Ne olur bana yardım edin:((

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Merhaba hanımlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var. 1.70 boyunda bir bayanım. Maalesef 65 den yukarı bir kilom var. Ama üst tarafım çok zayıf. Sorun basenlerde bildiğiniz bir diyet ya da başka etkili bir şey var mı? Dün yürüyüşe de başladım ama faydası olur mu rica ediyorum bildiklerinizi yazın

Merhaba..Bacak hareketleri ve yürüyüş ile gider ancak..Mesela tezgaha tutunun ve bacaklarınız sağa sola ve arkaya doğru gerin sıkılaştırıcı etkisi var..
Vileda sopasını alın belinizi dik duracak şekilde bacaklarınızın arasından geçirin çok faydasını göreceksiniz..

çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim. Kurtulmam lazım üst ince alt kalın sevemedim bu durumu.

söylediğiniz son hareketi biraz açıklar mısınız ?

Bölgesel zayıflama için özel bir diyet olacağını sanmıyorum.Benim vücut yapımda sizin gibi.Zayıflama sürecimde pilatesi de dahil ettim hayatıma ve çok faydasını gördüm.Kalça,basen hatta bacaklarım bile inceldi.Özellikle lastikle yapılan hareketleri var bacaklara,kalçaya ve basenlere yönelik.Sabırla uygularsanız faydasını göreceğinize eminim.

Vileda sopasını alın elinize belinizi dik tutun dizinizi çekin ve bacağınızın arasından sopayı geçirin sağ sol olarak devam edinyani bacaklarınızı karnınıza çekerek göbek kaslarını da çalıştırmış oluyorsunuz..

Eskiden annem baseni incelsin diye basenlerini duvara vururmuş Bi kaç kez ben de denedim ve devam ettirirsen cidden faydasını görüyorsun.

Evet başlıyorum hemen. Yemeği aza indirdim üst tarafım felaket derecede inceldi. Ve basen bölgem daha da belirginleşti. Şimdi sıra onda. Umarım beceririm..

kararlıyım kızlar platese de başladım. Bir arkadaşım vardı orta okul yıllarından tanırım çok şişman olmasa da yine vardı biraz. Şimdi kızı görseniz resmen ağlarsınız incecik resmen manken olmuş. Sıırı da elma diyeti. sadece elma ve su içmiş ama mükemmel ayak bileklerine kadar incecik yahu!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…