• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu anlayan varsa bana bir fikir versin lütfen

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Yaklaşık 1 yıl boyunca adı koyulmamış bir ilişki yaşadım. Herkes bizi sevgili sanıyordu, işin gerçeği ben de öyle sanıyordum çünkü iki sevgili nasıl olursa biz de aynı öyleydik. O aralar iş sıkıntısı vardı, ondan bana açılamadığını düşünüyordum. Ben ona açıldım paaattt yanlış anlamışım biz sadece arkadaşmışız. Neyse ben hemen arkadaşlığımızı!!! bitirmeye karar verdim. İlk başta kabul etmedi. Sonra biraz suçlayınca (çünkü kendisiyle adımı çıkarmıştı ve hareketlerine hiç dikkat etmiyordu) küstü. Barışmak istedim kabul etmedi. Yaklaşık 2 ay oldu konuşmuyoruz. Ne bu şimdi. Öyle ortada bir başıma suçlandığımla kaldım.

Yaklaşık 1 yıl boyunca adı koyulmamış bir ilişki yaşadım. Herkes bizi sevgili sanıyordu, işin gerçeği ben de öyle sanıyordum çünkü iki sevgili nasıl olursa biz de aynı öyleydik. O aralar iş sıkıntısı vardı, ondan bana açılamadığını düşünüyordum. Ben ona açıldım paaattt yanlış anlamışım biz sadece arkadaşmışız. Neyse ben hemen arkadaşlığımızı!!! bitirmeye karar verdim. İlk başta kabul etmedi. Sonra biraz suçlayınca (çünkü kendisiyle adımı çıkarmıştı ve hareketlerine hiç dikkat etmiyordu) küstü. Barışmak istedim kabul etmedi. Yaklaşık 2 ay oldu konuşmuyoruz. Ne bu şimdi. Öyle ortada bir başıma suçlandığımla kaldım.

Bir erkek karsi cinsten birini istiyorsa hicbiseyi bahane etmez. Asla etmez. Oyle sanmakla olmaz. Adam kendi egosunu tatmin etmis zora gelince de kacmis gitmis. Kurtuldugunuza sukredin..

Bir erkek karsi cinsten birini istiyorsa hicbiseyi bahane etmez. Asla etmez. Oyle sanmakla olmaz. Adam kendi egosunu tatmin etmis zora gelince de kacmis gitmis. Kurtuldugunuza sukredin..
Anladım aslında beni hiç sevmemiş. Ama neydi o kıskançlıklar, iltifatlar. Sürekli aramalar, saatlerce konuşmalar, kıyameti koparırdı kendinden habersiz birşey yapsam

Küstüyse canı cehenneme yani

Bu ne böyle ya
Geçen gün de böyle bir konu vardı :kahve:

Ne dengesiz ne istediğini bilmeyen erkekler var :KK53:

Hayatta belirsizlikle yaşanmaz
Net olmak gerekir her şey de

En azından ben öyle düşünüyorum

Konu sahibi bırakın şunu keyfinize bakın
En iyisini yapmışsınız arkadaşlığınızı bitirerek

adam açıkça söylemiş istemediğini, önünüze bakın artık... ne olmuşsa olmuş artık bir anlamı yok ki.

Anlayamadım yani sevgili gibiydik derken elele öpüş kokuş falan mı?Öyleyse nasıl yanlış anlamışsın?
Kıskançlıklar, iltifatlar, sürekli hesap sormalar, başka erkeklerle görüştürmemeler, kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı beni. Ben de ondan beni sevdiğini düşünüyordum. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sürekli beraberdik.

Ne bekliyorsun?
Kendin 1 yıl boyunca adı konmamış ilişkinin figüranı olmuşsun, sonra kendin kopmak istemişsin adam uzaklaşmış.
Eee ne istiyorsun peki ?
Aşık mısın ? Yoksa gururun kırıldığı için şaşkınmışın ?

Küseni geri döndürmemek lazım bazen. Ne diye başınıza iş açıyorsunuz ki,koyup ceketi sırta dönüp gideydiniz etrafta adam mı kalmadı allasen
Onu çok seviyordum ve beni kendine bağlamış. Şu an yapayalnız kaldım ve onu çok özlüyorum. Bana kızmayın ne olur ama gerçek böyle.

O küsüyor,siz barışmak istiyorsunuz,
O arkadaşız diyor,siz trip atıyorsunuz,
O netmiş ,siz inat etmişsiniz gibi.
Aslında ikimiz de dengesiz davrandık bu doğru. İlk barışmak istemedi sonra geldi barışmak istedi. Ama bunun tek nedeni yaşadığım hayal kırıklığı ve çaresizlik.

Küstüyse canı cehenneme yani

Bu ne böyle ya
Geçen gün de böyle bir konu vardı :kahve:

Ne dengesiz ne istediğini bilmeyen erkekler var :KK53:

Hayatta belirsizlikle yaşanmaz
Net olmak gerekir her şey de

En azından ben öyle düşünüyorum

Konu sahibi bırakın şunu keyfinize bakın
En iyisini yapmışsınız arkadaşlığınızı bitirerek
Aslında belki kıymetimi anlar diye yapmıştım bunu ama o hiç umursamadı tabi.

Kıskançlıklar, iltifatlar, sürekli hesap sormalar, başka erkeklerle görüştürmemeler, kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı beni. Ben de ondan beni sevdiğini düşünüyordum. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sürekli beraberdik.

Anladım.Ama malesef bunlar yeterli olmuyor.Böyle çok konu okuyoruz burda.Çok anlam yüklüyor kızlarımız bu tür davranışlara evet,ama erkekler de abartma da tavan yapıyor yani.İstemiyorsa istemesin.Sana adam mı yok kuzum.Sakın peşine düşme.

Onu çok seviyordum ve beni kendine bağlamış. Şu an yapayalnız kaldım ve onu çok özlüyorum. Bana kızmayın ne olur ama gerçek böyle.
E olur,insanız.Dünyanız o değil ki,aman iki dışarı çık,sosyalleş o da herhangi biri olur merak etme.Bazen ''BANANE'' ya da ''EYVALLAH'' demek lazım.
Küstü mü,eyvallah de döndü geldi mi banane de.

Ne bekliyorsun?
Kendin 1 yıl boyunca adı konmamış ilişkinin figüranı olmuşsun, sonra kendin kopmak istemişsin adam uzaklaşmış.
Eee ne istiyorsun peki ?
Aşık mısın ? Yoksa gururun kırıldığı için şaşkınmışın ?
Aslında ikisi de. Hem çok seviyorum hem de gururum incindi. Neydi o kıskançlıklar, iltifatlar. Dışarı bile tek başıma gitmeme izin vermezdi. Kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı. Olayı hala idrak etmeye çalışıyorum neydi bu diye

Suç sende. Ve adı sanı belli olmayan bi arkadaşlıkta sana saygı duymayarak hareketlerini özel anlam cikarilacak kadar uzamasına izin verdiğin içinde sen suçlusun.
Bak ne güzel sana arkadaşız diyor ve küsüyor.
Biraz duruş anlamında gelistir kendini, kimse haddini bilmeden yaklasamasin sana.

Back
X