Ne olduğunu anlamıyorum yardım eder misiniz :(

sunworyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
326
62
13
28
Arkadaşlar bu konu buraya yazılır mı bilmiyorum ama benim regl zamanım geldi dün minik koyu bir akıntı geldi bugün de daha büyük koyu akıntı geldi ama asla regl olmadım henüz. Geçti günü hatta. Ve baya regl sancım var. Şu an bu belirsizlik beni çok rahatsız ediyor hem sancım var hem hasta olamadım ne oluyor anlamadım. Birisi yerleşme kanaması olabilir dedi ama ben tam olarak bilmiyorum anlamadım o yüzden. Bu kanama regl zamanı gelince mi olur? Yani bu ağrılar sonucu hasta olamamak beni çok kötü etkiliyor şu an bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen :(

Aynısını ben de yaşamıştım. Dediğiniz gibi kanamalar ve sancılar vardı. Olmayınca test yaptırdım hamile olduğumu öğrenmiştim.

Aynısını ben de yaşamıştım. Dediğiniz gibi kanamalar ve sancılar vardı. Olmayınca test yaptırdım hamile olduğumu öğrenmiştim.
Regl sancısı olması garibime gitti ama. Ne kadar zaman sonra test yaptınız? Ben hemen yapmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi

Yok yaşamadım ama ole gelebilirmiş okuduklarımdan zaten pedi bile doldurmazmış yerleşme kanamaları test yap istersen sabah

Akıntı dediğiniz normal beyaz akıntı şeklindeki yoksa kahve rengimi
Kahverengi. Ama bir kere gelmedi dün biraz geldi bugün daha büyük. Görünce dedim herhalde hasta oldum ama baktım devamı yok ve sancım var anlamadım ne olduğunu

Siz bu süreci yaşadınız mı? İki kere kan gibi leke geldi dedim herhalde hasta oldum
Tabiki test yapın.Hamileyseniz de bir doktora görünün.Cunku hamilelikte hiç bir kanama normal görunmuyor doktorlara göre.benimde o şekil oldu bir süre ilaç kullandım bebek düşmesin diye

Yok yaşamadım ama ole gelebilirmiş okuduklarımdan zaten pedi bile doldurmazmış yerleşme kanamaları test yap istersen sabah
Yerleşme kanaması iki kere gelir mi ama bilemedim. Tamam test yapayım en iyisi

Tabiki test yapın.Hamileyseniz de bir doktora görünün.Cunku hamilelikte hiç bir kanama normal görunmuyor doktorlara göre.benimde o şekil oldu bir süre ilaç kullandım bebek düşmesin diye
Ve şu an misafir beklediğim için çok ağır işler yaptım ağır şeyler kaldırdım :( yarın test yapıcam hemen

Ve şu an misafir beklediğim için çok ağır işler yaptım ağır şeyler kaldırdım :( yarın test yapıcam hemen
Şöyle söyleyeyim size yiyecek lokması varsa hiç bir şey olmuyor.Bir şekilde dünyaya geliyor.Ne ağırlık kaldirip doğuranlar var.En ufak şeyde düşen bebeklerde var.Allah hayirlisini gönlünüze göre olanını versin insallah

Hormonlarda bir oynama vardır. Regl de gelebilir.

Şöyle söyleyeyim size yiyecek lokması varsa hiç bir şey olmuyor.Bir şekilde dünyaya geliyor.Ne ağırlık kaldirip doğuranlar var.En ufak şeyde düşen bebeklerde var.Allah hayirlisini gönlünüze göre olanını versin insallah
Amin inşallah

Hormonlarda bir oynama vardır. Regl de gelebilir.
Ben de düşünüyorum evet ama ilk defa böyle bir şey olduğu için şaşırdım. Normalde ağrım geldiği gibi hasta olurdum. Şimdi kaç gündür sancım var ama olamadım

Ben de düşünüyorum evet ama ilk defa böyle bir şey olduğu için şaşırdım. Normalde ağrım geldiği gibi hasta olurdum. Şimdi kaç gündür sancım var ama olamadım
Regl bir hastalık değil. Sadece regl. Test yapın gebelik şüphesi varsa yoksa doktora gidersiniz.

Regl bir hastalık değil. Sadece regl. Test yapın gebelik şüphesi varsa yoksa doktora gidersiniz.
Ağız alışkanlığı doktorum bile hastalık diyor öyle alışmış çoğunluk :) bir doktora görüneyim bakalım

Bazı aylar benim de ilk önce kahverengi kanama gelir, devamı gelmez durur bir iki gün sonra da sökülür.Yerleşme kanaması da olabilir tabi, hamileyken de adet günü regl sancısı gibi sancı yaşanıyor.Yani her şey ihtimal dahilinde.

Bazı aylar benim de ilk önce kahverengi kanama gelir, devamı gelmez durur bir iki gün sonra da sökülür.Yerleşme kanaması da olabilir tabi, hamileyken de adet günü regl sancısı gibi sancı yaşanıyor.Yani her şey ihtimal dahilinde.
Çok detay olacak belki ama biraz önce baktım pede bir şey gelmemiş tekrardan ama peçeteye pembe akıntı geldi. Dedim galiba regl olucam çünkü regl renginde gibiydi. Yerleşmede böyle peçeteye regl gibi pembe gelir mi ki? Yarın belli olur herhalde regl olacağımı düşünüyorum

Back
X