Bu kişi ben seninle sevgili olmak istemiyorum diyen kişi değil mi?Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Evet oBu kişi ben seninle sevgili olmak istemiyorum diyen kişi değil mi?
E adam istemiyorum demiş zaten. Siz neyin adını koymasını bekliyorsunuz?Evet o
Eee daha neEvet o
O fikfikten sonra sorulmuyor muydu ya, hep yanlış zamanda mı sormuşum ben ahhfhaAşkım biz şimdi neyiz diye sor
O zaman arkadaş olarak devam.Evet o
Ne olduğunuz belli değilse hiçbir şey değilsinizdieArkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Ay valla artık anlaşılmıyorİnsan sevgili olup olmadığını nasıl anlamaz ki?
Bi erkek bi kadınla ne arkadaş ne sevgili gibi konuşuyorsa, o kız o erkeğin stepnesidir net.Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
Bayram icin gelinlik bakiyorum, ailenle ne zaman tanisacagiz diye sor.Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?