Sanki kismetimi kaciriyormus gibi olacagim ayrilinca..içim kötü oluyor, pisman olacakmış hissine kapiliyorumAşık olmadığın biriyle evlenmeyi için almıyor o kadar.
Sanki kismetimi kaciriyormus gibi olacagim ayrilinca..içim kötü oluyor, pisman olacakmış hissine kapiliyorum
Evet hoslaniyorum..evet hayallerimdeki insan değil..ne bileyim her haliyle saygi uyandirmiyor, yanimda cekingen kaliyor bazen..ama zevklerimiz, verdigi huzur v.s güzel, uyumluyuz. Tipi de hos.Ama ne bileyim neden huzursuzum anlamiyorum..ask da gecici bir duygu ki.. iyiyse hoslanti varsa sartlar da uygunsa neden olmasin...
Evet hoslaniyorum..evet hayallerimdeki insan değil..ne bileyim her haliyle saygi uyandirmiyor, yanimda cekingen kaliyor bazen..ama zevklerimiz, verdigi huzur v.s güzel, uyumluyuz. Tipi de hos.Ama ne bileyim neden huzursuzum anlamiyorum..
Ne kadar güzel bunu diyebilmeniz..beni kazanmak icin yapmadığını biliyorum, cok yumusak huylu zaten..ama onceki iliskimden mi kaynaklidir nedir daha ozguveni olan erkekler ilgimi cekerdi. Kedi gibi derler ya..oyle biri bu insan..gunlerdir aklim karışık...inşallah sizin gibi derim ilerde ne olursa olsun, mutlulugunuz daim olsun :)Her şey aşk olmuyor, bu forumda okuduklarımdan ve gördüklerimden sonra evliliğin eşin iyiy tutumuyla güçlendiğini ve devam ettiğini iyice anladım.
Eğer adam el üstünde tutup kıymet veriyorsa ve sadece kendini beğendirmek için yapmamışsa, yani istikrarlıysa bi süre sonra ona deli gibi bağlanıyorsunuz onu biliyorum. Ben eşime aşık oalrak evlenmedim, ş uyukarıda yazdığınızın aynılarını yaşadım zamanında ve aynı şekilde erkeklerden de evlilikten de soğudum.
Ama ne yaptı ne etti beni kendine yönlendirdi, korkarak evlendim ve iyi ki evlenmişim dediğim bi eşim var. Ben sverek evlendim, ama şimdi aşık oluyorum ve çok güzel bi his :)
Yorumunuz icin cok tesekkurler. Iste tam da bu yuzden birakamiyorum onu.çünkü önceki gibi beni aldatmayacagina, kirmayacagina çok eminim..cok sadık, efendi biri..ama onceki iliskimdeki kalp carpintilari yok bende..Merhaba Mrymak,
Tedirgin olman, kendini huzursuz hissetmen normal; çünkü gerçekten aşkı yaşadığın, hissettiğin birisi tarafından aldatılmışsın ve güvenin derinden sarsılmışDolayısıyla insanlara özellikle de sevildiğini düşündüğün kişiye güvenmekte zorlanıyorsun; ama şu da bir gerçek, yaşadığın her şey geçmişte kaldı Ve yeni bir gelecek, mutluluk seni bekliyor. Birlikte olduğun bu kişiyi yakından tanı, ailesiyle tanışman demek yarın hoooop nikah masasında soluğu alacaksın diye de bir şey yok Yaşadığın anın keyfini çıkar, sevilmek güzel şey Ben de çok önceden aldatılan bir kişi olarak yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama yaşadığın olumsuzluğu geleceğine yansımasına izin verme. Evlilik biraz sana ürkütücü ya da evleneceğin bu adam sana tam manasıyla güvenilir bir kişi gibi de gelmeyebilir ya da sen kendini tam olarak ona ait gibi görmüyor da olabilirsin, fakat bir şansı hak etmiyor mu? Belki de "iyi ki..." diye başlayan cümlelerin olacak ileride bu adam sayesinde Bu durumu bir de böyle düşünmeni isterim...
Aynen o sartlar yerinde. Zaten onu incelemekte gecti aylar. Insan olarak cok seviyor, uzulmesini hic istemiyorum. Ama kari koca olayini bi oturtamadim aklimda..ev arkadasi gibi mi oluruz bilmiyorum ki cok karisikİlle de körkütük aşık olmanız gerekmiyor; anlaşabiliyorsanız, seviyorsanız iyi bir insan olduğuna inanıyorsanız evlilik için gereken en önemli şartlar yerine gelmiş demektir.
10 yıl önce hissettiğiniz duyguları tekrar hissetmeyi beklemeyin.
Size değer veriyor olması çok daha önemli emin olun.
Hakli olabilirsiniz kismet yas orantisi kaygim var sanirim..ayni yatak olayina gelince düşününce korkmuyorum ondan..yalniz uyumak istemiyorum artikCan atsaydınız zaten gelinliği çoktan seçmiştiniz. Sadece yaş itibariyle ya daha iyisini bulamazsam pişmanlığı o, aşk sevgi pişmanlığı değil. Siz bu adamla aynı yatağa girmek istiyor musunuz?
Aynen o sartlar yerinde. Zaten onu incelemekte gecti aylar. Insan olarak cok seviyor, uzulmesini hic istemiyorum. Ama kari koca olayini bi oturtamadim aklimda..ev arkadasi gibi mi oluruz bilmiyorum ki cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?