Ne olucam ben böyle?

Aşk gelip geçici bir duygudur zaten. Kavuşamazsin, aşk olur. Bu adam düzgün bir insanmış. Aşka meşke takılma..nasibini tepme derim,tam evlilik çağındasin..

Senin icin mantik evliligimi ask evliligimi önemli ònce bunun kararini vermelisin . Ask degilsin peki sevmiyor musun da !? Sevmesende 9 ay devam etmezdii djye dusunuyorum ..
Sevmiyorum diyemem..evet kosa kosa gitmiyorum yanina ama onu gormedigim gün yok sayılır..seviyorum sanırım..ama dedigim gibi hani her hareketine böyle aşık aşık bakarsınız heyecan duyarsiniz ya..o yok İşte.. arkadas gibi, ne bileyim huzurlu bir hayat arkadasi gibi..

Aşk gelip geçici bir duygudur zaten. Kavuşamazsin, aşk olur. Bu adam düzgün bir insanmış. Aşka meşke takılma..nasibini tepme derim,tam evlilik çağındasin..
Aynen evlenmeyi cok istiyorum, kendi yuvam olsun..arkadaşlarımin hepsi evli ve ailemin de baskısı cok artik..bu yüzden hemen kestirip atmak istemiyorum

Tabiki ev arkadaşı gibi olmazsınız :) sizin için alıyormu bu adamı?
İçim aliyor derken :) yani tiksinmiyorum, ona sefkat duyuyorum, durup durup öpüyorum bazen icim kayniyor ama aşkla degil yani, ne bileyim yanimda olmasi iyi geliyor. :)

İçim aliyor derken :) yani tiksinmiyorum, ona sefkat duyuyorum, durup durup öpüyorum bazen icim kayniyor ama aşkla degil yani, ne bileyim yanimda olmasi iyi geliyor. :)

Tamam gerekli duygular mevcut sende.
Bu devirde bu kadar abuk subuk insan varken seni seven düzgün bir adamı tepme.
Belanı arama yani

Tamam gerekli duygular mevcut sende.
Bu devirde bu kadar abuk subuk insan varken seni seven düzgün bir adamı tepme.
Belanı arama yani
İçim rahatliyor cok sagolun :) peki bir arkadasimin bugun yaptigi yorum : ya evliyken baskasina asik olursan..bu olabilir mi sizce (( bu kadar yil olmayip evliyken mi olacagim..korkuttu beni, aklimdan cikmiyor..guclu bir duyguymus, esime alisirsam asik da olmadığım icin gözüm kayarmis v.s Allah korusun!

bence aşk her yaşta farklı yaşanır diye düşünüyorum
18 yaşında eşime aşıkken içimde dizginlenemeyen bi heyecan tutku vardı
şimdi ise daha sakin dingin içimdeki duygular
30 yaş elbette gençbir yaş ama 20 yaşınızdaki gibi aşık olacağınızı ben şahsen sanmıyorum.
belki de şu an seviyorsunuz ama farklı bir şekilde

Hakli olabilirsiniz, 20 yasinda onunla bulusacagim gün karnima sanci girer midem burulurdu heyecandan..simdiyse değer veriyorum sadece..belki de fark budur. Cok sagolun

Lütfen böyle şeylerle beyninizi bulandırmayın.

Ya yolda yürürken kafama saksı düşerseye benziyor arkadaşınızın sorduğu soru.
Aşık olsaydınız da bir gün aşkınızın bitme ihtimali vardı, yani bunlar çok ayrıntı örnekler.

Siz bu kişiyi seviyorsunuz o da sizi seviyor. Gerisini zamana bırakın.
Mutluluklar

Çok ama coook teşekkür ederim :)))))

Si
Siz aşık olduğunuzu nasıl anliyorsunuz? Ne degisti mesela duygularinizda?

bence sevgi aşktan çok daha önemli bir duygu. aşık olmayı değil sevmeyi deneyin bence...

aşk bir anlık duygu yoğunluğudur derler hep, aslolan sevgidir.

değer veriyorsa, güven veriyorsa, evlenilecek bir adam diyebiliyorsanız deneyin bence. belki içinizdeki boşluk hala ailesini vs. tanımamış olmanın getirdiği boşluktur bilemezsiniz...

daha bunun sözü nişanı ıvırı zıvırı var. olmayacaksa o aşamalarda da olmayacağını anlayabilirsiniz. ha deyince evlenmiyor ki insan..

mutluluklar dilerim

Si

Siz aşık olduğunuzu nasıl anliyorsunuz? Ne degisti mesela duygularinizda?

Ben kendimden bu performansı beklemezdim mesela, çünkü erkeklere zerre inancım yoktu hepsi dolandırıcıydı gözümde, aslında hala öyle. Eşim hakkaten çok uğraştı benimle, güvensizlikten meydana gelen tüm kaprislerime... Hatta evlendiğimiz ilk zamanlar bile bunalımlı gibi takıldım bi süre naptım ben diye tedirgin oldum, değişirse ben napıcam dedim. Hareketlerime yansıdı tabi, eşimi de üzdüm onu sevmediğimi düşündü ve soğukluk girdi aramıza bi süre... Daha sonra etrafıma baktım, etrafımda aşık olup evlenen ve sonra eşinin aldatmasından evine sahip çıkmamasından, eşini elde edince değişen adamlara ve sonrra kendi eşime baktım. O hala ilk günkü adamdı, sadece sevilmek değer verilmek istiyordu tarafımdan. Beni hiç üzmek istemeyen mutlu olduğumda çok mutlu olan bi adam... İnanılmaz gelebilir, ama bazı erkekler hakikaten en az bizim kadar evliliğine ve eşine bağlı bunu öğrendim onda...
Kıskanmaya başladım mesela, onunla bir şeyler yapıp onlardan keyif almak büyük bir mutluluk oldu hatta hayatımda. Onunla saçma sapan sohbetler etmek, hareketler yapmak. Bi süre sonra değişik bi frekans yakaladık... İşteyken bile özleriz birbirimizi, bi film bulurum onunla izleyim diye tek başıma izlemem mesela... Bi yere gezmeye gideriz, eline sıkı sıkı sarılırım başka çiftlerin mutluluğu gözüme hiç büyük gelmez mesela... Çünkü mutsuz kadınlar eşleriyle dışarı çıktıklarında eğe mutsuzlarsa diğer çiftleri izlerler...
Bence bi şans ver, hem o hem de sen hakediyorsunuz bunu... Aşık olmak hakkaten kolay bu devirde, ama aşkını ve evli olmanı hakedecek adam fazla yok onu da düşün bence...

Siz sanirim güveniniz sarsilacak diye korkuyormussunuz. Ben o konuda sorun yasamiyorum ama o frekansi tutturamadik sanirim. Yaninda cok eglenmiyorum, bazen sıkılıyorum yani günlük halimdeyim. O bir özellik yaratmıyor. Mesela ben kiskac olmasini isterim o kiskaninca batiyor nedense..Ve ben onu hic kiskanmiyorun nedense..

Ne bileyim ailesine de umut vermek istemiyorum simdiden. Bir de o ailesiyle tanistirinca söz takilmasinj istiyor. Bir an once yuva kurmak istiyorum seninle olmak istiyorum eminim senden diyip duruyor..çok sıkıştım köşeye;(

Hımm, batma sorunu mu var? Yani arasa bile tiksinme, hani en ufak şeyde onu kovacak gibi mi hissediyorsun? Benim hem güven sarsılma problemim vardı hem de içim çok soğumuştu erkeklerden kimseye bir şey hissetmiyordum. Hatta aldatsa, terketse hunharca cips yiyerek film açıp izleyebilirdim... o kıvamdaydım.. ama iyi ayarlamak laızm ölçüyü, üstüme çok düşüp bunaltmadı da eşim beni, kendi halime salmıştı kısmen :) ben ne zaman ayrılcaz acaba falan diye düşünürken bi baktım gelinlik seçiyoruz. ben de geç evlendim bu arada, 27 yaşındaydım... Bence biraz oluruna sal durumu, hemen bir şeylere karar verme... kendini de anlat elemana hatta, aynen açıkça anlat... ona göre davranır o da...

Anlattım hazir olmadigimi söyledim. O zaman sevmiyorsun vakit geciriyorsun benimle diyor aradiginda bazen off ne güzel uzaniyordum diyorum..zaten hep o arar, dün niye hic aramadin diyor mesela ben zaten yarin gorusecektik diyorum. Yani can atmiyorum konusmaya hatta bazen kapativeriyorum bi bahane bulup..sıkılıyorum yani..baslarda saatlerce konusurduk, simdi monotonlasti sanırım. Yani isteyken ozlemiyorum mesela ha eve gitmisim ha onla bulusmusum cikista..evde sikilirsam arayip bulusalim diyorum bazen..bazen bulustugumuzda evlilik fikri aklima geliyor yüreğime bisey oturuyor beni eve bırak diyorum (( ama ona gidince de tv izliyoruz cekirdek citliyoruz, buyuk zevkle degil ama güzel oluyor..off napicam ben nerden cikti simdi bu durum ((

9 aydır birlikteymişsin bence birbirinizi tanımak için yeterli bir süre. eğer o insanla evliliği düşünmüyorsan hem onun hemde kendi zamanını harcamış olursun. biliyorum her iki durumdada zor olacak ancak net karar verebilmen gerekiyor. cesur olup evliliğe gönlün varsa ve adamın sadakatine inancın tamsa teklifi kabul etmen yada içinde bir soğukluk hissediyor ve ben bunla yapamam şeklinde bir düşünce varsa kesin olarak ilişkiyi sonlandırman gerekiyor. eğer ilişkiyi sonlandırmayı seçersen karşıdakinin böylesi bir durumda nasıl tepkiler verebileceğini de gözlemlemiş olursun.

A
Aşik kende askin gecip baskasina farkli duygular hissedebilirsin neyin garantisi varki bu dunyada arkadasiniz sacmalamis bence duzgun birine benzio erkek arkadaşınız valla sakin kacirma sonra pisman olursun disarda binlerce abuk sabuk erkek dolu malesef onlara denk gelirsen aslinda askin hic se onemli olmadigini gorursun sevgi ve saygi varsa bosver aşkı

Aşk değil mantık önce gelmeli bence evlilikte. Hem kendimden hem etrafımda onlarca örnekte gördüklerimden biliyorum. Evleneceğin insana çılgınlar gibi aşık olmana gerek yok. Fiziksel olarak beğeniyorsan, ailesine ok diyebiliyorsan, bu adamla evlenilir ve çocuk yetiştirilir diyorsan tamamdır. Zamanla o doğru insan öyle doğru işler yapıyor öyle yerinde davranıyor ki işte o zaman aşk da başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…