Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Bu mu onun şans vermesi?
Namussuzluk mu yapmışsın ne bu?
Adamın evlenip boşandığını bile sonra öğrenmişsin.
Bu şekilde insan dışı davranışlara katlanmak yerine ayrılmanı öneririm.
Bugün bunu yapan adam yarın evlenince namusunu dillere düşürecek çünkü.
Ben dunyanin en namussuzzuyum ona gore disari cikamiyorim artik sadece onunla disarida da kafami yerden kaldidgim an etrafi suzuyon ic geciriyorsun diyor ayrilsam aileme nasil aciklayacagim of of

Ben dunyanin en namussuzzuyum ona gore disari cikamiyorim artik sadece onunla disarida da kafami yerden kaldidgim an etrafi suzuyon ic geciriyorsun diyor ayrilsam aileme nasil aciklayacagim of of
Ne demek aileme nasıl açıklayacağım?
Yaşadığın hayata ve bedenine sahip çık.
Ne bu böyle, esir misin, köle mi?
Yarın evlenip seni kendi aklınca ele alınca da kafanı kaldırdığın için döver.>
Ne ailesinden bahsediyorsun?

Ah kardesim ben istemiyor muyum saniyorsun ben bittim ben yok oldum resmen kendimden utaniyorum bana demedigi kalmadi kahpe mi demedi yollu mu demedi or...pu mu demedi ama ailem bunu ogrenirse olurum babam beni reddeder allah canimi almiyor ki nisanlanmadan once psikoloklardan cikamadim biraz duzeldim iyi biri cikti dedim karsima hersey cok guzeldi dedim ki bu beni sever her halimle ama sonic bu kafayi yiyecegim artik allah kimseye yasatmasin tek aklimda olan ya kacmak gitmek izimi kaybettirmek yada olmek benim kurtulusum o olur ancak

o zaman bir is bul izini kaybettir...o adama yaptigin hicbirseyin hesabini vermek zorunda degilsin hicte o dedikleri sifatta degilsin ... kimse icin olmeyeceksin yok oyle birsey ...gerekirse polise şikayet edeceksi...anne babanda brgun ogrenecek bu adam evli olsanda soyelyecek...inadina yaşa inadına ...kimse için olumu dusunme ..kolay degil ama nisanlin er yada gec soyluycek..anne babana soylemek olumden daha zor degil ...

Ah kardesim ben istemiyor muyum saniyorsun ben bittim ben yok oldum resmen kendimden utaniyorum bana demedigi kalmadi kahpe mi demedi yollu mu demedi or...pu mu demedi ama ailem bunu ogrenirse olurum babam beni reddeder allah canimi almiyor ki nisanlanmadan once psikoloklardan cikamadim biraz duzeldim iyi biri cikti dedim karsima hersey cok guzeldi dedim ki bu beni sever her halimle ama sonic bu kafayi yiyecegim artik allah kimseye yasatmasin tek aklimda olan ya kacmak gitmek izimi kaybettirmek yada olmek benim kurtulusum o olur ancak

Suan ayrılmak sana cok ütopik ve zor bir sey gibi geliyor sanırım ama ailen seni anlayacaktır, durumu annene cıtlat, anlasamıyoruz sürekli kavga ediyoruz de bi sekilde bu isin olmayacagını ve olursa mutsuz bi evlilik olacagını acıkla. Seni tehdit ettigini de söyle, kurtul. Merak etme ölümden veya kacıp gitmekten baska yollar da var

Birde bana ben seni bu halinke kabul ediyorum cunku cok seviyorum diyor inaniyirim aptal gibi ama mutkaka haftanjn iki gununu burnumdan getiriyor

Seven insan değil bu lafı etmek, imasından bile utanır.

Ne demek ya bu halinle kabul ediyorum, "Ama ben seni bu barzo halinle kabul etmiyorum" deyip ayrılın ya, ne bu böyle kötü yola düştüm temalı 3. sınıf dram filmi gibi.

illa birlikte oldum deme ailene inkar et ..baba ayrilacam diye tehdit ediyor de ama ilk sen soyle ...hem ben oyle yapsam benle nisanlanirmiydi de ... ölecegime sonuna kadar yalan soylerim

nişanlınız mı sevgiliniz mi her ne haltsa (adam demeye dilim varmıyor) size yaptığı şey suç bunun farkında mısınız? Ne demek etrafı süzüyorsun? Ne demek o..pu? İnsan sevdiği kadına bu şekilde davranamaz size tek tavsiyem bu adamdan acilen kurtulun bir şekilde. Sizi tehdit ediyor şikayetçi olun. Çünkü bu adamın çok ağır psikolojik sorunları var gözünüzü açın lütfen. Bana sinir geldi okurken. Haberlerde gördüğünüz eşini bilmen kaç yerinden bıçaklayanlar işte hep bu tipler. Kendinizi koruyun

çok baskıcı hayatımı böyle geçirmek istemiyorum diyeceksin.
hatta beni tehdit etti ben bununla bir dk daha nişanlı kalamam psikopat bu diyeceksin.
ne ile tehdit ediyor diye sorduklarında bana eğer ayrılırsan babana bakire değil bu derim bir sürüde yalan atarım hayatın kararır dedi diyeceksin..
elin adamının lafına karşılık senin ki.

O varken onunla sevgılı değilmişsin geçmişinle yargılayamaz kendide bakir mi böyle tepki veriyor kacıncı yüzyıldayız sana rahatlık vermez başına kakar bu aklını devşir derim

Niye aldatmis misin onu ki o zamanda ayrilip yoluna bakmali.
Ondan once yaptigin yasadigin her sey seni baglar.
Bu sekilde manyakca davranmasina izin verme

Herkes aynı şeyi yazmış. Bir kişi de evlenin, mutlu olursunuz dememiş. Biz ne dersek diyelim, bu adamdan ayrılmayacaksınız. Bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz?
Konusmak icimdekileri dokmek kimsem yok konusacak kendi kafamin icini yiyip duruyorum devamli bir cikis yoluariyorum :(

Evet tehtit ediyor :KK43:

Ayrılmakla kalmayın. Bir de şikayetçi olun.

Ailenizin duymasından korkuyorsunuz ama bu adamın her isteğini yerine getirseniz bile mutlaka ama mutlaka ailenize söyleyecek. Hem de çok üzgünüm ama "kızınız o.... du. Ben kurtardım" diyecek. Aileniz sizden öğrenirse en azından ailenizle aranızı düzeltmek için bir fırsatınız olabilir.

Birde bana ben seni bu halinke kabul ediyorum cunku cok seviyorum diyor inaniyirim aptal gibi ama mutkaka haftanjn iki gununu burnumdan getiriyor

Size sahit oldugun bir evlilik/bosanmadan örnek veriyim. O sözu okuyunca hemen onlar aklima geldi. Bayan genc yasta tecavüze/tacize ugramis. Esi ile tanisirken bunu ona nisandan sonra söylemis. Cünkü ailesi kizi cabuk evlendirip basindan atmak pesindeydi. Esi bu durumu ögrendikten sonra yinede o bayanla evlendi. Evlilikte ne zaman sorun ciksa nisanlinizin kullandigi ve daha agir laflari kullanmis o bayana karsi. Iste "ben seni bu halinle kabul ettim. Ayaklarimin altini öpmen lazim aslinda" felan filan. Onlari söylediginde cocuklari bile olmustu coktan. Yani anlayacaginiz: Simdiden yüzünüze vuruyorsa inanin dügünden sonra böyle durumlar yasarsiniz. O tecavüz olayi adamin aylesi ögrendikten sonra zaten bayana farkli gözle bakmaya basladilar. Birseyler yasamissiniz bu sizin hayatinizin bir gercegi,ama size "seni böyle kabul ettim" diyerek 2. Sinif insan muamelesi yapan birini es olarak istiyormusunuz iyi düsünün

Niye aldatmis misin onu ki o zamanda ayrilip yoluna bakmali.
Ondan once yaptigin yasadigin her sey seni baglar.
Bu sekilde manyakca davranmasina izin verme
Onunlayken baskasini ne dusundum ne aklima geldi ama inanmiyor bana evde tek kalsam kimi cagiracaksin diyor biri ile konussam telefonda eski sevgilinle mi konustun diyor

Back
X