- 29 Ocak 2010
- 451
- 2
- 96
- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Bir akşam, yaklaşık 2 yıl önce abimle oturmuş konuşuyorduk. Bana canımı sıkan bir durumun olup olmadığını sormuştu. O an da yine kavga etmiştim beyfendiyle ve durumu abime anlattım. Nerelerde anlaşamadığımızı felan. Yüzüme baktı ve aranızdaki kültür farkını görmeden bu şekilde ilerlemeye daha ne kadar devam edeceksin? İkiniz birbirinize uygun değilsiniz. Biz seni hür bir ortamda büyüttük. Çevrende gördüğün bir çok arkadaşın bu özgürlükten yoksun yaşarken sen herşeyi bize anlatıp arkadaşlığımızı arkana alabilecek bir olanağa sahiptin halada öylesin. Seçim senin seçimin. İllede o dersen bazı şeylere göz yumacaksın. Sen yabancı müzik dinlerken, son çıkan kitapları takip edip arkadaşlarınla daha seviyeli ortamlarda yaşarken o da aynı şekilde hayatında yalnızca arabesk dinleyip eline bir kitap dahi almamış birisi. Senin ak dediğin ona karar.. Sen daha geniş bir açıdan bakarken hayata o dar görüşlülüğünü görmeyip senin yaklaştığın olumlu tavrı başka btürlü bir genişlik olarak algılayacak. Bununlada kalmayıp senin hayatından bir çok şey götürecek. Sana kendi doğrularını baskıyla yaptıracak. İlk başlarda ne kadar çok dirensende sonunda onun isteklerini kabul etmiş bulacaksın kendini. Ve en kötüsü, herşeyin sonunda onun yanında hiç bir değerin kalmadığını anladığında tamiri zor bir sürece gireceksin demişti. Ne kadar haklıymış...
ve canım ailende sana destek şanlısyız ki böle ailelere sahibiz yobaz sayılabilecek düşüncede kişilerle gerçekten yapamayız benimde nişanlımın ailesi kapanma konusuna takıktı durmadan nişanlıma soruyolarmış ne zaman kapancak die yaaa arkadaşım sevabı günahı birlikte mi işliyoruz sorguyu beraber mi vercez sana noluyoo
canım hiç üzme kendini hiççç bende aynı süreçten aynı acılardan geçiyorum ama inan evlenip baskılara maruz kalabilirdik bir elimizde çocuğumuzla dönerdik allah korusun ve çektiklerimizde cabası olurdu banada herkes kurtuldun dio canım galiba sende kurtulmuşsun başımız saolsun canım kalan sağlar bizimdir