NE OLDU BANA

Deniz _sevdam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2022
40
43
3
Çok sosyal, tek başına değişik yerler gören, keşfeden, alışveriş meraklısı biriydim... Evlendim çok yeni bir evlilik, evliliğin gayet güzel çok şükür 🙏ama ben değiştim, farklı bir şehirdeyim keşfedebileceğim çok yer varken, bunu yapmıyorum çekinir oldum,bakımlı hoş giyinen biriyim çok severim süsü püsü, bulunduğumuz yerde sanki ters karşılanır gibi düşünür oldum, evli bir kadın tek başına gezerse yadırganır diye değişik değişik düşünceler girdi beynimin içine yanlız kendime yetebilen biriyken evlenince sanki bekarken olan herşey yanlış algısı başladı lütfen bayanlar fikriniz çok önemli 🙏

Sizinkine benzer bi his bende de var . Ama evlendikten sonra değil, çocuklarım olduktan sonra oldu .
Cocuklarla kendi basima gidebildiğim tek yer binamızın karşısında ki park.
Onun haricinde gideceğim yerlere eşimle gitmeyi tercih ediyorum diğer türlü yani korkuyorum .
Sanki herhangi bisey olabilirmiş gibi geliyor , sokakta başı boş gezen çok tehlikeli insanlar var , izlediğimiz haberle falan da etkiliyor tabi .

Çok sosyal, tek başına değişik yerler gören, keşfeden, alışveriş meraklısı biriydim... Evlendim çok yeni bir evlilik, evliliğin gayet güzel çok şükür 🙏ama ben değiştim, farklı bir şehirdeyim keşfedebileceğim çok yer varken, bunu yapmıyorum çekinir oldum,bakımlı hoş giyinen biriyim çok severim süsü püsü, bulunduğumuz yerde sanki ters karşılanır gibi düşünür oldum, evli bir kadın tek başına gezerse yadırganır diye değişik değişik düşünceler girdi beynimin içine yanlız kendime yetebilen biriyken evlenince sanki bekarken olan herşey yanlış algısı başladı lütfen bayanlar fikriniz çok önemli 🙏

Bekarken her yeri gezen ben evlenince bu mahallede kapı dışarı çıkmıyorum. Bırak dışarı çıkmayı balkondan bile bakmıyorum. Çünkü bu muhiti hiç sevmiyorum

Yanlış anlasilmaz..
Ancak yerine göre giyinmek gibi bir kavram var..
Tek gidilecek yerler var,aile ile gidilecek yerler var.
Makyajın da aynı şekilde bir kıvamı ve dozu var.
Gidilen yere göre bazen parlatıcı bile yeterli gelebilir.
Ayrıca farklı bir şehire tasinmissaniz ; çevrenize yabancılık cektiginiz için de olabilir bu durum.
Cici gelin olma korkusuna kapılmış da olabilirsiniz.

Bunu size düşündüren birileri mi var?
El ne der diye yaşanır mı?
Sanki ahlaksızlık uğursuzluk yapıyorsunuz.
Kafamın içi,önceden gider bir yerde oturur kahve çay içerdim yemek yerdim,saatler geçerdi evlenince bunlar yanlış algılanır fikri oluştu ve bu iyice yoğunlaştı

Kafamın içi,önceden gider bir yerde oturur kahve çay içerdim yemek yerdim,saatler geçerdi evlenince bunlar yanlış algılanır fikri oluştu ve bu iyice yoğunlaştı
Evlenmeden önce bu duyumlara maruz kaldiginiz icin aklinizin bir kosesine yer etmis simdi patlak vermis olabilir. Evlenen kadin tek gezmez ne isi var evli barkli kadin gibi soylemler oldukca fazla. Esinizin ailesi cevresi yanlis dusunur hakkinizda diye korkuyorsunuz . Esiniz size tepki gosterip sorun cikarmiyorsa kimseden cekinmeyin. Gezip gormek istiyorsaniz o dusunceden kurtulmaniz lazim. kimse yanlis anlamaz anlayanda sizden uzak dursun zaten

Sizinkine benzer bi his bende de var . Ama evlendikten sonra değil, çocuklarım olduktan sonra oldu .
Onun haricinde gideceğim yerlere eşimle gitmeyi tercih ediyorum diğer türlü yani korkuyorum .
Sanki herhangi bisey olabilirmiş gibi geliyor , sokakta başı boş gezen çok tehlikeli insanlar var , izlediğimiz haberle falan da etkiliyor tabi .
Bu hissi anlıyorum çocuklara sahip çıkamazmışım gibiydi
Ama şimdi çocukları alıp geziyorum eşsiz çok keyifli oluyor tavsiye ederim 😁

Sizi hatirladim, bir yorumda yazmiştiniz bunu.
Eskiden biriyle tanişayim diye mi yalniz geziyordunuz? Herhalde o yuzden simdi ters geliyordur. Yoksa nereden akliniza gelcek boyle seyler
Neyi hatırladınız hanımefendi tövbe estagfurullah, çözemediğim konuyla ilgili fikir alışverişi yapıyorum kendimle ilgili... Birilerini bulmak için dolaşılmaz diye pat diye yorum atan sizsiniz bunu kasteden olmadan algıyı oraya çektiniz... Bence sizin aklınıza gezmek konusu açılınca partner bulmak geliyor konum bunun çok dışında.. Sosyallik asosyallik çevresel baskı üzerine

Neyi hatırladınız hanımefendi tövbe estagfurullah, çözemediğim konuyla ilgili fikir alışverişi yapıyorum kendimle ilgili... Birilerini bulmak için dolaşılmaz diye pat diye yorum atan sizsiniz bunu kasteden olmadan algıyı oraya çektiniz... Bence sizin aklınıza gezmek konusu açılınca partner bulmak geliyor konum bunun çok dışında.. Sosyallik asosyallik çevresel baskı üzerine

Bekarken yalniz gezebiliyordum, evlenince yanliş anlaşilir diye dusunuyorum diyen biri var ve benim aklima "birini bulmak" gelmesi mi ilginç? 😬 Yani evli ve bekar olmanin yalniz gezmekle ne ilgisi olabilir, neyi yanlis anlasilabilir yani hangi cevrede boyle baski varmiş... Garip garip şeyler soyluyorsunuz hayatimda ilk defa sizden duyuyorum yalniz gezmeye cikmanin bekari evlisi oldugunu.

Ne alaka gercekten anlayamadim, bunu bu sekilde dusunen kimse yok ki etrafinizda, siz kafanizdan uydurup kendiniz inaniyorsunuz :KK51:

Bekarken yalniz gezebiliyordum, evlenince yanliş anlaşilir diye dusunuyorum diyen biri var ve benim aklima "birini bulmak" gelmesi mi ilginç? 😬 Yani evli ve bekar olmanin yalniz gezmekle ne ilgisi olabilir, neyi yanlis anlasilabilir yani hangi cevrede boyle baski varmiş... Garip garip şeyler soyluyorsunuz hayatimda ilk defa sizden duyuyorum yalniz gezmeye cikmanin bekari evlisi oldugunu.
Bence aynı yerden konuşmuyoruz sizinle, anlamış olsaydım bu durumu burda paylaşmazdım artı çok ilginç bir durumda yok mu.. Evli olupta %100 bekar gibi yaşayabilen bayan vardır ama azdır, evlilik insanı etkiliyor...gezmek diyince aklınıza erkek geliyor nedense,mesela ben saatlerce gezebilirdim alışveriş, tur vs bunun bir erkek bulmakla ilgisi yok.

Bence aynı yerden konuşmuyoruz sizinle, anlamış olsaydım bu durumu burda paylaşmazdım artı çok ilginç bir durumda yok mu.. Evli olupta %100 bekar gibi yaşayabilen bayan vardır ama azdır, evlilik insanı etkiliyor...gezmek diyince aklınıza erkek geliyor nedense,mesela ben saatlerce gezebilirdim alışveriş, tur vs bunun bir erkek bulmakla ilgisi yok.

Yalniz alisverise gitmek, bir kaç saat gezmenin %100 bekar gibi yaşamak olduğunu dusundugunuzu tahmin edemezdim. 😂 O yuzden aklima o geldi kb.
Sasiriyorum bir şey diyemiciiigggiimm

Yani aslında tehlike heryerde var bazen insanın en yakınında bile olabiliyor korkuların üzerine gitmek gerekiyor tabi bu durum sizi rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz 🙏😄önemli olan nasık hissettiğiniz

kim yanlış algılayacak?
etrafta siz nerede kaç saat oturdunuz ne yaptınız diye çetele tutanlar mı var?

Back
X