- 8 Mart 2010
- 746
- 523
- 123
- Konu Sahibi Destina--1
Ayrılmaya ne dersin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dunyanin en namussuzzuyum ona gore disari cikamiyorim artik sadece onunla disarida da kafami yerden kaldidgim an etrafi suzuyon ic geciriyorsun diyor ayrilsam aileme nasil aciklayacagim of ofBu mu onun şans vermesi?
Namussuzluk mu yapmışsın ne bu?
Adamın evlenip boşandığını bile sonra öğrenmişsin.
Bu şekilde insan dışı davranışlara katlanmak yerine ayrılmanı öneririm.
Bugün bunu yapan adam yarın evlenince namusunu dillere düşürecek çünkü.
Evet tehtit ediyorSizi tehdit mi ediyor?
Ne demek aileme nasıl açıklayacağım?Ben dunyanin en namussuzzuyum ona gore disari cikamiyorim artik sadece onunla disarida da kafami yerden kaldidgim an etrafi suzuyon ic geciriyorsun diyor ayrilsam aileme nasil aciklayacagim of of
Ah kardesim ben istemiyor muyum saniyorsun ben bittim ben yok oldum resmen kendimden utaniyorum bana demedigi kalmadi kahpe mi demedi yollu mu demedi or...pu mu demedi ama ailem bunu ogrenirse olurum babam beni reddeder allah canimi almiyor ki nisanlanmadan once psikoloklardan cikamadim biraz duzeldim iyi biri cikti dedim karsima hersey cok guzeldi dedim ki bu beni sever her halimle ama sonic bu kafayi yiyecegim artik allah kimseye yasatmasin tek aklimda olan ya kacmak gitmek izimi kaybettirmek yada olmek benim kurtulusum o olur ancak
Ah kardesim ben istemiyor muyum saniyorsun ben bittim ben yok oldum resmen kendimden utaniyorum bana demedigi kalmadi kahpe mi demedi yollu mu demedi or...pu mu demedi ama ailem bunu ogrenirse olurum babam beni reddeder allah canimi almiyor ki nisanlanmadan once psikoloklardan cikamadim biraz duzeldim iyi biri cikti dedim karsima hersey cok guzeldi dedim ki bu beni sever her halimle ama sonic bu kafayi yiyecegim artik allah kimseye yasatmasin tek aklimda olan ya kacmak gitmek izimi kaybettirmek yada olmek benim kurtulusum o olur ancak
Birde bana ben seni bu halinke kabul ediyorum cunku cok seviyorum diyor inaniyirim aptal gibi ama mutkaka haftanjn iki gununu burnumdan getiriyor
Ben dunyanin en namussuzzuyum ona gore disari cikamiyorim artik sadece onunla disarida da kafami yerden kaldidgim an etrafi suzuyon ic geciriyorsun diyor ayrilsam aileme nasil aciklayacagim of of
Konusmak icimdekileri dokmek kimsem yok konusacak kendi kafamin icini yiyip duruyorum devamli bir cikis yoluariyorumHerkes aynı şeyi yazmış. Bir kişi de evlenin, mutlu olursunuz dememiş. Biz ne dersek diyelim, bu adamdan ayrılmayacaksınız. Bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz?
Evet tehtit ediyor![]()
Birde bana ben seni bu halinke kabul ediyorum cunku cok seviyorum diyor inaniyirim aptal gibi ama mutkaka haftanjn iki gununu burnumdan getiriyor
Onunlayken baskasini ne dusundum ne aklima geldi ama inanmiyor bana evde tek kalsam kimi cagiracaksin diyor biri ile konussam telefonda eski sevgilinle mi konustun diyorNiye aldatmis misin onu ki o zamanda ayrilip yoluna bakmali.
Ondan once yaptigin yasadigin her sey seni baglar.
Bu sekilde manyakca davranmasina izin verme