Ne olduğunu anlayamadım

Küçük düşmek için nolur oğlunuzla konuşunda dengesizliklerine son versin aramızı düzeltin demek lazım. Kusura bakmayın. Ben küçük düştüğümüze inanmıyorum.

Hayır!
Küçük düşmek sana ve ailene azıcık bile değer vermeyen insanlarla muhatap olmaktır!
Onların seviyesine inmiş olursun o zaman...
Sevgilinin ailesi telefonu kapatınca gülüyordur "insanlara bak amma abartmışlar ha alt tarafı sanaldan bizim oğlan gönül eğlendirmiş,kızın annesi kalkmış hesap soruyor,önce kızına sahip çıksın" diye..
O insanlara hadlerini bildirmek istiyorsan kaale almayacaktın ya da annen almayacaktı!
Bak sana abla nasihatı,hiç bir anne benim evladım kötü demez! Herkes kendi çocuğunu iyi,güzel,doğru bulur.. Adamı annesine şikayet edince noldu? Kulağını mı çektiler yoksa sana ve annene kahkahalarla mı güldüler?
Sen de annen de onları yok saysaydınız işte o zaman onlara ders olurdu bu!
Ama iyice laçkalaşmış artık sizin işler!
Sen sinir krizleri geçiriyorsun,annen tanımadığı kişilerle muhatap oluyor,karşı tarafın ailesi sizi kendine eğlence etmiş habire geyik çeviriyor arkanızdan!!!
Bunları görmek için küçük değilsin ama neden saplantılısın anlamıyorum...
Defalarca bu adamın seni sevmediğine dair bir sürü örnek anlattın.. Ama inatla adamın peşini bırakmadın!
Çok merak ediyorum ne sanıyorsun sanaldan 3 ya da 5 defa gördüğün adamla evlenmeyi mi düşünüyordun?
Yazık ediyorsun kendine!
Kimbilir ne kadar güzel bir kızsındır,böyle 5 para etmez adamlar için vakit harcıyorsunuz sen de annen de..

Şizofrenmiş,evde saçmalıyormuş,şuymuş,buymuş sana ne ki?
İster tedavi olur isterse kendine netten yeni avlar bulur!
Bırak ne hali varsa görsün!
Sen üzerine gittikçe adam da ailesi de iyice havalanmıştır zaten!
Yazık diyorum ya sadece sana ve ailene yazık!
Gül gibi evlat yetiştirmişler uğraştığın işlere bak!

sen akıllı bi kızsın.. ama bugün biçok arkadaşıma çok tekrarladığım bi cümleyi sana tekrarlıyorum. hoş biçok konunda yaptığım uyarıları kaale almadın ama umarım en azından bu mesajımı bi kere okursun..

eğer iradeli olup yapman gerekeni yapamazsan, hayatın sana verdiğine tevazu göstermek zorundasın.

Back
X