Ne olduğunu anlamıyorum yardım eder misiniz :(

Çok detay olacak belki ama biraz önce baktım pede bir şey gelmemiş tekrardan ama peçeteye pembe akıntı geldi. Dedim galiba regl olucam çünkü regl renginde gibiydi. Yerleşmede böyle peçeteye regl gibi pembe gelir mi ki? Yarın belli olur herhalde regl olacağımı düşünüyorum
Bana da regl gibi geldi heralde benzer şekilde yaşadığım için.Ama yerleşme kanaması da pembe olabiliyor o ihtimali de elemeyin.Kısa sürede belli olucaktır zaten stres yapmayın hiç.

Bana da regl gibi geldi heralde benzer şekilde yaşadığım için.Ama yerleşme kanaması da pembe olabiliyor o ihtimali de elemeyin.Kısa sürede belli olucaktır zaten stres yapmayın hiç.
Böyle regl olacakmış gibi olup olamadığımda değişik bir stres hakim oldu bünyemde. Bekleyip görücem artık :)

Regl sancısı olması garibime gitti ama. Ne kadar zaman sonra test yaptınız? Ben hemen yapmalı mıyım yoksa bekleyeyim mi
Evet ben de çok şaşırmıştım 🤭 Reglimin üzerinden 2-3 hafta geçmişti. Ay çok merak ettim sonucu sabahtan yapsanız olur mu🫣

Arkadaşlar bu konu buraya yazılır mı bilmiyorum ama benim regl zamanım geldi dün minik koyu bir akıntı geldi bugün de daha büyük koyu akıntı geldi ama asla regl olmadım henüz. Geçti günü hatta. Ve baya regl sancım var. Şu an bu belirsizlik beni çok rahatsız ediyor hem sancım var hem hasta olamadım ne oluyor anlamadım. Birisi yerleşme kanaması olabilir dedi ama ben tam olarak bilmiyorum anlamadım o yüzden. Bu kanama regl zamanı gelince mi olur? Yani bu ağrılar sonucu hasta olamamak beni çok kötü etkiliyor şu an bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen :(
Geçen ay bende öyle oldum çok stres yapmıştım. Soğan kynatıp suyunu ıctım. Adacayı ıctım akşamında oldum. Sanmıyorum yerleşme kanaması olsun belırtıler regle dair.

Geçtiğimiz aylarda benzer durumu yaşayıp korktum şükür sonrasında regl oldum bunu belirtiler üzerinden yorumlayarak değilde ezcaneden test alıp sonrasında kan testii ile öğrenin
Gönlünüzden geçenin olması dileğiyle

Geçen ay bende öyle oldum çok stres yapmıştım. Soğan kynatıp suyunu ıctım. Adacayı ıctım akşamında oldum. Sanmıyorum yerleşme kanaması olsun belırtıler regle dair.
Evet regl oldum sadece böyle olması şaşırttı. Yerleşme belirtilerini söyler misiniz o zaman bunla farkı nedir mesela

Geçtiğimiz aylarda benzer durumu yaşayıp korktum şükür sonrasında regl oldum bunu belirtiler üzerinden yorumlayarak değilde ezcaneden test alıp sonrasında kan testii ile öğrenin
Gönlünüzden geçenin olması dileğiyle
Regl oldum bugün :)

Back
X