ne olur bana yardım edin=(

hata90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
16
0
6
İstanbul
merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

delimisin 5 günde10 kilo vermek ne demek zafiyet geçirip öleceksın heralde.bacak inceltmenın en ıy yolu koşu ve uyguladığın diyetın aynısını 2 ay daha uygulamak hepsi bu.sauna short al onu giy koş daha etkili olur sakın sacma sapan diyetler ypıp bır erkek benı begenecek diye canından olmaa

oyle bir diyet listesi degilde, kendi yasamina gore bir liste yapmalisin, sagilikli bir liste. Cunku cabuk zayiflatan diyet listelerinin sonu maglum, cogu kisi kurtuldugu kilolari fazlasiyla geri aliyor.
O yuzden haftada 1kg benim bildigim kadariyla daha sagilki, kendi sagiligini da dusunmelisin canim. Mesela gunde 3 ara ogun ve 3 ana ogun yapabilirsin, ve defter tutabilirsin, gun icinde ne yiyip ictigini yazmak icin.

Sana basarilar diler canim:34:

delimisin 5 günde10 kilo vermek ne demek zafiyet geçirip öleceksın heralde.bacak inceltmenın en ıy yolu koşu ve uyguladığın diyetın aynısını 2 ay daha uygulamak hepsi bu.sauna short al onu giy koş daha etkili olur sakın sacma sapan diyetler ypıp bır erkek benı begenecek diye canından olmaa

haklısın ama ağustosta erkek arkadaşımın ailesi beni istemeye geliyor ve 1.65 boyda şuan 68 kilo olmak bana utanç veriyor. kendi kendime de takıntı haline getirdim bu durumu. 1 defaya mahsus yapıcam sonra da dikkat edicem yememe. zaten hergün 1.5 saat spor yapıyorum.

oyle bir diyet listesi degilde, kendi yasamina gore bir liste yapmalisin, sagilikli bir liste. Cunku cabuk zayiflatan diyet listelerinin sonu maglum, cogu kisi kurtuldugu kilolari fazlasiyla geri aliyor.
O yuzden haftada 1kg benim bildigim kadariyla daha sagilki, kendi sagiligini da dusunmelisin canim. Mesela gunde 3 ara ogun ve 3 ana ogun yapabilirsin, ve defter tutabilirsin, gun icinde ne yiyip ictigini yazmak icin.

Sana basarilar diler canim:34:

sağol canım kısa süreli diyetler saçma ama zamanım dar olunca mecburum gibi geldi

sağol canım kısa süreli diyetler saçma ama zamanım dar olunca mecburum gibi geldi
Canim bide boyle dusun, tamam agustosta istedigin kiloda olmaya bilirsin, fakat simdi beslenmene dikkat ederek nisanin ve dugunun icin yapabilirsin, bunun icin de gec degil inan canim

Canim bide boyle dusun, tamam agustosta istedigin kiloda olmaya bilirsin, fakat simdi beslenmene dikkat ederek nisanin ve dugunun icin yapabilirsin, bunun icin de gec degil inan canim

haklısın canım da ailesi biraz havalı tipler ve kolay kolay bazı şeyleri beğenmiyorlar. ne yazık ki en korktuğum noktada erkek arkadaşımın babası diyetisyen ve adam kilo konusuna aşırı derece de takıntılı kendi eşi bile 55 kilo =( ben şişman kalıcam yanlarında

haklısın canım da ailesi biraz havalı tipler ve kolay kolay bazı şeyleri beğenmiyorlar. ne yazık ki en korktuğum noktada erkek arkadaşımın babası diyetisyen ve adam kilo konusuna aşırı derece de takıntılı kendi eşi bile 55 kilo =( ben şişman kalıcam yanlarında

Canım keşke daha önceden alabilseydin önlemini madem vakit dar ama hiç bişey için geç değil bir yerden tut ucunu kendine güvenirsen başarırsın.Ayrıca öyle 5 günde 10 kilo diyeti falan yapma zayıflicam diye sağlığındanda olma.Şahsen ben o tarz diyetlerin başarılı olduğuna inanmıyorum.Öyle kolay olsaydı dünya obeziteyle mücadele etmezdi.Bir yerden başla sağlıklı beslenmeye kararını ver iradeni kullan başaracaksın canım ama sağlığınada dikkat et :34:

canım diyetinin yanında muhakkak spor yap kilo veremesen bile sıkılaştırıp incelten tarzlar var mesela burda egzersiz bölümünde jillian var ona bak 1 ayda resmen mucize yaratıyor geçen sene ramazanda düzenli yapmıştım ve kendime inanamamıştım sırtım bile düzleşmişti.tek şart var ara vermeyeceksin 30 gün shared yaparsın sonrada ripped a başlarsın ve farkı kendin görürsün gir bak:)))orda yapıp sonuç alan arkadaşların resimleride var

Back
X