Ne olduğunu anlayamadım ?

Uzatamaz dedim çünkü doğrusu budur.Gorgu gereği kadının önce elini uzatması beklenir.Yani burada insiyatif kadindadir.Uzatan erkekler vardır ama bu görgüsüzlük.Mesela merdiven çıkarken önce kadın ardından erkek çıkar .Kadın takılıp sendeleyebilir vs..
Ya arkadan erkek kadının totosu izlerse :D
Bir erkek çok görgülü olduğu için ısrarla önden sen çık dese bi şüphelenirim

Kurum sahibinin izni olmadan
Hem bu kadar rahatlar deyip hemde çay kahve derlerse oturacağım demek çok tezat degilmi?
Bi yere kadar "muhafazakar"
Mesela el sıkışırken "muhafazakar"
Adamın burada dedikodusunu yaparken değil.
El sıkışırken yine "muhafazakar"
Oturup çay içerken değil.

Yarım muhafazakar gibi

Bi yere kadar "muhafazakar"
Mesela el sıkışırken "muhafazakar"
Adamın burada dedikodusunu yaparken değil.
El sıkışırken yine "muhafazakar"
Oturup çay içerken değil.

Yarım muhafazakar gibi
Saçmalık işte. İşimize gelince yapıp işimize gelmeyince ben böyleyim onlar rahatlar demek tuhaf oluyor işte.

Merhabalar..Yeni gelismeler var.Bu kişi beni iş için aradi .Konuştuktan sonra ben kaydettim.Dun bir durum atmıştım gördü .Ancak dusuncelerimde hakliymisim çünkü adını nette arattigimda bir videosuna denk geldim ve sağ elinde yüzük vardı.Pandemi döneminde çekilmiş bir video.Yani çok yeni evli mi bekar mı nişan li miydi hiç bilmiyorum:(

Merhabalar..Yeni gelismeler var.Bu kişi beni iş için aradi .Konuştuktan sonra ben kaydettim.Dun bir durum atmıştım gördü .Ancak dusuncelerimde hakliymisim çünkü adını nette arattigimda bir videosuna denk geldim ve sağ elinde yüzük vardı.Pandemi döneminde çekilmiş bir video.Yani çok yeni evli mi bekar mı nişan li miydi hiç bilmiyorum:KK43:
Eeee neye bozuldunuz tam olarak ?
Evli olmasına mı ?

Merhabalar..Yeni gelismeler var.Bu kişi beni iş için aradi .Konuştuktan sonra ben kaydettim.Dun bir durum atmıştım gördü .Ancak dusuncelerimde hakliymisim çünkü adını nette arattigimda bir videosuna denk geldim ve sağ elinde yüzük vardı.Pandemi döneminde çekilmiş bir video.Yani çok yeni evli mi bekar mı nişan li miydi hiç bilmiyorum:KK43:
Yani 🤔

bu konu neden uzadı yahu kaç sayfa olmuş :D
hayatta bazı şeyler aşırı zaman kaybı
adamı bana yollayın, hiç öyle el sıkışmakmış bilmem neymiş yok eli havada kalmış falan uğraşmayız.
o direkt gelsin bana eyleme geçelim.
havada olan elini de, başka bir şeyini de havada bırakmam, içi rahat olsun ahahaha

Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .
Ay inşallah vazgeçmişlerdir.
Böyle büyük bir kültür ayrılığıyla baş edebilmek mümkün değil çünkü :KK70:

Herkesin dini hassasiyetleri farklıdır.
Siz günah olduğu için bir erkekle tokalaşmayabilirsiniz, bir başkası tokalaşmayı çok masumane görür. Bu konuda da kimseyi yargılamamak gerekir. Mesela benim eşim genellikle abdestli gezdiği için, karşısındaki insanlarında abdestli olabileceği ihtimaline karşı elini uzatmaz, yanaşmaz. Uzaktan selam verir, halini hatırını sorar.

Ama sorun şu sosyal kültürel anlamda apayrı insanlar olduğumuzu düşünüyorum.Gorunus olarak öyle olmasa da ben daha muhafazakar bir insanım .Çocuk elini uzattigindan tanışmak için ben uzatmadim mesela .Yani bir erkeğin bunu bilmesi gerekiyor.

Bakın bende umre yapmış tesettürlü bi kadınım. Kendime göre gücümün yettiği nefsimin elverdiği kadar dinimi yaşamaya dikkat etmeye çalışıyorum. Normal şartlar da bende evime gelenlere hoşgeldiniz deyip kafa sallayarak selamlarım ancak erkek elini uzattığında ise dire vermemeyip elini havada bırakmakta bana doğru gelmiyor. Dediğim gibi “bana” Belki adam alışkanlık gereği elini uzatıyor ben ise elini havada bıraktığım zaman kalbinde bişey yoksa şeytan fitne verebilir. Bak elini vermedi acaba o ne düşündü gibi ... Dini boyutta caizdir değildiri konuşacak konumda hiç değilim zaten. Ha birde şu husus var ki bunu biraz da olsa onur kırıcı görüyorum. Şahsi kanaatim bu yönde.
El uzattı hayır yok olamayız düşüncesi yanlış. Para ile imanın kimde olduğunu bilemeyiz. Belki de çok karakterli bi insan ve siz onu tanıma fırsatını kaçırıyorsunuz ?
Kim bilir 😉

Herkese merhabalar..İnşallah iyisinizdir.Kafam biraz karıştı sizlere sormak istedim..Ben işim gereği bazı iş yerlwrini ziyaret ediyorum..Geçen gün gittiğim bir işletmedeki iş yeri sahibi beni odasına çağırdı .İşte kendisinden erkek kardeşinden nereli olduklarında bahsetti.Ek olarak yaşımı sordu(bende erkeğin maaşı kadının yaşı sorulmaz ama yinede söyleyeyim dedim). Muhabbet bitti ve ayrıldım .2 hafta sonra tekrar gittiğimde tam çıkarken arkamdan o beyefendinin kardeşi geldi.Kendini tanıttı abim görmüş kameradan bir tanışmak istedim vs.Dedi.Ayak üstü muhabbetten sonra oradan ayrıldım .Ama ara ara aklıma geliyor .Amaçları ne neden bu kadar üstüne oldular .Kuruntu mu yapıyorum sizce ?
Bende arkadaşla yeni tanışmıştık eşine elimi uzatınca elim havada kalmıştı o zamandan beri elimi uzatmıyorum erkeklere

yaz dizisi gibi konu, çok atraksiyonlu değil ama 12 sayfayı okudum valla:oha:

Edit: yanlış anlamaya mahal verip infial yaratabilcek ifade düzeltilmiştir :duduk:

Back
X