- 21 Aralık 2014
- 9.017
- 28.464
- 798
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
Kezban dememislerdir umarım.Beni asıl dusinduren el sıkışmadigimda nasıl bir imaj bıraktığım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kezban dememislerdir umarım.Beni asıl dusinduren el sıkışmadigimda nasıl bir imaj bıraktığım?
Umarım durusu olan birisi demişlerdir :)Kezban dememislerdir umarım.
Ne diyebilirim ki ...ilk kez duymanız şimdi bana da garip geldi.40 yaşındayım ilk kez duydum bunu
Durusu olan birisi derken nasıl yani :)Umarım durusu olan birisi demişlerdir :)
Hanımefendi niye ayak uzatasiniz ..Tabii elinizi uzatın.Burada önce erkek elini uzatmış .Siz elinizi uzattiktan sonra beyefendi elini uzatmalı.Cok ozur dileyerek soruyorum ilk defa gordugu insana el yerine ayak mi uzatilmali? Ben hep elimi uzatip tokalasirim. Yanlissa bilelim zararin neresinden donsek kardir. Rahatliktan kastiniz ne onu da anlamadim.
vay be helal olsun bır erkekle tokalasmıyor hakıkatlı kadın durusu derse suraya bayılmak ısterım musadenızleDurusu olan birisi derken nasıl yani :)
Ben kendimi camasır suyuna batırıp cıkaracam davay be helal olsun bır erkekle tokalasmıyor hakıkatlı kadın durusu derse suraya bayılmak ısterım musadenızle
Yok el sıkışmadigim için duruşu var demez kimse.Tarz olarak diyebilirler.Demeyedebilirler..İnsanlara belli olmaz .
Hanimefendi ben bu konu ile alakali size soru sordugumu hatirlamiyorum?Hanımefendi niye ayak uzatasiniz ..Tabii elinizi uzatın.Burada önce erkek elini uzatmış .Siz elinizi uzattiktan sonra beyefendi elini uzatmalı.
Çok abartiyosunuz su el uzatma işiniAma sorun şu sosyal kültürel anlamda apayrı insanlar olduğumuzu düşünüyorum.Gorunus olarak öyle olmasa da ben daha muhafazakar bir insanım .Çocuk elini uzattigindan tanışmak için ben uzatmadim mesela .Yani bir erkeğin bunu bilmesi gerekiyor.
Hanımefendi niye ayak uzatasiniz ..Tabii elinizi uzatın.Burada önce erkek elini uzatmış .Siz elinizi uzattiktan sonra beyefendi elini uzatmalı.
su konuda gerılım cıkmamalı lutfen tam cıddı olmaya calısıyorum bır gulesım gelıyorHanimefendi ben bu konu ile alakali size soru sordugumu hatirlamiyorum?
Ayni seyi zaten defalarca yazmissiniz. Beni de es gecmeyip aydinlatma geregi duymussunuz nezaketiniz icin cok tesekkur ederim, cok incesiniz.
Peki tokalasmayi bir rahatlik olarak gorup konu acan birine yazdigim cevabi alintilayip, soru sormadigim halde cevap vermek hangi gorgu kuralina dahil?
Herkesin elini sıkmama duruşu.Durusu olan birisi derken nasıl yani :)
Bu ne asabiyet yahu..Ekrandan alev ateş firlatsaydiniz.Burada insanlar konu açar isteyenler cevaplar.Kimsenin tekelinde değil.Bu derece kriz geçireceğinizi düşünsem alintilayip cevap vermezdim.Yaptigimda bir gariplik görgüsüzlük görmüyorum .Ayrıca ben adabı muaşeret dersi vermeye gelmedim kimseye.Konu sahibinin mesajında yazan kısma istinaden işin doğrusu böyledir dedim.Hanimefendi ben bu konu ile alakali size soru sordugumu hatirlamiyorum?
Ayni seyi zaten defalarca yazmissiniz. Beni de es gecmeyip aydinlatma geregi duymussunuz nezaketiniz icin cok tesekkur ederim, cok incesiniz.
Peki tokalasmayi bir rahatlik olarak gorup konu acan birine yazdigim cevabi alintilayip, soru sormadigim halde cevap vermek hangi gorgu kuralina dahil?
Begendin mi kız adamı sen:) cıkar agzındaki baklayı böyle kara kara düsünüp konu actıgına göre :) yarık davul gibisin he dökül bakım sen:)Yok el sıkışmadigim için duruşu var demez kimse.Tarz olarak diyebilirler.Demeyedebilirler..İnsanlara belli olmaz .
Beyin öyle işleyince öyle zannediliyor sanırım.Çok abartiyosunuz su el uzatma işini
Sanki eliniz eline değince adam üstünüze fişkirtacak
Neden elinizi uzatmadınız? Kendinizle, yaşantınizla lütfen çelişmeyin.Ama sorun şu sosyal kültürel anlamda apayrı insanlar olduğumuzu düşünüyorum.Gorunus olarak öyle olmasa da ben daha muhafazakar bir insanım .Çocuk elini uzattigindan tanışmak için ben uzatmadim mesela .Yani bir erkeğin bunu bilmesi gerekiyor.