Ne olduğunu anlayamadım

kafaya takmakta , sindirememkte çok haklısın ama
ailesini filan arayıpta bence bu şekilde yüz göz olmak hoş olmamış ..
ailesinin seni sevdiğini , olumlu baktıklarını söylemenden ben şunu anladım :
bence sen hala bir çıkış yol , olumlu bir taraf arıyorsun , kabullenemediğinden ..
senin yapman gereken tek şey , susmak ..
burada çabalayacak ,çıkış yol arayacak , o ses kız sesimi genç mi yaşlı mı diye kafa patatacak kişi sen değilsin ...
tam geriye gidemedim sana şunları sormak istiyorum :
eskisevgilin sana o sesin açıklamasını yaptımı ,nasıl yaptı ,ne dedi ?

Ben ailesini aramadım. Annem aradı. Artık oğlunuz çok oluyor benim kzıımı yıpratmaya hakkı yok. Söyleyin çok ileriye gitti. Bir insan evladı bu şekilde yapmaz demek için.

Asla bir çıkış yolu bulmaya çabalamıyorum. Sadece kabullenme aşamasındayım. Ve o telefondaki ses ablasının sesiymiş. Bunu annem söyledi. Ablasının sesiydi o dedi.

niye kendini bu kadar üzüyorsunki bırak o senin peşinde koşsun o kızın açıklamasını o yapsın sana niye yoruyorsun kendini. ayrıca ailesine karşı kendini küçük düşürüyorsun.

amaan şunun bunun sesi diye kafa yorma artık. sende biliyosun bu kişiyle mutlu olamayacağını...
tabiki üzülceksin uzun zamandır berabersiniz, bi çok şeyi paylaştınız ama artık kendine bi dur de onu içinde bitirmeye karalıysan artık bazı şeylerin arkasını arama...

annenin araması daha kötü ,
ben mesajından tam anlayamamıştım onun için yazmamıştım ama keşke aramasaydı,bence hoş bir şey olmamış ...
neyse kim olduğunu öğrenmiş oldunuz siz , kendiniz!! ama o bu konuda bir açıklama yapmadı anladığım kadarıyla yani burda kendi kendinize içiniz içinizi yiyor o da sizin kadar acı çekiyor mu acaba .
ben pek sanmıyorum açıkçası ...
kabullenme sürecine devam .

do you wannacım bak sen çok cici bir kızsın ,
daha fazla kendini bu fikirlerle yorma ,
dikkatini başka şeylere verki , sürekli bunları düşünme ...
bir kitap oku , resim yap , temizlik yap ,vs..seni meşkul edecek şeyler bul ,
ozaman bu sürec atlatman senin için dah arahat olacak.

kendine bir uğraş bul. bence sen erkek arkadaşını bir yana bırak kendine iyi bir iş edinmeye çalış. boşlukta olduğundan sürekli kafan bu çocukla meşgul. hiçbirşey yapamazsan arkadaşlarınla programlar yap

Türk kızlarının klasik problemi: birlikte olduğu erkeği hayatının merkezi yapmak. Böylece erkekler kızların tepesine çıkıyor, hallerine bakmadan kızları ezmeye çalışıyorlar.

Burda açılan konuların nerdeyse tamamında hep aynı şeyi görüyorum.
aradı aramadı, face'e şunu yazmış, mesaj attım 15 dakika geçti cevap yazmadı...

Ennn en başta bir kere sana hiç düşünmediğin halde "kapan" demesi.
İlerde çok daha büyük sorunlarla karşılaşmaya hazır ol. Bak şimdiden beynim ağrıyor uyuşuyor diyorsun. Hasta olup ilaçlara bağımlı mı yaşamak isriyorsun?

Aşın bunları, birey olun, kadın olun.
Kendini geliştirdin mi arkadaşım? Hayata hazır mısın? Ne iş yapacaksın? Yoksa bir an önce evlenip evde oturmak çocuk bakmak hayali mi kuruyorsun?
Madem önünde bir sınav varmış otur çalış işte. İnan bana ilerde çok pişman olursun değerli vaktimi neyle harcamışım diye.

Son düzenleme:

çok doğru yazmışsın canım. bir kadının hayatında erkekten önce iş olmalı.

Eski erkek arkadasin cok asiri komplexli ve dengesiz biri
ki
böyle erkeklerden korkacaksin,
hic ardina bakmadan kac derim ben

O zaman bu durumda annen seni ve kendini küçük düşürmüş oluyor,üzgünüm...

Küçük düşmek için nolur oğlunuzla konuşunda dengesizliklerine son versin aramızı düzeltin demek lazım. Kusura bakmayın. Ben küçük düştüğümüze inanmıyorum.

Eski erkek arkadasin cok asiri komplexli ve dengesiz biri
ki
böyle erkeklerden korkacaksin,
hic ardina bakmadan kac derim ben

Ablası dedi işte. Ben ayrı olduklarını bile bilmiyorum daha dün yine Cansudan bahsedip durdu. Her akşam bize geliyo cansu cansu diye sayıklıyo. Yemeğini bile bitiremiyo Cansudan bahsetmek için. Ben kardeşimi tanırım başkası yok. Cansuyu çok seviyo ama yaptığı dengesizlikler çok olmuş cidden. Evde daha beter. Durup durup gülüyo susturamıyoruz ya da dalıp gidiyo babama tuhaf sorular soruyo iyice kendini kaybetti dedi

Diyorum kendisine kaç defa dedim. Beni artık geç biz öle veya böle bittik artık ama gidip tedavi olman lazım. Hayatını böyle geçiremezsin dedim. Ama onun kötülüğüne konuştumu düşünüyo.

Ben ciddi ciddi bu çocuğun şizofren olduğunu düşünüyorum. Bir bedende 2 karakter. Ne zamandır olmuyordu bu tamam dedim düzeldi artık ama çok beter oldu bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…