Hayır gitmiyorum ama gercekten cok kötü durumdayım birine kafayi taktim mi elimde olmadan pesini bırakamıyorum ve kendimi çok uzuyorumPsikologa gidiyor musun ?
Durumunuz büyülük allahlık değil, psikologluk.Suan psikolojik olarak çok kötü durumdayım üzerimde büyü felan mi var bilmiyorum allah icin yardim edin dalga gecmeyin lütfen beni seven değer veren biri oldumu o kişiyi sevemiyorum soğuyorum istemiyorum ama tam tersi beni sevmeyen kötü davranan biri oldumu elimde olmadan beni ne kadar istemesede peşine veriyorum ve vazgecemiyorum
Psikoloğa git o zaman büyü düşüneceğineHayır gitmiyorum ama gercekten cok kötü durumdayım birine kafayi taktim mi elimde olmadan pesini bırakamıyorum ve kendimi çok uzuyorum
Yok teraziAkrep burcumusunuz
Sizde büyü yok siz serseri seviyorsunuz sadeceSuan psikolojik olarak çok kötü durumdayım üzerimde büyü felan mi var bilmiyorum allah icin yardim edin dalga gecmeyin lütfen beni seven değer veren biri oldumu o kişiyi sevemiyorum soğuyorum istemiyorum ama tam tersi beni sevmeyen kötü davranan biri oldumu elimde olmadan beni ne kadar istemesede peşine veriyorum ve vazgecemiyorum
Şimdi benim durumum söyle ben önceden böyle değildim bosandim karşıma çok iyi insanda çıktı ama bana yalvardı diye asla istemedim ve soğudum ondan ama biri beni istemedimi kafayı takıyorum kendimi üzüyorum deli gibi oluyorum gidip o kişiye yalvariyorumArkadaşımda sizin gibiydi o akrep burcuydu onun için sordum burçtanmı acaba diye. Böyle büyü olmaz hiç duymadım siz deprenyonda ve takıntılı birisiniz. Depresyon kişide halsizlik, hiç bişeyden memnun olmama zevk alamama, hayattan soğuma, iştah artması veya iştahsızlık, uyku düzeni bozukluğu, halsizlik, bunalma, daralma yapar. Maddi imkanınız varsa hemen özel hastane psikologa gidin yoksa devlet hastanesininkine gidin.
Buda bi takıntılı kişilik bozukluğu. Demekki sen istediğini elde edene kadar uğraşıyorsun elde ettiğini anladığın an bitiyor. Bi ego tatminide olabilir. Mutlaka git psikoloğaŞimdi benim durumum söyle ben önceden böyle değildim bosandim karşıma çok iyi insanda çıktı ama bana yalvardı diye asla istemedim ve soğudum ondan ama biri beni istemedimi kafayı takıyorum kendimi üzüyorum deli gibi oluyorum gidip o kişiye yalvariyorum
Büyü falan değil değer verilmeden büyütülmüş çocukların kronik hastalığı bu. Psikolojik tedavi ancak terapi falan çözümSuan psikolojik olarak çok kötü durumdayım üzerimde büyü felan mi var bilmiyorum allah icin yardim edin dalga gecmeyin lütfen beni seven değer veren biri oldumu o kişiyi sevemiyorum soğuyorum istemiyorum ama tam tersi beni sevmeyen kötü davranan biri oldumu elimde olmadan beni ne kadar istemesede peşine veriyorum ve vazgecemiyorum
Bu devirde de psikolog o kadar büyük yük ki, benim gittiğim kişi şu an seans başı 1000 oldu. arkadaşım 750 ye gidiyor. Haftada bir çağırsa, aylık geliri en az 20.000 olması lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun da biz oralara muhtaç olmayalım diyorum artık.Durumunuz büyülük allahlık değil, psikologluk.
Bütçeniz yeterliyse psikoloğa başlayın. 2-3 sefer gidip bırakmayın sakın. Bu seçimlerin kökenlerini incelemeniz ve sebepleri bulup çözmeniz hayatınızı 180 derece döndürecektir.
Elimde değil gercekten kendimi üzmek istermiyim bütün hayatımı etkiliyor çalışamıyorum uyumuyorum elimde olmadan oluyor yaniAy bu büyü değil karakter meselesi siz kovalamayı seviyorsunuz. Kendinize çeki düzen verin. Her durumda da psikoloğa gitmeye gerek yok ki ya hu her şeyin bir Oluru var. Siz sadece şımarık davranıyorsunuz her istediği yapılan çocuklwr gibi olmayıncada ağlıyorsunuz. BÜYÜDÜNÜZ farkında mısınız?
Bütün gün bir erkeği elde edemediniz diye uyuyup çalışmıyorsunuz öyke mi bravo. Elinizde hanfendi elinizde sizin iradeniz yok olay buElimde değil gercekten kendimi üzmek istermiyim bütün hayatımı etkiliyor çalışamıyorum uyumuyorum elimde olmadan oluyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?