• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olduğunu anlayan varsa bana bir fikir versin lütfen

Aslında ikisi de. Hem çok seviyorum hem de gururum incindi. Neydi o kıskançlıklar, iltifatlar. Dışarı bile tek başıma gitmeme izin vermezdi. Kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı. Olayı hala idrak etmeye çalışıyorum neydi bu diye

Böyle erkekler tanıdım en yakın arkadaşımın canını çok yakmıştı.
Zannediyorlar ki bütün kadınları korumak zorundayız, alçaklık ve 2 yüzlülük işte ,ismi yok bu durumun.
Sana tek tavsiyem başkasını bul ve hayatının içine edilmesine müsade etme :duduk:

Anladım aslında beni hiç sevmemiş. Ama neydi o kıskançlıklar, iltifatlar. Sürekli aramalar, saatlerce konuşmalar, kıyameti koparırdı kendinden habersiz birşey yapsam
Adam egosunu tatmin etmiş, işsizmiş boşluktaymis sizinle de gönlünü eglendirmiş benim anlamadığım bunun 1 yıl boyunca nasıl sürebildiği.kusura bakmayın ama sizde de kabahat var

Yaklaşık 1 yıl boyunca adı koyulmamış bir ilişki yaşadım. Herkes bizi sevgili sanıyordu, işin gerçeği ben de öyle sanıyordum çünkü iki sevgili nasıl olursa biz de aynı öyleydik. O aralar iş sıkıntısı vardı, ondan bana açılamadığını düşünüyordum. Ben ona açıldım paaattt yanlış anlamışım biz sadece arkadaşmışız. Neyse ben hemen arkadaşlığımızı!!! bitirmeye karar verdim. İlk başta kabul etmedi. Sonra biraz suçlayınca (çünkü kendisiyle adımı çıkarmıştı ve hareketlerine hiç dikkat etmiyordu) küstü. Barışmak istedim kabul etmedi. Yaklaşık 2 ay oldu konuşmuyoruz. Ne bu şimdi. Öyle ortada bir başıma suçlandığımla kaldım.
Seninle sevgili olmak istemiyo adı duyulsun istemiyo ama bi yandanda yanında tutmak istiyo lazım olur diye

Kıskançlıklar, iltifatlar, sürekli hesap sormalar, başka erkeklerle görüştürmemeler, kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı beni. Ben de ondan beni sevdiğini düşünüyordum. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sürekli beraberdik.
Bunlari yaptarkn aynı anda sevgilisi varmiydi

Aşkımlı hayatımlı konuşuyormuydunuz? Hiç öpüştğnüz mü el ele dolaştınız mı? Bunlar olmadıysa siz zaten sevgili değilmişsiniz .

Back
X