- 28 Eylül 2019
- 8
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kendimveben
-
Baktım 2018 yazıyor .Paketteki son kullanma tarihine bakin. Tek bile olsa yaninda yazar. Yillar once miymis degil miymis gorursunuz.
Bu aşk mektupları kadar masumane değil amaAile evinde gençliğinden kalma bir şey olabilir, gayet normal.
Annemlerin evinde benim tee lisedeki ders notlarım, aşk mektuplarım falan duruyor.
32 yaşımdayım, belirteyim.
Evde öyle bişeye kesinlikle imkan vermiyorum .Gerçi böyle düşünmek bile beni kötü hissettiriyor.Hiçbir zaman acaba ? Diye aklımdan geçirmedim .Ta ki bugüne kadarAilesinin yanındaymıș evde böyle bişey yapamaz heralde. Yapar mı? Bilemedim siz daha iyi tanıyorsunuz
3-5 yilBaktım 2018 yazıyor .
Bunların kullanım süresi ne kadar ki ya
Merhaba herkese uykularımı kaçıran bi olay yaşadım ve sizlerin yorumunu merak ediyorum .Lütfen yanıtsız bırakmayın .
2 yıllık evliyiz bazı tayin durumlarımız dolayı eşim 1 senedir ailesinin yanında yaşıyor işi dolayısıyla . 15 gün önce beklediğimiz tayin oldu ve ailesinin evindeki kıyafetlerini toplamaya gittik .çorap çekmecesinde tesadüfen bir adet prezervatif gördüm ve o an beynimden vuruldum .Biz evliliğimiz boyunca hiç korunmadık asla bize ait alınmış değil ve üstelik 1 adet . Hemen can havliyle kendisine sordum yıllar önce arkadaşından aldığını reddetmediğini uzun yıllardır çekmecesinde kaldığını ,kendisininde unuttuğunu söylüyor.Ve ben buna inanamıyorum.Hepsi çok saçma geliyor .Madem kullanmıcağın bişeydi neden aldın diyorum ,aldıysanda neden tuttun gidip çöpe atmadın vb bi sürü tartışma yaşadık.Bana bi sürü yeminler ediyor ama içime bir kurt düştü bi kere.Uykularım kaçtıgüvenim sarsıldı ..
Başka bir erkekle olan ilişkiniz hakkında evli ve çocukluyken hatıra ve belge tutmak, bence daha vahim bir durum.Bu aşk mektupları kadar masumane değil ama
Ben sanmıyorum yani bana ortada bişey yok eşiniz haklı gibi geldi his olarakEvde öyle bişeye kesinlikle imkan vermiyorum .Gerçi böyle düşünmek bile beni kötü hissettiriyor.Hiçbir zaman acaba ? Diye aklımdan geçirmedim .Ta ki bugüne kadar
Bu konuda hiç haklı çıkmayı istemem ama işte bi kurt düşünce içime napcağımı bilemez haldeyimBen sanmıyorum yani bana ortada bişey yok eşiniz haklı gibi geldi his olarak
önceden kalmadır o zaman.Baktım 2018 yazıyor .
Bunların kullanım süresi ne kadar ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?