Ne olduğunu anlayamadım ?

Begenmek derken dış görünüş olarak çok iyi belki .Ama bir arkadaşın dediği gibi on yargılı düşündüm sanki.Hani düşünsel anlamda kendim gibi değil o bir gercek ama kendim gibi olanla anlasabilecegimde muamma

Begenmek derken dış görünüş olarak çok iyi belki .Ama bir arkadaşın dediği gibi on yargılı düşündüm sanki.Hani düşünsel anlamda kendim gibi değil o bir gercek ama kendim gibi olanla anlasabilecegimde muamma
Her kadınla tokalasiyordur o, boşverin siz.

Hadi ordan hadi cimcimeeee :)) sen bi süslen püslen git işe bir gün ne olur ne olmaz sürpriz yumurtadan çıkar gibi cıkar simdi allama dudagına dalar simdi seker falan tası yanında :) fransız öpücügüyle biter simdi :)))

su konuda gerılım cıkmamalı lutfen tam cıddı olmaya calısıyorum bır gulesım gelıyor
suan burası bunu kaldıramaz :KK19:

Gorgu kurallarini ogrenmeye calisiyoruz ;)
Bu ne asabiyet yahu..Ekrandan alev ateş firlatsaydiniz.Burada insanlar konu açar isteyenler cevaplar.Kimsenin tekelinde değil.Bu derece kriz geçireceğinizi düşünsem alintilayip cevap vermezdim.Yaptigimda bir gariplik görgüsüzlük görmüyorum .Ayrıca ben adabı muaşeret dersi vermeye gelmedim kimseye.Konu sahibinin mesajında yazan kısma istinaden işin doğrusu böyledir dedim.

Konu sahibinin anlattigi seyle sizin anlattiginiz sey o kadar farkli ki..israrla herkesi tek tek alintilayip anlatmaniz takdire sayan bir davranis ama konu sahibinin derdi bu degil.

Sanatçı burda ne anlatmak istedi acaba 🤔

smart-hangover.gif

Gorgu kurallarini ogrenmeye calisiyoruz :KK66:

Konu sahibinin anlattigi seyle sizin anlattiginiz sey o kadar farkli ki..israrla herkesi tek tek alintilayip anlatmaniz takdire sayan bir davranis ama konu sahibinin derdi bu degil.
Püfffff görgü kurallarınıza sizin yaaavv surda iki heyecanlanmalık konu cıkmıs siz kural tartısıyonuz

Püfffff görgü kurallarınıza sizin yaaavv surda iki heyecanlanmalık konu cıkmıs siz kural tartısıyonuz
Adam tanışmak istediğine pişman olmuştur siz de hala heyecan deyin. 😂😂 Elim havada kalsa arkamı döner giderim anında.

Hayır ben şunu düşünüyorum bu adam yurt dışında okumuş vs.Ustelik işletmelerine müşteri olarak bayanlar çok geliyor .Yani onca insanın içinde neden ben ?Bunda bir şeyler arıyorum

Cevap veriyorum adam helal sut emmis kimseyle tokalasmayan birini ariyordur.

Uzatamaz dedim çünkü doğrusu budur.Gorgu gereği kadının önce elini uzatması beklenir.Yani burada insiyatif kadindadir.Uzatan erkekler vardır ama bu görgüsüzlük.Mesela merdiven çıkarken önce kadın ardından erkek çıkar .Kadın takılıp sendeleyebilir vs..

dediğim gibi ilk defa böyle bir görgü kuralı duydum. hiç dikkat ettiğim birşey değil eli ilk kimin uzattığı. merdiven daha da enteresan bence erkek önce çıksın ben onun poposuna bakayım.

Back
X