Ne olur bana yardım edin...

Hepinizi çok seviyorum.. destekleriniz beni öyle duygulandırdı ki.
Evet ben masumdum, gerçekten.. Allah ona daha beterini yaşatsın..
Öyle Ah ettim ki...

Senın ahın arşa değip ateş gibi yakmazsa onu namerdimmm emin... ol... bazen ölmek istese ölemeycek..senın ahını almış...Sen Allaha havale et gör bak neler olucak...

Son düzenleme:
Hepinizi çok seviyorum.. destekleriniz beni öyle duygulandırdı ki.
Evet ben masumdum, gerçekten.. Allah ona daha beterini yaşatsın..
Öyle Ah ettim ki...

Bizde seni seviyoruz canım.
Şimdi yapman gereken zamana bırakmak inşallah daha iyileri karşına çıkıcaktır
:107:

Senın ahın arşa değip ateş gibi yakmazsa onu namerdimmm emin... ol... bazen ölmek istese ölemeycek..senın ahını almış...Sen Allaha havale et gör bak neler olucak...

Bu sözleriniz içimi rahatlatıyor.. Zaten onun geri gelmesi değil amacım, gelmesin artık istemem. Sadece" çok mutluyum, evleneceğim ben. seni de bu halinle kabul eden birisi olur" sözü canımı çok yaktı. hem ne halde olduğumu biliyor hem de gidiyor. bile bile.. Allahından bulsun..

sEN BOŞVER onu bunu dil herşeyi söyler..Önemli olan İlahi adalettir.bekle diyorum sana..sessiz ce sessiz kal...

inanki okuduklarımdan sonra kendimi şöyle bir senin yerine koydum

sanırım ailenin asla duymasını istemiyorsun ,oda seni böyle tehtit ediyor....

seçenekler şöyle şimdi eğer onunla evlenmek istersen ilk ailen duyucak sonra onun ailesi karakola gitmelisin şikayetçi olmalısın bazı hadiseleri ispat edemeyeceksin (zaman geçmiş)
sadece şikayetçi olup karakoldan ayrılırsın ....

başka seçenek aile büyükleri devreye girecek aileleri toplayacak ve olan biten muhasebesi yapılacak ki birde şöyle birşey var sözü dinlenecek bir kişi olmalıama /(sonuç belirsiz olur )

diğer seçenek ise ailene duyurmayacaksın güçlü olup içine atacaksın zamanla unutucaksın belki şimdi çok canın yanacak belki geceleri uykun kaçıcak ama unutucaksın sileceksin güçlü dik olacaksın
hayatına bundan sonra önem vereceksin karşına iyi namuslu biri çıkınca ve eğer seni seni sevdiğine inanırsan ki bu ciddi olsun artık seviyorum lafına inanma herkezin yeri geldiğinde herşeyi anlatırsın ve yoluna mutlu mesut devam edersin

BANA SORARSAN SON SEÇENEK ÇOK MANTIKLI ÇÜNKÜ ONUNLA ZOR ZAR BİR ARADA OLSANDA EMİN OL HERGÜNÜN CEHENNEM OLUR...

cok sinrlendm bütn yormları okumadım ama allh ıslah etsn dicem ama ben onu öle bi dövdürürdmki öle şeytanlıklar yapardımki sümbül ağa gibi dolaşırdı ortada belki biri onuda o halde kabul ederdi

görür müyüm bende peki.. Umarım Rabbim bana gösterir onun darmadağın olduğunu

Allahın değirmeni çok yavaş işler ama ince ögütür bunu unutma...
ben 5 sene sonr gördüm... emin ol sende görürsün....
acıların hafiflermi ilmem...bence ozamana kadar çokdan kendine mutlu bir hayat bile kurmuş onun adıyla haberleriyle
onu kirletmeyecek kadar dikkatli oalbilirsin.

Ailem duysun istemiyorum.. Yazık anneme babama.. Onları böyle çirkin birşeyin içine bulaştıramam. ne ümitlerle büyüttükleri kızlarının yok olduğunu görmesinler..
Onun ailesine söylemek istedim. çünkü ailesinin duymasından cok korkardı hep. gecip karsılarına anlatmak istedim. olmadı yazmak istedim.
ama o da beni mahkemeye vermekle tehdit etti.
Ailesine anlatmak istedim çünkü kimseye zarar vermesin artık. bana verdiği yeter. en önemlisi de ben onunda perişan olduğunu görmek istedim. ben ne yaşadığımı olanların anlamını ona anlatamadım. belki ailesi daha iyi anlatır diye düşündüm.
yoksa artık onu hayatımda istemiyorum. buna eminim. gelse yalvarsa gitmem..

Sevmişsin.Ve birlikte olmuşsun.Bu tamamen doğal bir durum.
Kendini harap etme artık.
Çok zor olacak ama geçecek.
Hiç bir aşk acısı sonuna kadar sürmez istesende.
Ve kimsenin ahı da kimsede kalmaz.
Ayrıca seni böyle alan biri olur demiş.
Hele bunu hiç düşünme.
Ben evlenip ayrıldım.Ve şuan hiç evlenmemiş bir adamla nişanlıyım ve hiç sorun yaşamadım.
Şanslısın ki evlenmeden önce görmüşsün gerçek yüzünü.
Güçlü ol ve geleceğine bak.
Geçmişi ve onu at bir kenara.

Evet belki de şanslıyım ama şimdilik göremiyorum. zor geliyor bazen acı çekmek.. ama direniyorum işte.

Üzgünüm,çok klasik ama işte sadece zamanla azalacak çektiğin acı.

canım ya sevmişsin ve güvenmişsin ama boş kimseye güven olmaz yerinde olsam üzerine bir çizgi çeker hayatıma devam ederim unutursun demem unutulmaz derler ilkler için ama boşver hayat devam ediyor ailenide düşün ve duyurma ve birdaha kimseye güvenipte bu yaşadıklarını tekrarlama seni seven adam evlenmeyi beklerdi unutma umarım biran önce kendine toplarsın

insanoğlu kesilmemiş karpuzdur.. ne çıkacağını bilemiyorsun ki... düşünsene sen bu kişiyle evlenmiş olsaydın belkide seni çocuğunla ortada bırakıp gidecekti.. o zaman halin daha harap ve derbeder olacaktı...... ALLAH sana gerçekleri erkenden gösterdi belki de.... sen tamamen temiz ve saf duygularınla ona teslim olmuşsun her ne kadar yanlış da olsa insanız nefsimize yenik düşebiliriz... bundan sonra yapman gereken tek şey dua etmek ve ÇİVİ ÇİVİYİ SÖKER felsefesinin ne kadar doğru olduğuna inanmak.. inşallah karşına senin değerini bilen biri çıkar.. yaşadığın üzüntüleri telafi edersin..... sakın o kişiyi arama... ters teper.... her insan gece yatarken düşünür vicdanıyla başbaşadır.... dua et ve şükret... ALLAH hepimizi kötü insanlardan korusun.......

Canım 3 günlük dünya için hiçbir şeye üzülme. Evet yaptığın doğru değil ama yaşadın gördün dersini aldın. Bunu yapan ne ilksin ne de son olacaksın. Her şey biz insanlar için. O hayvanla da sakın bir daha iletişime geçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…