Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Ayrılmaktan başka çaren mi var acaba?? Adam seni her türlü kullanıyor.

Ayrılmazsan biz napabiliriz ki ?
Kaçarak uzaklaş. Kolay mı öyle babanın karşısına çıkıp "kızınızı bakire değil" demek.
Sen de ona "bana tecavüz ettiğini söylerim olacakları sen düşün" de.

Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Bak bence bütün mesajları bir şekilde sil. Sonra da ailene git ve ayrılacağını söyle. İlla olay çirkinleşirse bana tecavüz etti de. Gerisini o düşünsün. Senin biriyle birlikte olmuş olduğunu kanıtlayamaz suç ona kalır sonra çıksın işin içinden sıkıysa. Yaş 28, bunlarla mı uğraşacaksın bu yaştan sonra.

Birde su var bu kizin bekareti yok diye tutup dugun gecesi seni aleme rezil etmeycegini nerden biliyorsun. Oyle olunca yuzde yuz herkes seni suclayacak milletin icinde cok buyuj baskilara maruz kalacaksin. En iyisi yol yakinken don bu isten derse de herhangi birsey agzinin payini ver def et
Kesin öyle olur. Ama evleneceğini bile sanmam. Kullanıp kullanıp olmuyor diye terk edecek.

Senin geçmişinde yaşadığın iliskini ailene soylerim diyerek seni yanında tutan adamın canı cehenneme! Biraz kendine saygın olsun bu pislikten hiçbir halt olmaz. Aptal herif kendisi boşanmış o dert değil kadının ilişkisi dert pes yani.

Biran önce ayrıl o pislikten!

bu arada nasıl öğrendi nişanlın bu durumu o da önemli. Bak ortada yalan var ben de olsam katlanamazdım. Ama konu bekaretse korkma o halledilir. Yalan söylüyor dersin ya da o bana zorla sahip oldu dersin.

Kesin öyle olur. Ama evleneceğini bile sanmam. Kullanıp kullanıp olmuyor diye terk edecek.
cok haklisin aramiz bi iyi oluyor bir iki hafta guzel hersey dogru beni kullaniyor hep sonra bie gun geliyir yine hersey kotu oluyor yaoabilecegi en kotu baskiyi yapiyor diger gun geliyor banada hak ver diyor bana bana yalan soyledin sana guvenemiyorum bende diyorum dun birlikte olurken hic boylr demiyordun ama seni ozluyorum diyor bana birde

bu arada nasıl öğrendi nişanlın bu durumu o da önemli. Bak ortada yalan var ben de olsam katlanamazdım. Ama konu bekaretse korkma o halledilir. Yalan söylüyor dersin ya da o bana zorla sahip oldu dersin.
Eski sevgilini buldum gorustum dedi bana arrik dogru yalan bilmiyorum herseyu biliyirum dedi bende mecbur anlattim yada bana anlattirmak icin boyle yaptı

Bana vurmaya kalktı ayrılmak istediğimde de tehdit etti ayrılmaya kalkarsam her türlü iftira edeceğini söyledi bana de. Ya bu manyakla evlenilir mi deli misin sen? Ne yaptıysan yaptın kime ne? O kim ki böyle bi sebepten seni aşağılıyor? Kendine güven ailene karşı da ezik olma dik dur.

cok haklisin aramiz bi iyi oluyor bir iki hafta guzel hersey dogru beni kullaniyor hep sonra bie gun geliyir yine hersey kotu oluyor yaoabilecegi en kotu baskiyi yapiyor diger gun geliyor banada hak ver diyor bana bana yalan soyledin sana guvenemiyorum bende diyorum dun birlikte olurken hic boylr demiyordun ama seni ozluyorum diyor bana birde
Seviyor o yüzden bırakamıyor ama yalanı kabullenemiyor ve açıkçası ben de nişanlıyım, bana yalan söylese hele ki evlenme boşanma, yatma kalkma konularında. Terk ederim. Birçok kişiyle aşk ilişkisi kurmuş senelerce aynı evde yaşamış olsun onu bile kabul edebilirim ama yalanı etmem. Yalnız kabul etmiyosa da insan gibi ayrılsın. Ne o öyle yatıp kalkmak için yanında tutuyor? Bu iş çok kötü patlar bak dikkat et. Kameraya kaydetmeye kalkar bu ispat için. Aman diyim yatma şununla bir daha. Mesajlarına bile dikkat et.

ayrıl kız boşver o adamcıkı. iki güne unutursun hem de değere binersin. unutulmazi olursun. başkasının da aşkı olursun çoktan;)

Senin geçmişinde yaşadığın iliskini ailene soylerim diyerek seni yanında tutan adamın canı cehenneme! Biraz kendine saygın olsun bu pislikten hiçbir halt olmaz. Aptal herif kendisi boşanmış o dert değil kadının ilişkisi dert pes yani.

Biran önce ayrıl o pislikten!
Kendisi benim gibi or..pu degilmis bana oyle diyor hem o erkekmis hem evlenip bosanmis helaliymis ama birsuru kizlada birlikte olmus ama benden saklmamis ben niye sakladim bu hakaretleri yiyecegimi bildigim icin niye soylemek zorunda olayım bir kerese beni birisi ben oldugum icin sevsin dedim

Bana vurmaya kalktı ayrılmak istediğimde de tehdit etti ayrılmaya kalkarsam her türlü iftira edeceğini söyledi bana de. Ya bu manyakla evlenilir mi deli misin sen? Ne yaptıysan yaptın kime ne? O kim ki böyle bi sebepten seni aşağılıyor? Kendine güven ailene karşı da ezik olma dik dur.
Katılıyorum bence en mantıklısı bu. Ruh hastası bu de. Ama dediğim gibi elindeki tüm kanıtları yok etmelisin. İfşa edeceği bir şey olmasın. Valla ben olsam adam tutar, bilgisayarını telefonunu ele geçirirdim. Bir güzel sildikten sonra hadi git söyle o.ç derdim. Söylemezse adam değil.

oncelıkle
bırıyle bırlıkte oldunuz dıye ölmeyı dusunmek falan... cok sacma ınanılmaz sacma
ha desen kı keske gercekden sevdıgım omrumu paylasmak ıstedıgım kısıyı bekleseymısım o kısıyle yasadıgım hıc bırseye degmezmıs desen buna uzulsen anlarım da bırıyle bırlıkte oldun dıye ölmeler falan ... abartmayın ne var bunda ?

kendı bedenınızden sız sorumlusunuz kocanız bıle sıze bunun hesabını soramaz hakkı yok bı kere.

ayrıca en nefret edılen bes para etmez dunyaya hıc faydası olmayacak ınsan tıpının ezıyetıyle karsı karsıyasınız bunu neden kendınıze yapıyorsunuz ayrılın su adamdan

Ayrıl,
Senin yaptığın şeyi o da yaptı ne var bunda.
Ayrıca ayrılınca ailene söylemekle şantaj yapıyor adam çirkef. Sevgi filan da yok seven adam bu tehditi aklından bile gecirmez

Gerdek gecesi öğrenmemiş ne de olsa nişanlıyken öğrenmiş ve sana bu şekilde davranmasına izin verme çünkü şu an hem ne senden vazgeçiyor ne kendine yedirebiliyor erkek adam belli etmeden sadece sever ve sevdiğine eziyet etmez bir kere konuşulur ve bu konu kapanır kapanmıyorsa evliliğe gitme zindan olur hayat.

Adam sana o...diyor ve sen bunu seninle cidden evlenecegine inanmiyorsun heralde. Annen ve baban seni ögrenseler kabul etmezler diyorsun,ama sana birsey söyliyim mi: Senin durumunda olsam annemin babamin nefretine ve üzüntülerine katlanirim da,ama o p**** hayatimin bir gününü daha feda etmem. Etrafinda güvenebilecegin hickimse yok mu? Gerekirse yapayalniz kal ama o p*** kalma. Okudukca insanin siniri ozuluyor. Bende anneyim. Icim parcalandi resmen

Gerçekten 17 18 yaşında biri olsanız anlarim bu Psikolojiye girmenizi. Ama 28 yaşında kadın denilecek yaştaşınız. Bu kadar güçsüz olmak neden?
Ne demek ya ölüm ya kaçıp gitmek....
Kesinlikle ama kesinlikle bitirmelisiniz bu işi.
Öncelikle bu konularla alakali mesajları temizleyin telefonlardan . Daha sonra ayrılın. Sevgiliniz tehdit ettiği an neden bahsediyosunuz sen deyin sanki hiç bir şey olmamış gibi, ki bunları koz olarak kullanmasın.
Önce siz inanin eskiden böyle bir şey olmadığına sonra gidin ağlayarak ailenize anlatın. Ben ayrılmak istedim beni tehdit etmeye başladı deyin.. ayrılma sebebinizi de dövme veya taciz etme olarak anlatabilirsiniz. Emin olun size inanacaklardir.
Kaldı ki 28 yaşında koskoca kadinsiniz. gayet olgun büyük bir yaştasiniz. Böyle bir durumda 17 18 yasında bir kız gibi muamele goreceginizi sanmıyorum. En azından bir bireysiniz ve kendinizi koruyabilirsiniz. Calisiyormussunuz da zaten. En kötü durumda çıkar evden bir ev tutarsiniz. ki kesinlikle bu raddelere gelmez olay aileniz size inanır merak etmeyin.

İkincisi de size or.pu diyen size zorla birsey yaptıran insan sizi sevmiyordur. Kendinizi kandirmayin ama bazen söyle davranıyor ama bazen seviyor gibi demeyin.
Sevmiyor sevmiyor SEVMİYOR. ..
Ve bu kişi insan bile değil
Lütfen size yalvariyorum bu insanla evlenmeyin ayrılın. Nolursa olsun ayrılın. Evlenince çok çok çok çok geç olacak. Yapmayın .lütfen yapmayın . Bir çok kişi söylemiş zaten. Kimse boşuna söylemiyor lütfen korkmayın.
Cesur olun. Zeki olun bitirin bu işi

Back
X