Ne olduğunu anlayamadım

Annem ısrarla çocuk sesiydi diyor. Kendisinin 8-9 yaşlarında bir yeğeni var. Ses o yaşlara aitti diye konuştu ama ben emin olamıyorum. Olsamda devam etmeyeceğim zaten. Sadece zamanla kendime gelip güçlenip o kişiyi ben de bu şekilde aşağılamak istiyorum.

bir de , benim sesim de çocuk sesi gibidir , 23 yaşındayım. yeni tanıyanlar şaka mı yapıyorsun derler , iş yerimde de bunun yüzünden çok sorun yaşadım.
yani büyük biri de olabilir , bence ?

senden daha önemli ne var bu dünyada? kimse için değermi kendini üzmeye. elalem seni üzüyo kolayca, sana yazık değilmi?

zaten ayrıymışsınız anladığım kadarıyla. konuşuyorsunuz ama öyle sevgili anlamında değil sanırım dicem ama adam aşkım falan diyor hala.. (bi yerde ayrıyız demişsin) diğer arkadaşların dediği gibi bence bu kadar yeter. en sinir olduğum şeylerdir; bi başkasıyla kıyaslanma, bir insanı değiştirmeye çalışma vs.

birde başka insanların yanında sana bağırıp çağırıyor, aşağılıyor... nasıl hazmedebildin buna şaşıyorum. 1 kere olsa affedersin belki ama defalarca tekrarlanmış...

bence hattını değiştir, şifrelerini değiştir bırak gitsin...

Yapışmadım ablacım :)

Yapışmadın da neden taktın ki kız sesi,kadın sesi diye!
Sana çok önce dedim bu adam dalga geçiyor diye,şimdi artık hayatına dönmek yerine adama takmışsın kafayı..
Yok facede kırık kalp profili, yok acıklı şarkı bilmemne..
Madem üniversiteye gidemedin bari bir kursa yazıl,iyi kötü bir işe gir de kurtar kendini.. Bu gençlik bir daha geri gelmez.
Aşk zaten nasıl olsa olur.. Yeter ki sanal olmasın! Gerçek olsun!!!!!

onunla baglantıya gecebılecegın seylerı actırma ama bence..ya da onun senı gormesını falan engelleyebılıyorsan engelle..haber almasın senden sende ondan alma..
kapat yanı tamamen bu sayfayı..
yoksa otekı turlu daha da uzar gıder yıne olan sana olur..
eger ayrıldım bıttı dıyorsan gercekten bıtır..sankı hıc olmamıs gıbı devam et hayatına ve onun hayatından da tamamen cık..

ben bırınden ayrıldıgım da ılk yaptıgım sey telefon numarasını mesajlarını vs sılmek oluyordu telefonumdan :) daha sonra ona aıt bır seyler varsa odam da falan hepsını topluyordum bır kutuya..sankı hayatımda hıc oyle bırı olmamıs gıbı yapıyordum..

Yazık tabi. Bende acıdım artık kendime. Ama diliyorum Allahtan onunda süründüğünü bana gösterir inşallah.

Neden sürünsün ki?
Adam seni sevmiyor ki?
Bizim kızlar böyle yaptıkça dalda geçecek çok kız bulur o kendine..
Heee facedeki paylaşımlara sürünmek diyeceksen üzgünüm daha çoooook geridesin hayatın çoooooooook!

Cekhu bende onda kararsız kaldım. Ben herşeyini ona geri yollamak istiyorum. O hala yüzüğünü takıyormuş. Arkadaşıyla yaptığıkonuşmayı okumuştum. Ama ben bu olaylar olduğundan beri takmıyorum. Yüzüğü dahil bana aldığı hediye ettiği ne varsa yollamak istiyorum. Annem acele etme diyor. Sence ne yapayım?

Cekhu bende onda kararsız kaldım. Ben herşeyini ona geri yollamak istiyorum. O hala yüzüğünü takıyormuş. Arkadaşıyla yaptığıkonuşmayı okumuştum. Ama ben bu olaylar olduğundan beri takmıyorum. Yüzüğü dahil bana aldığı hediye ettiği ne varsa yollamak istiyorum. Annem acele etme diyor. Sence ne yapayım?

bence bu al mektuplarını ver mektuplarını olayı tekrar ıletısıme gecme bahanesıdır..
yanı bana yapılsa ben boyle dusunurum..
onun yerıne cope at..ben oyle yaptım hep..hem ayrıldıgım kısıyle de bır daha muhattab olmak zorunda da kalmadım..

Tabii.. Ben bir işe girmiş çalışıyordum misler gibi. Kafam rahattı. Evde oturup kuruyodum sürekli. Ama çalışırken öyle olmadığını gördüm. Ama sürekli sorun çıkardı sürekli. Bendeki hevesi aldı götürdü.

bence bu al mektuplarını ver mektuplarını olayı tekrar ıletısıme gecme bahanesıdır..
yanı bana yapılsa ben boyle dusunurum..
onun yerıne cope at..ben oyle yaptım hep..hem ayrıldıgım kısıyle de bır daha muhattab olmak zorunda da kalmadım..

Haklısın. Yollamayacağım hiç birşeyini. Atacağım.

Tabii.. Ben bir işe girmiş çalışıyordum misler gibi. Kafam rahattı. Evde oturup kuruyodum sürekli. Ama çalışırken öyle olmadığını gördüm. Ama sürekli sorun çıkardı sürekli. Bendeki hevesi aldı götürdü.

:53:yok canım yok bu kadarı da cok fazla..kocan degıl baban degıl abın degıl..hos bunlardan bırı bıle olsa ne fark eder..calısmana karısması ıcın hıc bır bahanesı yok bence ya neyse..
vallahı canım boyle seylerı okudukca gordukce ınan ıcım acıyor..yazık edıyorsun kendıne yazık..bu gunlerın gerı gelmeyecek bak bunu unutma..

birbirini bu kadar aramak sıkar gibi geliyor bana göre benim düşüncem bu katılmayanlar olabilir
face şifresini bilseniz ne olurki
isterse başka bir profilde açabilir sizn haberiniz olmaz
eşim ve ben birbirimizin bilgisayar ve telefon şifrelerini bilmiyoruz
ilişkide güven esas
eşimin bayan arkadaşlarımla yazışmalarımı okumasını istemem
onun arkadaşları ile sohbetinide ben bilmiyorum
biri eğer aldatıcaksa her halukarda aldatır
ince eleyip sık dokumaya gerek yok
neden kendinizi paralayıp üzüyorsunuz
annenizde üzülüyordur
yazık değilmi sizede annenizede
sakin olun pozitif düşünmeye çalışın