Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Benimle birlikte olurken hungur hungur agladim :-( bunu gordu ve durmadi sonra bittiginde ben seni birakmam diye yanima geldi nefret ettim icim parcalandi korkuyirum bunlari aileme soylerse diye
Yahu söylerse söylesin ailen sover sayar döver en fazla sen evladisin onların sokaga mi atacaklar seni ?
Atarlarsa da gider sığınma evinde kalırsın çalışırsın ayaklarının üstünde durursun biraz güçlü ol.
Hayatin zindan olacak evlenirsen zaten adam olsa eski karısı boşanmazdı bu serefsizden.
Elin adamından işkence hakaret göreceğine ailenden dayak ye daha iyi.
En azından unuturlar affederler bi şekilde.

Calisiyor musun? Kotu bir durum olursa evden ayrilacak maddi imkanin var mi? Cok uzuldum yasadiklarina. Adi herif resmen tecavuz etmis size. Keske biraz cesaret edip sikayetci olsan bu manyakdan.

Yùz yuze soyleyemeyeceksen anne babana bir mektup yaz ve herseyi anlat. Bu pislik nisanlinin sana dedigi, sana yaptiklarini hakaretlerini ve tecavuzu de....

Eger sana birsey yapacaklarindan korkuyorsan mektubu birak ve evden git. Bilmiyorum mor cati alir mi seni. Bilenlerde yazabilir. Oyle tarz bir yere git.

Bu kisiyle evlenirsen òlene kadar cekersin kardesim. Kac kurtar kendini bu pislikten.
Bir hata yaptim hayatim bitti hayat insana sans vermiyor asla bunu anladim nisanlim beni seviyo dedim yanildim pismanlik bi ise yaramiyor

Calisiyor musun? Kotu bir durum olursa evden ayrilacak maddi imkanin var mi? Cok uzuldum yasadiklarina. Adi herif resmen tecavuz etmis size. Keske biraz cesaret edip sikayetci olsan bu manyakdan.
Calsiyorim ama maddi imkanlarim cok az biriktirdigim paralar dugun alisverisi su bu gitti baska bi yerden is bulmam lazim kalacak bir yer olmasi lazim :-(

Ben evlenmeden önce birlikteliği doğru bulmuyorum.

Ama düşünüyorum, eğer ki bunu yapsaydım karşımdaki insana söylerdim. Baştan kararını versin, ona göre tersse çeksin gitsin beni de aşağılamaya ya da iğnelemeye ilerde fırsatı olmasın diye. Size üçüncü sınıf insan muamelesi yapan biriyle uzun vadede mutlu olamazsınız...

Canim annene anlat annende bizim haberimiz var desin defedin su pisliği annen kizsada sana dayanmaz sonuçta kizinin böyle çektiğine doğruyu şöyle annene pisliği çıkar hayatından

Boşanmak daha büyük bi yalan.. siz keşke çıngar çukartsaydınızz.. üstelik en ufak kavgada zati bakire değilsin dicek .. bakir olmayan bir erkek bunu karşısındakinden bekleyemez nokta..

eğer bu adamla evlenirsen hergün haberlerde gördüğün kadınların kaderi bekliyor seni. Ağır konusuyorum ama seni harekete geçirmek için. ASLA EVLENME. tehdit için evleniyorsan evlendikten sonra söyler.AMA KESİNLİKLE SÖYLER.söylemiycek olan şu aşamada da söylemez.sen hayvan değilsin.dayak ve hakaretle ömrün geçecek üstelik adım gibi eminim seni aldatacak ve saklama geregi bile duymayacak seni kurtardım göz yumacaksın boşanırsan ailene söylerim diyecek yazık sana..şuan ayrılmasan bile kesinlikle ayrılacaksınız ama evlenince ama kucagında cocugunla. şimdi bitir napıyorsan yap de. savcılıga şikayet edersin.

Bana demedigini birakmiyor bir gun diger gun gidip dugun alisverisi yapiyor mobilya aliyor sunu aliyor bunu aliyor ne yapacagimi sasiriyorm birgun farkli diger gun farkli diken ustundeyim devamli icim kab agliyor yuzum gulmek zorunda kaliyor :( ben asla mutlu olamayacagim bunu biliyorum hic birseyden umudum kalmadi

Bir hata yaptim hayatim bitti hayat insana sans vermiyor asla bunu anladim nisanlim beni seviyo dedim yanildim pismanlik bi ise yaramiyor
E tamam sevmiyormuş işte bunu evlenmeden önce anlamışsın bu bir şans hayat sana şans veriyor da sen arabeske bağlayıp mantıklı düşünemiyorsun.
Ama yok illa evlenip ışkence cekeceksin .

Calsiyorim ama maddi imkanlarim cok az biriktirdigim paralar dugun alisverisi su bu gitti baska bi yerden is bulmam lazim kalacak bir yer olmasi lazim :-(
Bu adam ruh hastasi. Bu olayin sadece bir kere olduguna emin misin? Bu kafadaki bir manyak tehditle surekli ayni seyi yapar diye dusunuyorum ben. Yanlis anlama durumun cok kotu gozukuyor. Cidden bu psikopati sikayet etmen lazim.

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
Ayrıl

Bu adam ruh hastasi. Bu olayin sadece bir kere olduguna emin misin? Bu kafadaki bir manyak tehditle surekli ayni seyi yapar diye dusunuyorum ben. Yanlis anlama durumun cok kotu gozukuyor. Cidden bu psikopati sikayet etmen lazim.
Bir kere olmadi tabiki. Karsi cikamiyorum tehtitleri yuzunden . Birlikte olurken oluyirum sanki canimi yakiyor hirpaliyor bazen . Dengezi bozuk bazenden beni gozunden sakiniyor sanki

Ayrılmak en doğru karar. Kendisi erkek ya, her şey serbest. Sen kadinsin sana yasak. Kadınlar doğru adamı bulana kadar beklemek zorunda onlara göre. Namus iki Bacağın arasında gören adamlardan midem bulanıyor. Zaten o tip erkekler üst beyni kullanmayı da bilmezler. Alt beyin yetiyor onlara.

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen
E o evlenmis bosanmis siz bizey dememissiniz var ya kadin yapinca olay olyo napcan hayat bu iste.sen kabul etmissin ya onu o da etmesi Greek o bi kaf dedimi seninde cevabin hazr aslinda sana bolemi yapti dddiginde ever sanada bolemi yapti eskin dicen.ikinzde esitsiniz Ben anlamyorum ya.madem kabullenemiyor nisani atcakti ne bu ya hem Kabul et hem kaldiramama ya bu deveye gudiceksin ya bu diyardan gitceksin diye bir laf vardir .ayrilin bence Bunin Sonu zaten bosanmak bole laf duycaginiza daha fazla birbrinizi baglanip biseyler yasayip daha cok aci cekcegnize ayrilmak daha iyi

Yorumları okumadim ama burada bir uye vardi. Aynen sizin gibi daha once başkasıyla beraber olmus, sevgilisi bunu öğrenince dunyayi zindan etmis ve ailene soylerim diye tehdit ederek evlenmis. Evlendikten sonra da durmamis tabii, hem dövmüş hem sövmüş hem de hala ayrılırsan seni herkese rezil ederim, cocuk benden degil derim diye psikolojik siddet uygulamis. Sizin sonunuz da bu hikayeye benzeyecek gibi duruyor.
Lutfen evlenmeyin. Ayrilin. Lutfen. Sonunuzu kendiniz yazıyorsunuz.

Hergun dua ediyorum hergun bir ciki yolu ariyorum :KK43: allahm yaptigim gunalarin cezasini veriyor bana sanki .. ailem asla kabul etmez beni yanimda olmazlar cok katilar babam siler yuregim dayanmaz boylede yapamam dediginiz gibi olsem ne olacak olan aileme olacak . Onlar her sekildede mahvolacaklar
Silse de sokaga atmaz
O salağı çekmektense babanı çek

Back
X