Ne olur akıl verin bana

Aile evinde gençliğinden kalma bir şey olabilir, gayet normal.
Annemlerin evinde benim tee lisedeki ders notlarım, aşk mektuplarım falan duruyor.
32 yaşımdayım, belirteyim.
aile evinde o çekmece lac milyon kez temizlenmistir insan anasinin bulacagi yere prezervatif koyup orda unutur mu ki ?

son kullanma tarıhıne bakın yenı mı eskı mı anlasılır dogru soyleyıp soylemedıgı

aile evinde o çekmece lac milyon kez temizlenmistir insan anasinin bulacagi yere prezervatif koyup orda unutur mu ki ?
Annesi bulup atar mı yoksa görmemiş gibi yapıp geri mi bırakır?
Son kullanım tarihi 2018, eskiden kalma olduğu apaçık belli.
Konu sahihi de yıllardır evli değil, yeni sayılır.
Çözüldü bence mesele.

Annesi görmemiş gibi yapar bana kalırsa
Eskiden kalma bile olsa biz 5 senedir birlikteyiz,flört-nişan-evlilik felan :/
Neden insan bunu tutar ki madem kullancağın bişey değil,at gitsin ya Ve tek oluşu midemi bulandırıyor acaba koca paket miydi vs diye kafamda bi sürü senaryo yazılıyoe

bu tarihi gecme konusunu yorumunu okumadim daha dogrusu eger boyleyse evet olabilir daha gecen gun ben kendimde evde dogumdan once sakladiklarimi tesadufen buldum cunku

Uzun süre birlikte olamama ve sizin aranızda anlamı olmayan bir prezervatif. Parçaları birleştirince resim orataya çıkıyor.

Bilmiyorum ama bana abartıyorsunuz gibi geliyor.
5 senedir berabersiniz, evlilik öncesi cinsel birlikteliğiniz var mıydı mesela?
Yoksa bu aşırı uzun süre, o dönemde ne yapıyordu bu adam?
Bence o kısımları bir düşünün.
Ben çocukluğumda evde araştırır bulurdum meraktan bakardım yani prezervatife, erkekler arası da böyle mevzular oluyor biliyorum.
Kendinizi boşa üzüyorsunuz gibi.

Kadınlar hisseder yüreğinin sesini dinle aldatıldın diyorsa aldatılmışsındır

Annesinin evinde annesi yokken ewe birilerini getirmiş olablr kusura bakma ama benim aklima bu geldi

Tarihi geçmiş olanlar marketlerde bile satılıyor. Kimse onun tarihine bakarak almıyor ki.. yoğurt mu bu zehirlesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…