ben de ondan bişey görmeden hoşlandığımı belli etmek istemem. Ama sonuçta mesajlarına karşılık vermem, yemek teklifini kabul etmem hoşlandığımı göstermez mi?

Eğer o kişi kadın olsaydı aynı mesajlar yazılabilir miydi?
Yani içerik olarak arkadaşça mı flörtöz mü olduğuna böyle karar verebilirsiniz.

Diğer kızlarla yemeğe gittiğini duymadım mesajlaşma olduğunu da bilmiyorum ,emin de olamam çok tanımıyorum.
Ben de ondan bişey görmeden hoşlandığımı belli etmek istemem. Ama sonuçta mesajlarına karşılık vermem, yemek teklifini kabul etmem hoşlandığımı göstermez mi?
Mesajlara cevap vermek değil de nasıl cevap verdiğiniz önemli. Yemek teklifini kabul etmek değil orda ona nasıl davrandığıniz önemli. Nitelik önemli yani iki taraf da kacak dövüşüyor gibi :)
Dediğim gibi iki taraf da birbirinden bir belirti bekleyip çekimser davraniyosa daha coook uzar böyle.. bir arkadaşım benzer bir süreç yaşadı ama en son dayanamadı bir iki adım attı, baktı çocuk kibarlığından terslemiyor ama devamını da getirmiyor, o şekilde anladı karşılıksız oldugunu

Bir arkadaşım buna benzer bir durum yaşamıştı işe başladı, iş arkadaşı bir çocuk ilgiliydi-mesajlarını görmüştüm, samimiydi-,işinde çok yardımcı oluyormuş bir süre geçtikten sonra arkadaşım çocuğun sevgilisi olduğunu ve çocuğun diğer kızlara da samimi davrandığını öğrenip çok üzülmüştü.
Bir de 6 ay yani.. taş olsa çatlardı sanki
O da herkesle arası iyi olan birisi zaten. Dediğiniz gibi de olabilir. İnsanları anlamak zor. En kötüsü de gururunun kırılması.

Back
X