- Konu Sahibi Destina--1
Keske basindan beri acik kartlar ile oynamis olsaydin. Benimde kendimce Esim ile tanisana kadar yasadigim bazi özel durumlar ve tatsizlik olarak kategorize edilen mevzular var - vardi diyelim suna. Tanisma esnasinda kendisine de demistim; "bak basindan sana söylüyorum, sonrasinda tanismaya devam edip etmeme tercihi sende olsun" diye. Ha söyleyip söylememeyi bende düsündüm, fakat gizlim olacagina acik sözlülügün önem tasiyan bir derecesi var. Bazilarina göre belkide ne bileyim "tanisacagim kisiye neymis eski hayatim?" diye, tabi karari sonuc olarak bizlerin elinde. Ancak tanisip, aradan belirli bir zamanin gecisinden sonra gercek ortaya dogunca o iliskiyi yürütmek gercekten zor olur. Ha baslarda bir sefer benim yüzüme vuruldu acik sözlülügüm. Buna yanitim "bunlari acikladiktan sonra tercihi sana birakmistim, bana bu sekil tavirlar yersiz" demem ile birdaha o sekil bir yargilanma hissi duyurmadi bana.
Simdi sen kendin yaziyorsun, yeri geliyor iliski iyi sonra gelir baski dozaci agir diye. Ayril veya iliskiyi sürdür gibi bir yorum bana hak degil. Fakat görüsme esnasindaki iliskinin icerisinde yasanilan duygular yogunluk ile negatif ise, bu seni cok yiprar ve piskoloji yönden tez yaslanirsin.
Simdi sen kendin yaziyorsun, yeri geliyor iliski iyi sonra gelir baski dozaci agir diye. Ayril veya iliskiyi sürdür gibi bir yorum bana hak degil. Fakat görüsme esnasindaki iliskinin icerisinde yasanilan duygular yogunluk ile negatif ise, bu seni cok yiprar ve piskoloji yönden tez yaslanirsin.