Ne olur bana yardım edin...

benimde evlilik öncesi ilişkim olmuştu.
eşime evlenelim sinyalleri vermeye başladığında anlattım
ben ağladım o ağladı
sonuçta evliyiz bi kızımız var
keşke yapmasaydım hala pişmanım acısı geçmiyo
ama tabi ki hafifledi ilk zamanlardaki gibi değil

Erkeklerin vaadettiklerine, kurdukları hayallere, aşk dolu cümlelere inanmıyorum.Duyduklarıma da inanmıyorum, sözler değil eylemler ifade etmeli sevgiyi...
Ancak böyle olursa "beni kullandı" "bana vaadettiklerini yaşatmadı" demiyoruz bu bi gerçek

Erkekler bencil yaratıklar.. Ben onları Allah ıslah etsin diyorum. Hiçbirine güven olmaz arkadaşlar.. en iyisine bile..

karşındaki insan güven veriyor birbirinize söz veriyorsunuz inanıyorsunuzz hooopp adam bırakıp çekip gidiyor, maalesef bende de böyle kötü bi deneyim var 1 ay oldu ayrılalı ama ilk günki gibi hala sancısı içimde, Allah a havale ettim ahirette iki elim yakasında olacak dilerim bu dünyada da çektiği sıkıntıyı duyarım çünkü hergün AH ediyorum gözyaşı döküyorum,, Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın ben ilahi adalete inanıyorum kimsenin ettiği yanına kalmaz..

bende öyle yaptım.. Allah büyük.. umarım ettiklerini en kısa zamanda bulur..

aşk gözünün kör ederek bi hata yapmıssın bu saatten sonra telafisi olmaz. ailesine söylemen veya onu defalarca araman bu durumu düzeltmez. benden sana tavsiye kendini bir an önce toparla o adamın sana yaptıgı pisliğin seni btirmesine izin verme. sen yeterince üzülmüşsün bide ailene duyurup onlarıda harap etme kendi ayakların üzerinde durmaya calıs birgün bu pisliği unutturucak birisi cıkıcaktır karsına oda cezasını cekicektir merak etme allah yarına bırakır ama yanına asla

cnm inşallah.. şu an içimde sönmedi hiçbirşey.. bitse.. bana yaptıkları yüreğime oturdu

yine aradı... benim hasta yüzümü mü görecekmiş..

konunu ilk actığın zamanlarda yorum yapmıştm
eğer onunla iletişimini iyi kötü kesmezsen yaran hiç iyileşmeyecek güzelimm
telefonunu değiştir ortak arkadaşlarını değiştir ne yaparsan yap ama dik durmak için kendi özgüvenini
yeniden kazanmak için cıkar onu hayatından
arıyo ne acıyosun acmaa.....
hep takip ettim yazılanları artık son yorumumu da yapım dedim...
gerekirse hayatını yeni baştan kur ama ona dair iğne ucu kadar leke kalmasın sende...

ya bunları yapıp güçlenip yoluna bakacaksın
gun gelecek sevecek sevilecek bir yuva kuracksın
yada öylece bekleyip onun gölgesinde hayatını mahvedeceksin seçim senin...

cnm zaten ona ait ne varsa hepsini dün bir kutuya koydum.. sadece küçük bir kutu.. attım çöp kutusuna.. telefon numaramı değiştireceğim, kendi verdiğim bir karar olursa sanırım daha kolay olur. şu an içimde hala yanıyor birşeyler.. canım acıyor ama bunu ben hafifletmek zorundayım. o değil.. bana layık gördüğü hayatı yaşamayacağım.. kalkıp yoluma gideceğim bende.. zor olacak başta , tıpkı şu an olduğu gibi.. hatırlayacağım sık sık biliyorum.. çünkü bana verdiği zararı ömrüm boyunca taşıyacağım ama alışmak zorundayım.. tek dileğim Rabbim bana yaptıklarını ona göstersin.. birgün bana nasıl kötülük ettiğini anlasın..

Bu ne serefsiz bir adam bir de dalga gecmis resmen..ne demek seni boyle kabul eden biri cikar, defolu mal misiniz siz? Piril piril bir genc kizsiniz, lakin erkeklere guvendiginiz icin caniniz yanmis. Bir daha konusmayin , gormeyin bu hanzoyu birakin ne yaparsa yapsin Allahtan bulur insallah.

Katılıyorum.
Konu sahibi arkadaşımız ve ona benzer şeyler yaşayan kadınlar defolu değildir.
Hemcinslerimiz toplum baskısının kendilerini böyle hissetirmelerine izin vermemeli

haklısınız.. o beni öyle görmüş.. Allahtan bulur inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…