Ne olduğunu anlayamadım

ve canım ailende sana destek şanlısyız ki böle ailelere sahibiz yobaz sayılabilecek düşüncede kişilerle gerçekten yapamayız benimde nişanlımın ailesi kapanma konusuna takıktı durmadan nişanlıma soruyolarmış ne zaman kapancak die yaaa arkadaşım sevabı günahı birlikte mi işliyoruz sorguyu beraber mi vercez sana noluyoo
canım hiç üzme kendini hiççç bende aynı süreçten aynı acılardan geçiyorum ama inan evlenip baskılara maruz kalabilirdik bir elimizde çocuğumuzla dönerdik allah korusun ve çektiklerimizde cabası olurdu banada herkes kurtuldun dio canım galiba sende kurtulmuşsun başımız saolsun canım kalan sağlar bizimdir

Benimkinin abisi bir kızı çok sevdi. Tam 4.5 yıl çıktılar. Aralarında 45 dakika vardı. Ama kzıın ailesi zengin benimkinin abisinin durumuda haliyle iyi değildi. Bir gün sonunda abisi annesini kızın annesinin karşısına dikti. Kızın ailesi kızı vermedi tabi. ( Bu ayrıma çok karşıyım yeterki karşıdaki insan olsun ) Benimkinin abisi tam 2.5 ay süründü. Ama sonra ne oldu? Gitti görücü usulüyle bir kızla evleniyor şimdi. Ama o kız yani sevdiği dön dese hemen dönecek vaziyette. İşte bu görücü usulüyle evleneceği kız kapalı. Benimkinin müstakbel yengesi. Benimki birgün karşıma dikildi ailem o kızı kapalı diye hemen istedi ve aldı sende kapan aşkım demeye başladı. Yanımda olsaydı yüzüne indirecektim o kadar sinirlendim. Ailen benim en başından beri açık olduğumu biliyor alıcaklarsa gerçekten istiyorsan ben buyum dedim. Ama bu baskılar mahvetti beni. Tazeyumurtacım belliki senide mahvetmiş. Allah galiba ilk önce yanlış insanları çıkartıyor karşımızaki doğru kişi çıktığında kıymetini bilelim diye. Şükürler olsun yinede. Ben ömrümde hiç kinci olmadım. Bana yapılan kötülüğü 2 dakika sonra unuttum geçtim. Ama bu sefer kin tutuyorum içimde. Biliyorum Allah bize yapılan haksızlıkları boş çevirmeyecek. O da mutlaka cezasını çekecek ama ben intikam almak istiyorum ondan. Bir şekilde.

Cekhucum geziyorum bende canım. Ben zaten onla birlikteykende sürekli gezerdim annemle özellikle. En büyük kavga sebebimizde buydu zaten. Benim bir türlü eve girmemem.

canım benim bende aynı senin gibiyim 2 dk bile sürmez sinirim kinim ama ben bana yaptıklarına karşı genede kin nefret duymuyorum zatn eski nişanlıma duyamıyorum (ne kadar istesemde) sölemek istediğim şu kiii bırak anlasınlar kendileri başlarına duvar beğenemsinler vurmak için ah ben naptım die kendilerini yerden yere atsınlar sanki biz onlardan intikam alınca anlıcaklar mı bişeyleri boşşşvveeerrr tatlım ghiç düşünmeye değmez.. şimdi onlara anaları alırlar 16 yaşlarında kendilerinden kızlar oturturlar eve oğulları istedikleri haltı yer dışarda yazık olan o kızcağızlra olur yani benim ki kesin öle olcak kız evde beklicek ki gelsin eve die hiç düşünme takma bak ne güzel sanal ortamda da olsa biz destek bulabiliyoruz onlar onuda bulamazlar.

ay bu cocuğu bır kasık su da bogarim ben..
ne demek yaa annemle gezerken bile laf söylüyor!annen o senin ona ne!!!istersen 7/24 gezersin annenle!!!!onun ne haddine buna laf söylemek!!!!!annen bır şey demiyorken ona ne oluyor!!!!
bır de su kapanma mevzusu..
ne kadar çok bu ara bu olay ya?bır insan bır insana kapan nasıl der?bunun için nasıl baskı yapar?
kimse kusura bakmasın ama bu konuda baskı yapan insana ben iki yüzlü derim!dininden de inancından da şüphe ederim!çünkü bizim dinimizde baskı yoktur!bunu da bilmemesi o kapan diyen insanın imkansizdir!!!bunu bile bile bu baskıyı yapıyorsa eğer iki yuzludur o insan!!!!

Hayır hala bu çocukla birlikte değilim sadece bekliyorum yüzüne tüküreceğim günü bekliyorum. Biliyorum bu olucak. Anneme bir kere ağzımdan kaçırdım onla birlikte gezmememe bile kızdığını. Çok afedersiniz ama annem bizi kötü kadın yerine koyuyor diye düşündü ki haklıda. Bizim ilk buluşmamıza annemde geldi. Ee ben bu çocuğu netten tanıdım. Annemde beni sokakta bulmadığı için karşıdaki kimdir neyin nesidir diye tanımaya geldi. Herhalde seni ellerimle o çocuğukla tanışmaya götürdüm diye senide benide şey yerine koyuyor dedi. Haklıydı annem. Bende öle hissetmiştim kendimi sevgilimin o laflarından sonra. Bunu ona söyleyip defalarca ayrıldım. Ama her seferinde özürünü dileyip yeniden annemle çıkmama kızıyodu.

bence bu saatten sonra düşüncek hiç birşey kalmamış. eski günlerini hatırlayıpta boşu boşuna üzme kendini sakın...
aklına getirmemeye çalış. annenle de gezmeye, vakit geçirmeye devam et. gidin bi yerlerde oturun, yeni kitaplar satın al...
valla daha önce de çook kez burda bu kişiden koca olmaz dendi ama sen gene devam ettin, sonuç gene hüsran. resmen seni değiştirmeye çalışıyo şuna bak...

amaaann bundan sonraki güzel günlerini ona üzülerek geçirme

yüzüne tükürmeye bile değmez bence..
benim ilk erkek arkadasım bana çok büyük acılar çok büyük pislikler yaşatmıştı,bütün ailemi mahvetti..ve bır gün bır sekilde ayrıldım ondan..daha sonra abimle konuşurken,abim ona karsı ne hissettiğimi sormuştu; nefret ediyorum ondan dediğimde Abi'm bana; nefrette bır duygudur,sevgiden bile daha yogundur,ondan nefret bile etmemen lazım,ona karsı hiç bır şey hissetmemen lazım demişti bana..
şimdi aynı şey senin için geçerli..
nefret bile etme..o duyguyu bile hak etmiyor çünkü..

bak canım hayatımda sayılı insana ayrılması yönünde konusmusumdur..bu sitede bile..hiç sevmem bır çifti ayırmaya yönelik yapılan konuşmaları..ayrıl demek basittir çünkü,ama kisinin kendi basına gelince ayrılmanın o kadar da basit bır şey olmadıgını bilirim..o yuzden de ayrıl demem kimseye..
ama senin durumun o kadar kötü ki..önceki konunu da okudum..
yani bu cocuk seni avcunun icine almış resmen..
bende senin gibiyim aslında..sevdiğim adam uğruna herseyden vazgeçerim,gectimde..ama bunu o istedi diye yapmadım,ben istediğim için yaptım..bu çok onemli..şimdi geri dönüp baktığımda ona değil kendime kızarım kızarsam..pişman olmaya da zerre kada hakkım yok çünkü ben istedim..
şimdi sen de durum böyle de değil..bu çok acı..sen geriye dönüp baktığında kendini değil onu suclayacaksin ve onun istediği hayatı yaşadığın için bu sefer kendine çok kızacaksın..kendini affedemeyeceksin bile belkide..bunu yapma..

cekhucum ne kadar güzel söylemişsin. Abin çok haklı. Nefret gerçektende sevgiden daha yoğun bende şimdi. Ama elimde olmuyor. Ondan nefret etmemek elimde değil. Ve en kötüsü ise, bana daha öncede bir sürü şey yapmıştı. Hiç bir zaman nefret edemememiştim. Şimdi ilk defa nefret ediyorum ve kinimin boyutunu gördükce aslında kendimden korkuyorum. Bu ben değilim çünkü! Bakışım bile değişti düşün yani. Hepimiz olmasada çoğu kişi benim gibi bir durumdan mutlaka geçmiştir. Allah onlara sabır verdiyse eminim banada verecektir. Sabır diliyorum Allahtan ve içimdeki öfkeyi almasını. Yoksa günah işlemekten korkuyorum İntikam almak çok günah diye biliyorum ama ben bu günahı işlemnek üzereyim

Canım malesef aşk durumlarımız nerdeyse birbirine benziyor

Benimde 3 yıllık ilişkim bitmek üzere beni deli gibi seven ve deli gibi tapan adam kapanmıyorum diye herşeyi silebileceğini belirtiyor derken artık sabrım taştı dün kapadım telefonumu ve artık açmayacağım yeter artık

Kimse kimseyi zorla kapatamaz ki !

Şuan şok üstüne şok yaşıyorum!!! Benimkinin abisinden bahsetmiştim size. Kendisi pazar günü evleniyor ama aklı hala eski sevgilisinde ve face de kızlarla arkadaş olmaya devam ediyor. Ben nasıl küçükken kendi abimi kendime örnek aldıysam sürekli, benimkide mutlaka abisini örnek alır kendine. Ucuz kurtulmnuşum bu aileden diyorum

Arkadaşlar ben zamanında bir kızdan şüphelenmiştim. Ve o kızla sevgilimin arasında birşey olmadığını anlamıştım bir süre sonra. Annemle konuşurken geçen gece. SAanki o kızın sesine benziyordu telefondan gelen ses dedi bana. Bunun üzerine bende sinirle beyfendiye mesaj attım ve o kızla birlikte oldunu bildimi söyledim. Bunu dememle bana çağrı üstüne çağrı atması bir oldu. O kadar panik yaptı ki.. En sonunda telefonu açtım. Sinirden stresten gülme krizi geçiriyodu. Ben susturmaya çalıştıkca o gülmeye devam ediyordu ama sinir geldiği belliydi. Bana psikolojisinin alt üst olduğunu çok abuk sabuk hareketler yaptığını söyledi. Bir süre sonra telefonu kapattık ve mesaj attı. Ben seni hiç aldatmadım cansu diye. O gece içimdeki siniri atmaya çalıştım bir şekilde. Sabah bir mesaj geldi bana ve mesaj aynen şöyle " Esra şuraya gel artık bitirelim bu işi" Ama benim ona söylediğim kızın adı Cemreydi. Aklınca hedef şaşırtmayı planladı diye düşündüm. Annem artık sinirlendi bu böyle olmaz sana resmen psikolojik işkence yapıyo ailesini arayacağım bu çocuğun artık haddini bildirsinler dedi. Aradık. Telefona ablası çıktı. Bizim ayrı olduğumuzu bilmiyormuş bile. Her akşam cansudan bahsediyor bize, onu ne kadar çok sevdiğini anlatıyor ben başkası olduğuna inanmıyorum. Olsa ilk bana söylerdi dedi. Ablası şok geçidi resmen. Sadece o da değil, diğer ablasıda şok geçirdi. Bütün ev Cansuyu alma hazırlığındayız kaldıki kendiside şuan abisini kıskanıyor, Ona yapılan hazırlıkları kıskanıyor. Evde sürekli durup durup gülüyor tepki anormalleşti dedi. Cansu idare etsin biraz dedi. Annem artık idare edilcek yan kalmadı dedi kızlar. Son gelişmelerdi bunlar.

Neden bunu yapıyorsun Cansu?
Kendini ve anneni ne kadar küçük duruma düşürdüğünün farkında mısın?
Birazcık kendine ve ailene değer ver ve insanların bu kadar rencide etmesine izin verme artık!
Seni alacaklarmış,seni seviyorlarmış yoksa inanıyor musun bunlara?

Alacaklarından kastını anlatamadım ablacım. O akşam konuşurken bana deidki ayrılık sebebimizi bilmesen daha iyi çok ağır asla kaldıramazsın. Bende ailesine yordum olayı. Annemde cansu ailenize bir saygısızlıkmı yaptı diye? Ablası dedi cansuyu ailecek çok seviyoruz ve hiçbir saygısızlığını görmedik olumlu bakıyoruz biz dedi. Bunu kasdettim ben

canım kıyaslaması kötü olmuş gerçekten.ve o telefon olayıda aklımı karıştırdı.ben güvenme derim.kullanmıyorum deyip eski hattı kullanmasıda normal değil.canım doğru olanı,yapman gerekeni biliyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…