Ne olduğunu anlayamadım ?

Adama ve ailesine konu sahibi gibi sorduğu herkes de rahat diyormuş, konu sahibi rahat duruşlarını bu kadar tekrarlayinca benim gözümde tarlabaşında pavyon işleten veya yozgatta sexshop sahibi bir aile canlandı. Çünkü bu kadar rahat duruşlu olmak bunu gerektirir. Tokalasarak açıklanabilecek bir rahatliktan bahsetmiyor bence, imkân yok yani
Hshshshhdhhshdh😂😂😂

bu konu neden uzadı yahu kaç sayfa olmuş :KK70:
hayatta bazı şeyler aşırı zaman kaybı
adamı bana yollayın, hiç öyle el sıkışmakmış bilmem neymiş yok eli havada kalmış falan uğraşmayız.
o direkt gelsin bana eyleme geçelim.
havada olan elini de, başka bir şeyini de havada bırakmam, içi rahat olsun ahahaha
Bu nasi bi duruş 😂😂

Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .

Tanistigin insana elini uzatirsin, ya ne yapacaksin? Opucuk atacak halin yok 🤦🏼‍♀️ Bunun rahatlikla ne alakasi var? Adam sanki uzerinize atlamis 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Merhabalar..Yeni gelismeler var.Bu kişi beni iş için aradi .Konuştuktan sonra ben kaydettim.Dun bir durum atmıştım gördü .Ancak dusuncelerimde hakliymisim çünkü adını nette arattigimda bir videosuna denk geldim ve sağ elinde yüzük vardı.Pandemi döneminde çekilmiş bir video.Yani çok yeni evli mi bekar mı nişan li miydi hiç bilmiyorum:KK43:
Görgü ya da protokoller konusunda hassassanız
numarasını kaydedebilmeniz için izin almanız gerekirdi. Bu detaylar işine nasıl gelirse o şekilde uygulanacak şeyler değildir. Elinizi sıkmasına bile izin vermiyorsunuz ama özel hayatınızın bir parçası olan paylaşımlarınızı görmesini engellemiyorsunuz. Buradan nasıl bir duruş çıkarmasını istiyorsunuz? Ayrıca kadının yaşı sorulmaz lafı da bana çok lakayıt geldi.

Back
X