Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım bende şu an 6 haftalık hamileyim aynı durumdayım birde benim 2,5 yaşında bir kızım var ailecek bitap durumdayız. Allahtan anneme yakınımda yemek falan orada yiyoruz.
elimde olmayan bir şey ya ... çol mutlu olmak istiyorum onuda beceremiyorum![]()
Canım o normal hamilelik yorgunluğu ilk 3 ay oluyo. Bende birden boşvermiş dağınık bir insana dönüşüvermiştim. Yorgunluk hissi zaten depresif bir his. Geçer merak etme. Kimisinin hamilelik boyunca sürüyormuş
benim zorluğum çalışıyor olmam .... eve gidene akşam okunuyo ... offff çalışmak bile istemiyorum !!![/QU
bende çalışıyorum sabah kalk işe gel akşam eve git hoooppp yatak. valla bende çalışmak istemiyırum
uyumanda bitkinliğinde gebelikten işte :) takma kafanı ya uyu uyuyabildiğin kadar.. 9 ay sonra zor uyuyacaksın zaten..keyfini çıkarr.. bende o kadar istiyorum ki bebek sahibi olmayı..darısı başıma ne diyim..
![]()
bende çalışıyorum. inan ki hergün yataktan bugün çalışmak istemiyorum diye kalkıyorum...benim zorluğum çalışıyor olmam .... eve gidene akşam okunuyo ... offff çalışmak bile istemiyorum !!!
aminn inş. canım sağolasın.. bana ve cümle isteyenlere inş.rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip etsin arkadaşım :)
Hamileliğin ilk aylarında olur böyle uyku hali. Psk olarak hazır değilmissin sanırım. Gecer zamanla kabullenmeye çalış
bilmiyorum neden... içimde bi sıkıntı ... ne çalışmak istiyorum ne evi derleyip toplamak ... sürekli bi uyku hali yorgunluk yılgınlık ..hamilelik haberini aldığımdan beri sürekli uyumak istiyorum ... işimden zevk almaya calısıyorum olmuyor ... insanlar boş davranıyor , iş yerimde kimse samimi gelmiyor davranışları samimiyetsiz geliyor ... evimin hali deseniz harap ... temizlenecek ütülenecek .
. yapmaya ne isteğim var nede halim ... kocam ne oldu sana demeye başladı ... haberi aldığımızdan beri sürekli uyuyorasun . konuşmuyorsun bile diyor ... ev işi konusunda yemek konusunda baskısı yok allaha şükür ne bulursa yiyor da ben halimi beğenmiyorum toparlanmam lazım diyorum sonra fossss !!! sanki bunalımdayımiçim rahatlasın diye yazdım ... Nasıl toparlanacağım ne zaman toparlacağım bilmiyorum .... bide bulantılar başladı ... offfff ne olacağım ben böyle , daha doğrusu neden oldum ben böyle
![]()
![]()
bilmiyorum neden... içimde bi sıkıntı ... ne çalışmak istiyorum ne evi derleyip toplamak ... sürekli bi uyku hali yorgunluk yılgınlık ..hamilelik haberini aldığımdan beri sürekli uyumak istiyorum ... işimden zevk almaya calısıyorum olmuyor ... insanlar boş davranıyor , iş yerimde kimse samimi gelmiyor davranışları samimiyetsiz geliyor ... evimin hali deseniz harap ... temizlenecek ütülenecek .
. yapmaya ne isteğim var nede halim ... kocam ne oldu sana demeye başladı ... haberi aldığımızdan beri sürekli uyuyorasun . konuşmuyorsun bile diyor ... ev işi konusunda yemek konusunda baskısı yok allaha şükür ne bulursa yiyor da ben halimi beğenmiyorum toparlanmam lazım diyorum sonra fossss !!! sanki bunalımdayımiçim rahatlasın diye yazdım ... Nasıl toparlanacağım ne zaman toparlacağım bilmiyorum .... bide bulantılar başladı ... offfff ne olacağım ben böyle , daha doğrusu neden oldum ben böyle
![]()
![]()