Ne olduğunu anlayamadım

sık muhabbet tez ayrılık getırır derler ne kadarda dogru.ben sevgılımle gunde 3 4 defa konusuruz bazen msj atar cevap verırım. sesını duydugumda bıle onu ne kadar cok ozledıgımı hıssedıyorum

artı sız her dakıka mesaj konusma falan fılan bunlar ılıskıyı kesınlıkle yıpratıyor ayrıca sadece ılıskıyı degıl senıde yıpratmıs.bu kadar kafana takma baksana o kendı yolunu coktan bulmus ya soylıyemıyor ayrılmak ıstedıgını bu sekılde senın ondan sogumanı beklıyor uzerıne gıtme bu kadar kımseyı degıl sadece kendını uzersın canım hayat cok kısaa uzmeye ve uzulmeye degmıyor.

kendıne acımıyorsan annene acı senden daha cok uzulen odur.

adam seninle eyleniyor.., evlenecegi yok.. isine gelince canim cicim isine gelmeyince arama rahat birak.. bu böyle olmaz canim , bitir bence hic arkana bakmadan hemde.., bu tarz erkekleri anlamiyorum yaa, allahima bin sükürler olsun benim askim bitane yaa canim askim benim iyiki varsin :asigim:

adam seninle eyleniyor.., evlenecegi yok.. isine gelince canim cicim isine gelmeyince arama rahat birak.. bu böyle olmaz canim , bitir bence hic arkana bakmadan hemde.., bu tarz erkekleri anlamiyorum yaa, allahima bin sükürler olsun benim askim bitane yaa canim askim benim iyiki varsin :asigim:

kız burda sevgilisinden ayrılıyor,iki gözü iki cesme ağlıyor..siz ah benim sevgilim böyle söyle diyorsunuz..nispet yapar gibi..hoş değil bence..

Kızlar ayrılmak neysede aldatılma olayını sindiremediğimden midir nedir bir türlü kabullenemiyorum. Yok canım o kesin yeğeniydi kesin evdeydi diye kendimi avuturken buluyorum kendimi sürekli :(

Dün akşam bütün tartşmalar bittikten sonra annemin yanında oturuyorken aniden beynimin uyuşmaya başladığını farkettim. Çok stres altında bıraktı beni. Bu durumu bir atlatsam dilenciye para vericem vallahi billahi

canım artık bunları dusunme..bak kendıne ne kadar cok zarar verıyorsun farkında mısın?sen kendıne zarar verırken o ne yapıyor???????
ama ayrılırsın ama devam edersın..bu senın bılecegın ıs..ama lutfen bundan sonra kı ılıskınde kendını bu kadar ezdırme..benlıgını kaybetmıssın,yapma bunu..karsındakıne tamamen ben senınım deme..senınde bır durusun,bır kısılıgın,bır tarzın olsun..calısmak mı ıstıyorsun calıs..ne demek o tatsızlık dıye mıs gıb ısten cıktım?acız bır ınsan mısın sen?onun her dedıgını yapacak mısın?

Dün akşam bütün tartşmalar bittikten sonra annemin yanında oturuyorken aniden beynimin uyuşmaya başladığını farkettim. Çok stres altında bıraktı beni. Bu durumu bir atlatsam dilenciye para vericem vallahi billahi

Konularınıza rastladım bazen, mesajlarınızdan üç tanesi olumluysa beş tanesi olumsuz gelişmeler hakkındaydı (ki siz çoğunu hayra yordunuz)... Maalesef siz de sevdiği insanı hayatının merkezine koyanlardansınız... Beraberliği bittiğinde (bitme raddesine geldiğinde bile) her şey sona erecek diye hisseden fazla duygusal kızlarımızdan... Oysa sizin onun doğarken dahil olmadığı, Allahın türlü nimetlerle donattığı bir hayatınız var zaten ve o yol alıp gitse de (belki daha da renklenip güzelleşerek) devam edecek... Şu durumda "atlatsam" dediğiniz durum ilişkinizdir umarım zira sizin stresinizin tek kaynağı o... Tek tek meselelere odaklanıp onu zihninizde ne aklayın ne de karalayın... Kendinize başkalarıyla kıyaslanmayı, yetersiz, eksik görülmeyi, sevginize karşılık eleştiri ve nahoş sözleri duymayı reva görmeyin, sıkıntınız kalmaz... :68:

Kesinlikle kasdettiğim şey ilişkim. Tamamen hastalıklı olan ilişkim. Hayatım çok büyük bir sekteye uğradı. Bana ilk başta getirisi çok olmuştu bu ilişkinin. Geçirdiğim depresyondan çıkmamı bu kişi sağlamıştı mesela. Belkide ona bu kadar bağlanmamın nedeni buydu bilemiyorum. Ama ne olursa olsun ben gülerken daha güzelim ve kendime ağlamayı yakıştırmıyorum her ne kadar abim ağlarken daha güzel olduğumu söylesede. Allah karşıma bu kişiyle ilgili bir çok uyarı çıkarttı beni çok ikaz etti ama ben gözü kapalılık yapıp devam ettim. Fazla ısrar, fazla direniş birşey getirmiyormuş en azından bunu öğrendim.

canım artık bunları dusunme..bak kendıne ne kadar cok zarar verıyorsun farkında mısın?sen kendıne zarar verırken o ne yapıyor???????
ama ayrılırsın ama devam edersın..bu senın bılecegın ıs..ama lutfen bundan sonra kı ılıskınde kendını bu kadar ezdırme..benlıgını kaybetmıssın,yapma bunu..karsındakıne tamamen ben senınım deme..senınde bır durusun,bır kısılıgın,bır tarzın olsun..calısmak mı ıstıyorsun calıs..ne demek o tatsızlık dıye mıs gıb ısten cıktım?acız bır ınsan mısın sen?onun her dedıgını yapacak mısın?

Bir akşam, yaklaşık 2 yıl önce abimle oturmuş konuşuyorduk. Bana canımı sıkan bir durumun olup olmadığını sormuştu. O an da yine kavga etmiştim beyfendiyle ve durumu abime anlattım. Nerelerde anlaşamadığımızı felan. Yüzüme baktı ve aranızdaki kültür farkını görmeden bu şekilde ilerlemeye daha ne kadar devam edeceksin? İkiniz birbirinize uygun değilsiniz. Biz seni hür bir ortamda büyüttük. Çevrende gördüğün bir çok arkadaşın bu özgürlükten yoksun yaşarken sen herşeyi bize anlatıp arkadaşlığımızı arkana alabilecek bir olanağa sahiptin halada öylesin. Seçim senin seçimin. İllede o dersen bazı şeylere göz yumacaksın. Sen yabancı müzik dinlerken, son çıkan kitapları takip edip arkadaşlarınla daha seviyeli ortamlarda yaşarken o da aynı şekilde hayatında yalnızca arabesk dinleyip eline bir kitap dahi almamış birisi. Senin ak dediğin ona karar.. Sen daha geniş bir açıdan bakarken hayata o dar görüşlülüğünü görmeyip senin yaklaştığın olumlu tavrı başka btürlü bir genişlik olarak algılayacak. Bununlada kalmayıp senin hayatından bir çok şey götürecek. Sana kendi doğrularını baskıyla yaptıracak. İlk başlarda ne kadar çok dirensende sonunda onun isteklerini kabul etmiş bulacaksın kendini. Ve en kötüsü, herşeyin sonunda onun yanında hiç bir değerin kalmadığını anladığında tamiri zor bir sürece gireceksin demişti. Ne kadar haklıymış...

Bırak hayat sana rağmen değil, seninle birlikte aksın,
- Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir - diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Elif ŞAFAK

yengesiyle kıyaslamasına çok kızdım benim sevgilimin ailesinde de kapalı var ama daha bir kez bile bana kapanacaksın demedi imada bile bulunmadı.Seni çocuk yerine koyup sorular sorması çok saçma yengesi KPSS yi kazandı diye sende mi aynısını yapmak zorundasın evet arkadaşlar haklı çocuk sesli bayanlarda var bayanda açmış olabilir telefonu .bayan sesi değilse bile yaptığı tutarsızlıklar yeter de aratar bile gerçekten ondan hayır gelmez be canım .Bu arada yaptıkları biraz çocukça geldi kaç yaşında sevgilin yo msn yok facebook olgun birisi sevgilisine anlatmak istediklerini oraya ileti yazarak yada şarkı paylaşarak değil sana direkt söyler ya..

Normalde işten 7 de çıkıyor. Ama geçen cuma 7.15 de evde netteydi. Eve gelmesi nerden baksak 40 dakikayı bulurken hemde. Dünde hiç sokak sesi felan gelmiyormuş telefon açıldığında. Birde geçtiğimiz pazar ayın 6 sında abisiin çeyizi vardır. Büyük ablası felanda gelmiştir. Onun kızının yaşlarında birinin sesiydi sanki diyo annem

do you wanna sen beni deli edeceksin
hala artimetik ortalamalarla hesap yapıyorsun 7 ,7.15 diye diye
kız sesi olsa nolacak çocuk sesi olsa nolacak
sen ayrılmadınmı bu çocuktan
arıyormu seni
yada sen onu
bırak anacım ne hali varsa görsün , amma hırpaladın kendini
o senin kadar düşünüyormu acaba
senin umrunda olduğu kadar onun umrundamı
yapma etme gülüm kendini bu kadar üzme .

Bir akşam, yaklaşık 2 yıl önce abimle oturmuş konuşuyorduk. Bana canımı sıkan bir durumun olup olmadığını sormuştu. O an da yine kavga etmiştim beyfendiyle ve durumu abime anlattım. Nerelerde anlaşamadığımızı felan. Yüzüme baktı ve aranızdaki kültür farkını görmeden bu şekilde ilerlemeye daha ne kadar devam edeceksin? İkiniz birbirinize uygun değilsiniz. Biz seni hür bir ortamda büyüttük. Çevrende gördüğün bir çok arkadaşın bu özgürlükten yoksun yaşarken sen herşeyi bize anlatıp arkadaşlığımızı arkana alabilecek bir olanağa sahiptin halada öylesin. Seçim senin seçimin. İllede o dersen bazı şeylere göz yumacaksın. Sen yabancı müzik dinlerken, son çıkan kitapları takip edip arkadaşlarınla daha seviyeli ortamlarda yaşarken o da aynı şekilde hayatında yalnızca arabesk dinleyip eline bir kitap dahi almamış birisi. Senin ak dediğin ona karar.. Sen daha geniş bir açıdan bakarken hayata o dar görüşlülüğünü görmeyip senin yaklaştığın olumlu tavrı başka btürlü bir genişlik olarak algılayacak. Bununlada kalmayıp senin hayatından bir çok şey götürecek. Sana kendi doğrularını baskıyla yaptıracak. İlk başlarda ne kadar çok dirensende sonunda onun isteklerini kabul etmiş bulacaksın kendini. Ve en kötüsü, herşeyin sonunda onun yanında hiç bir değerin kalmadığını anladığında tamiri zor bir sürece gireceksin demişti. Ne kadar haklıymış...

sana bır sey dıyım mı canım; boyle bır abın oldugu ıcın o kadar sanslısın kı..
o senın abın..senı karsılıksız seven bırı,senden bır cıkarı olmayan bırı,senı koruyan kollayan senın tamamen ıyılıgını ısteyen bırı..bu yuzden de abın soyledıklerınde aslında cok haklı..
benım de abım var :) ama bu tarz seylerı konusmayız hıc :) baba gıbıdır benım ıcın,hanı bılır ama bılmemezlıkten gelır :)
benım bu sekılde danısıp akıl alabılecegım bırı de yok cevremde maalesef..sen bu acıdan oldukca sanslısın..cunku hayatında en cok guvendıgın ınsan sana yol gosterıyor..bunun kıymetını bıl :)

Ben galiba bunalıma girdim. Çok kötüyüm. Elimde değil bu ama çok kötüyüm.

yenılme bu duyguya..kolay degıl..tabııkıde kolay olmayacak sana yerden goge kadar hak verıyorum..ama atlatacagına da garantı ederım..gececek..sen yeter kı kendını bu duygulara kaptırma..
kapatma kendını bunalıma gırme hıc..
gez dolas eglen...sureklı arkdaslarını ara..ne bıleyım,abın kafa bırıne benzıyor :) abınle konus onunla takıl..sana en cok o yardım edebılır suan..

cekhucum sağol yanımda olduğun için. Evet abim benim için büyük şans. Bulunmaz nimet. Zaten bende onun sözünden hiç çıkmadım. Birtek bu konuda bütün ailemi baştada kendimi çok üzdüm ama bunuda toyluğuma veriyorum. Bugün yenilenmek için ama tamamen yenilenmek için işe saçlarımdan başladım. Belimde olan saçlarım artık ensemde :( O an ondan bir kere daha nefret ettim. Bana bunu yaptırdığı için

canımmm benim seni çok iyi anlayabiliyorum inan bana bende ilk işe saçlarımdan başladım hiç boyanmamış kuaförde bile uçlarından kesilirken ağlayan ben gittim yüzüğü gönderdiğim akşamı saçlarımı boyattım yenilenmek ve hayata devam etmek zorundayızzz hııı o adamlar bize sırt mi dönüyor biz onlara popo dönmeliyiz sen kimsin kii, ben varım bu hayatta benden kıymetli de başka bişey yok demeliyiz... gerçekten bu böle başka çare de yok güzelim ii yapmışsın ben nişanı yeni atmış biri olrak sölüyorum kii aldatan erkek tekrar yapıyor ne olursa olsun tekrar illa yapıyor bunun kimse aksini idda edemz

:))))) bende ayrıldığımda aynı şeyi yapmıştım :)))) belimde olan saçlarımı kut kestirmistim:)))
sac degisikligi iyidir :) azıcık rengiyle de oynarsin :) sonra çık bı güzel gez alışveriş yap mesela :) sinemaya git :) aksam abinle çık dolaş..eğlen canım eğlen..gunünü gün et..
bak ben suan ki erkek arkadaşımla bır ara sürekli ayrılıp barisiyorduk..bır ara benimkinde bu hobi haline gelmişti!ve o ne zaman ayrılsa benden ben salya sumuk evdey takiliyordum ve tabiikide ondan vazgecemiyordum unutamiyordum..neyse bır gün bu yine benden ayrıldı ve ben daha onun yanından ayrılıp eve yuruken bütün arkadaslarımı aradım,aksam için program yaptım..dışarı çıktım gezdim tozdum eski günlerime dondüm anında..ve bu o kadar iyi gelmişti ki bana sana anlatamam..bır kere bile evde oturup ağlamamıştım..anında telefonumdan numarasını sildim,mesajlarını sildim,odamda ona ait ne varsa hemen kaldırdım ve gezmege çıktım :)
evde oturmakla eline hiç bır şey geçmez..sürekli kendini suçlayıp onu haklı çıkarmaya çalışırsın..başka da bır şey yapmazsın evdeyken..
o yuzden çık dışarı..sürekli hemde :) aksamsa aksam gunduzse gündüz..evde oturma..

Back
X