Ne olduğumuz belli değil ne yapmalıyım

Nazli198

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
10
-8
1
27
Arkadaşlar merhaba 3 haftadır konuştuğum biri var ama ne olduğumuz belli değil bazen sevgili gibi konuşuyoruz bazen arkadaş bayram için buluşma planlamıştık ama yerini daha netleştiremedik ben yazmalı mıyım buluşuyor muyuz diye artık aşıda konsun istiyorum napmalıyım

Bu kişi ben seninle sevgili olmak istemiyorum diyen kişi değil mi?

Tabiki de yazma bırak planı o düşünsün o yazsın. Çocuk zaten sizinle sevgili olmak istemediğini söyleyerek niyetini belli etmiş en azından cepte yedekmiş gibi gözükmeyin. Ağırdan alın. Buluşma hevesi varsa zaten o size sorar böylelikle isteyip istemediğini de anlamış olursunuz.

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum. İnsan sevdikten sonra sevgili olmaz mı? Yani birine aşık oluyorsun sonra sevgili olmaya başlıyorsun. Bizim zamanımızda böyleydi. Şimdi mesela 3 haftaya kimse bir birini sevemez (istisnalar başka), bu durumda da nasıl sevgili olunur? Gerçekten öğrenmek istiyorum yani şimdiki ilişkilerin mantığı ne. Sevgili olup sonra mı sevmeye çalışıyorlar artık?

Adamın sizinle flörtü kestiğini ve sevgili olmak istemediğini anlatmışsınız daha 10 gün önce. Nasıl tekrar konuşmaya başladınız? Ayrıca istemiyor belli ki açık açık da söylemiş. İte kaka devam ediyor.

Önceki konuyu bilmiyorum da 3 haftada hemen sevgili moduna geçip adını koymayabilirsiniz. O ayrı.

Bayramda da napıyoruz diye peşinden koşmayın. Sizinle görüşmek için hevesi varsa zaten kendisi yazar. Yazmıyorsa da ilgilenmiyor demektir.

İnsan sevgili olup olmadığını nasıl anlamaz ki?

Ne olduğunuz belli değilse hiçbir şey değilsinizdie

Bi erkek bi kadınla ne arkadaş ne sevgili gibi konuşuyorsa, o kız o erkeğin stepnesidir net.

Bayram icin gelinlik bakiyorum, ailenle ne zaman tanisacagiz diye sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…