birgün vicdanı onu rahatsız edecek mutlaka, siz önünüze bakın işinize odaklanın unutmaya çalışın, inşallah karşınıza öyle biri çıkacak ki o insanın gittiğine dua edeceksiniz. onu aramayın artık ailesine haber verseniz nolcak ki hangi anne baba bir kız için oğlunu siler, hiçbişey yapmazlar aksine size iftira ederler öyle bişey yapıp da kendinizi rezil etmeyin sakın
hiç birşey yapmamaya da devam et...
eğer amacın onu tekrar kazanmaksa, yaşadıklarınızı ailesine anlatmak hiç iyi bir yol değil. Onu daha da kızdıracak ve yaşadığınız güzellikleri de bir çırpıda sildirmiş olacaksın.
ama amacın intikam almaksa, bunun ucu sana da dokunacak, işler daha da sarpa saracak.
bence en güzeli sus, sakinleş, bırak...
eğer seni özlerse, seviyorsa elbet bir gün karşında bulursun onu, ama sevmiyorsa...
sen kandırılmış değilsin, sen sevdin, sevdiğin için yaşadın ne yaşadıysan. her şey güzelken iyiydi, peki şimdi ne oldu? bazen kabullenmek gerek, çok sevsen bile.
Ben bu haldeyken onun mutlu olup gezmesi zoruma gidiyorO şimdi başka kızlarla gününü gün ediyor. "Seni de böyle kabul eder birgün birisi, ben yaptıklarımdan dolayı vicdan azabı duymuyorum" dedi. bu sözleri kulağımda..
Seni de böyle kabul eder birgün birisi derken,cinsellikte mi yaşadın cnm? Nasıl bi adam bu ya...[/Qm
evet. ben ona çok aşıktım. ilkti benim için. bunu biliyordu da. Nasıl durayım ki böyle.. nasıl başkasının önüne çıkarım bu halimle. kendimden bile utanıyorum
Ben bu haldeyken onun mutlu olup gezmesi zoruma gidiyorO şimdi başka kızlarla gününü gün ediyor. "Seni de böyle kabul eder birgün birisi, ben yaptıklarımdan dolayı vicdan azabı duymuyorum" dedi. bu sözleri kulağımda..
Seni de böyle kabul eder birgün birisi derken,cinsellikte mi yaşadın cnm? Nasıl bi adam bu ya...[/Qm
evet. ben ona çok aşıktım. ilkti benim için. bunu biliyordu da. Nasıl durayım ki böyle.. nasıl başkasının önüne çıkarım bu halimle. kendimden bile utanıyorum
Şerefsizin önde gidenine bak... Bi de mahkemeye vercek hem suçlu hem güçlü.. Terbiyesiz.. Sayacak çok şey var da neyse..
Ne yapılabilir ki,zamana bırakacaksın cnm.. Sonrasında sevdiğin biri olduğunda ya söyleyeceksin bu durumu çokta önemseyen biri değilse bakireliği, ya da başka yöntemlere başvuracaksın.. Şunu bil ki hayatta hiçbirşey senden değerli değil!!
konuyu okudum cook üzüldüm vay be dunyada bole ş. erkeklerde varmıs ne denırkı bolelere bılemıyorum yazık olan sana olmus ama bence üzülme o senı demekkı sevmemıs sevse boyle yapamazdı ama allah yanına koymaz bu yaptıklarını sen allaha havale et ve yoluna devam et canım ama eger olurda bıgun pişman olup donerse affet derse o zaman degerlendırme yaparsın ama su anda yapacak bıseyın yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?