Ne olur bana yardım edin...

kerxor

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
88
0
16
İstanbul
Merhaba,
yardımlarınıza ihtiyacım var.
2 sene önceye dayanan bir ilişkim vardı. Ben onun da beni sevdiğini sanırdım. Ona o kadar inandım ki Kalbimi, benliğimi, bedenimi verdim. Evleneceğiz derdi hep. Benim dokunduğum ilk erkekti.
Birgün beni kandırdığını anladım. telefon numarasını değiştirdi. Evden ayrıldı ve ben ona ulaşamaz oldum. Beni ararsan seni mahkemeye veririm dedi. Ama tam 2 sene olan birlikteliğimiz nasıl böyle biterdi.. Hemde bana bunları yapmadan birgün önce seni seviyorum dedi. Ben öyle kötü oldum ki. bana bunları nasıl yaşattı anlayamadım hiç.Daha önce hiç tartışmamız ya da ufacık bir kötü sözümüz olmamıştı birbirimize.
Ben kendi dünyamda kavruluyorum şimdi. Onun için döktüğüm gözyaşlarına mı.. harcadığım gençliğime mi. yoksa parça parça olmuş duygularıma mı yanayım bilemedim. Hala da öyleyim. geceleri uyuyamıyorum. ne yapacagımı bimiyorum. 26 yaşındayım. çalısıyorum ama işe gelmek bile istemiyorum.
ben ona güvenmiştim.bunun kurbanı oldum.
ona yaptıgı herseyı aılesıne anlatacagımı soyledım. aramızda gecenleri.önceleri "bunu yaparsan babam evlatlıktan reddeder" derdi. şimdi "anlatırsan bende senin ailene anlatırım" dedi.
Bunu yapmak ıstıyorum cunku ben mutsuz hergünümü azapla geçirirken, o gününü gün ediyor. Bana yaptı.. başka kızlara yapmasın.benim hayatım yok oldu..
Akıl verin bana ne olur.. ne yapmalıyım..mektup yazmayı düşündüm ailesine. "sen yollarsan bende mektubu aılene getırır verırım. benı rahatsız edıyor derım" dedı.
artık tek kelime konusmuyoruz. bu gune kadar konustum.. çünkü onun bana yaptıklarına inanamadım. hep duzelecek sandım. ama öyle degılmiş.artık tek birsey söylersen mahkemeye veririm seni dedi.. bunaldım artık.Düşündükçe bir çıkış yolu bulamıyorum.
O beni kandırdı, kullandı, attı. Ve ben hiç bir şey yapamıyorum.

Allah'a havale edip yolunuza bakmaktan başka çareniz yok.. ilahi adalete güvenin..
sizde mutlu olmayı deneyin, yaşanılan her şey ders oluyor bizlere.. hayatın sonu değil emin olun ki, ölüm dışında her şeyin bir çözümü var yeterki çaba gösterin..

hayat felsefemdir erkelere güvenilmez.nikahlı kocanda olsa.

birgün vicdanı onu rahatsız edecek mutlaka, siz önünüze bakın işinize odaklanın unutmaya çalışın, inşallah karşınıza öyle biri çıkacak ki o insanın gittiğine dua edeceksiniz. onu aramayın artık ailesine haber verseniz nolcak ki hangi anne baba bir kız için oğlunu siler, hiçbişey yapmazlar aksine size iftira ederler öyle bişey yapıp da kendinizi rezil etmeyin sakın

hiç birşey yapmamaya da devam et...
eğer amacın onu tekrar kazanmaksa, yaşadıklarınızı ailesine anlatmak hiç iyi bir yol değil. Onu daha da kızdıracak ve yaşadığınız güzellikleri de bir çırpıda sildirmiş olacaksın.
ama amacın intikam almaksa, bunun ucu sana da dokunacak, işler daha da sarpa saracak.
bence en güzeli sus, sakinleş, bırak...
eğer seni özlerse, seviyorsa elbet bir gün karşında bulursun onu, ama sevmiyorsa...
sen kandırılmış değilsin, sen sevdin, sevdiğin için yaşadın ne yaşadıysan. her şey güzelken iyiydi, peki şimdi ne oldu? bazen kabullenmek gerek, çok sevsen bile.

Ben bu haldeyken onun mutlu olup gezmesi zoruma gidiyor O şimdi başka kızlarla gününü gün ediyor. "Seni de böyle kabul eder birgün birisi, ben yaptıklarımdan dolayı vicdan azabı duymuyorum" dedi. bu sözleri kulağımda..

sevmiyormuş.. Şimdi başka bir kız bulmuş kendine. Onunla artık bir yol alamam ben.. Ama böyle elim kolum sarılı oturmak da istemiyorum hiç.

Seni de böyle kabul eder birgün birisi derken,cinsellikte mi yaşadın cnm? Nasıl bi adam bu ya...

tam bi cirkefmis s.refsiz...adam olmadigi savurdugu tehditlerden belli...senin sucun ise erkenden ona guvenmek herseyini teslim etmek olmus. bundan sonra onu birakip hayatina devam edeceksin baska caren yok maalesef.

hayvanlığın dibine vurmuş zavallı adam

konuyu okudum cook üzüldüm vay be dunyada bole ş. erkeklerde varmıs ne denırkı bolelere bılemıyorum yazık olan sana olmus ama bence üzülme o senı demekkı sevmemıs sevse boyle yapamazdı ama allah yanına koymaz bu yaptıklarını sen allaha havale et ve yoluna devam et canım ama eger olurda bıgun pişman olup donerse affet derse o zaman degerlendırme yaparsın ama su anda yapacak bıseyın yok...

bu söylediklerinden sonra ne yapsan kar etmez malesef, allahından bulsun..

boşver, herkes hakettiği gibi insanlarla beraber olur. bir gün senin de karşına seni hakedecek düzgünbiri çıkacak, ama şimdi bunu düşünme değil güçlü olma zamanı..

o ş..sizi unutup, hayatını zehir etmemeyi öğrenmen lazım. o mutluysa sen daha mutlu ol. unutmak en iyi intikamdır.

Hic utanma kendini bu kadar da kahretme. Yaşadıkların hic kolay degil ve su anda bu kadar acı çekmen yedirememen cok cok normal.
Cok klise ama zaman her seyin ilacı, sabret. Sıkma kendini, ağlamak istediğinde ağla, duygularını yasa.
Karsına bir gün oyle biri çıkacakki iyiki bitmiş o insan dieceksin. Zaten böyle bir kişilikten koca olmaz, sırf bı seyler yasadın diye evlenip hayatını mı karartacaksın?
Asla ailesine de bir sey anlatma, ne olcak ailesi senden yana mı olacak? Sen kendini küçük dusurmekle kalesin.
Basını dik tut, yoluna devam et. Allah o kadr buyukki, adaletini bu dünyada gösterir hic merak etme.

sakın karşısında ağlayıp ezik duruma düşme. yapabileceğin enn iyi şey unutup ASLA arkana dönüp bakmamak.

isterse kapında sürünsün sana o lafları edebilmiş biriyle işinin olmaması lazım.

madem bekaret bu kadar onemli sizin için neden yapıyorsunuz bunu, çok seven adam evlenir. ne gerek var kendinizi boyle durumlara sokmaya.

neyse olan olmuş artık adamın ailesine falan sakın bi mektup vs yapayım deme, oğullarını aklarlar sen kötü kız olursun. eğer sıkıntı vermek istiyorsan kıza anlat yaşadıklarınızı, hatta ayrıntısıyla. kızla araları bozulur belki, ya da kısa süreli de olsa sorun olur hayatında o haysiyetsizin. ayrıca merak etme eden bi şekilde illa ki bulur.

vicdanının rahatsız olacağını sanmıyorum. çünkü bana yaptıklarından hiç vicdan azabı duymamış..

Hayır hayatın mahfolmadı. Buna izin vermediğin sürece de mahfolmayacak. Sen ona ulaşmaya çalıştıkça onun gözündeki seni daha bir alçalttın üzgünüm.. İnsan kimseye anlatamadığı şeylerle savaşırken bilinçli davranamıyor. Eminim ki burada yazsaydın herkes sana mektubun ya da ailesine anlatmakla tehtit etmenin iyi birşey olmadığını söyleyecekti..

Neyse, gelelim yapman gerekenlere..

Önüne bakacaksın. Dik duracaksın. İnan bana bunun vebalini ağır ödeyecek.. Sadece biraz zaman var. Onu artık geri kazanamazsın.. Kazanmamalısın. Öyle bir insanın sana yaşattıklarıyla , onun yanındayken asla mutlu olamazsın.. Ağır olabilir ama gerçekleri yazmak istiyorum polyanacılığa gerek yok. Seni istemediğini kabullen artık. Kılını kıpırdatma onun için. Ona mecbur olmadığını göster. Zaten değilsin. Seni kandırmış dahi olsa, işin özü şu; ne yaşandıysa ikinizin isteğiyle yaşandı. Aksi şekilde bakarsan daha çok büyür acın. Kendini meşgul edecek şeyler yap. Kimse için ölünmez, kimse unutulmaz değil. Ve hiç kimseye tamamen güvenmenin böyle bir dünyada olmaması gereken birşey olduğunu unutma.

sakın kızla ya da o ş..sizle muhatap olup kendini düşürme.. ne geçecek eline? güçlü dur ve onu duruşunla ez.. sakın ailesiyle ya da kendisiyle hele hele o kızla muhatap olayım deme.. böyle yaparsan hakkında söyleyeceği tek şey "çok pis koymuşum dağıldı kız" olur.. eminim gözünde sürünen ağlak kız konumuna düşmeyi istemezsin canım..

sakin ol ve hayatına devam et sağlam durursan bi gün mutlaka eline düşecektir. o zaman da vur kıçına tekmeyi gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…