- Konu Sahibi winx perisi
-
kızlar artık napacagımı sasırdım ben ya......sabah kızımın asısı ıcın hastaneye gıttım alerjısı old.için ozel ası olması gerekıyodu ozele goturdum onun ıcın....sabah esımle bu yuzden kavga ettık nıye ozele gdıyomusum bı dunya para harcıyomusum.....kızımın saglık masrafı yanı gereksız goruyor..kendı cesıt cesıt pantalonlar gyerken ayda sıgara ıcın 150 tl harcarken bunların gereksız old.dusunmuyor benım kızımın saglık masrafını gereksız buluyor...aradım bıraz oncede bısey olmamaıs gbı napıyosun askım dıye ters ters konustu ben sıkıldım basının caresıne bak bole olmuyo bılmem ne bu arada 8 haftalıkta hamıleyım kızımda 1 yasında...bılıyorum dıceksnızkı bu evlılıge 2,cocuk olmaz ama kıyamıyorum aldıramıyorum kolay kolay kurtaj olamam kızlar.....bende msj attım aynen yazıyorum...
her sıkıldıgında bosanmayı dusunursen sna soleyecek bı lafım yok sıkıldın maden ac bosanma davasını sende kurtul bende kurtulayımodersın kızınla benım nafakamı rahat ederız basım agrıma ıstedıgın ozlem duyudugun hayatı yasarsın..yalnız kafana koy kızımdan vazgecmem sana bırakmam.bunu ıyı bıl..kararını ıyı ver..bende mutlu olmak ıstıyorum cunku....
aynen bunu yazıp gonderdım....esımle ben tanıstıgımda 1 bavulla geldım kızlar ama cocıuk olana kadar hep calısıp destek oldum ona....yanı calıstıgım us yerı ve aylık maasıyla calıstıgım surelerle hesaplasa 17,000 tl falan yapıyo.....benı bes parasız bırakmakla falan tehdıt edıyo aklınca....versın bugune kdr benden aldıgı maaslarımı bende basımın caresıne bakıyım demı madem kenara koymamı musade etmedı senın hayat sıgortan benım dedı odesın kızımıda alır gderım ben...valla bende bıktım usandım su mubarek ayda hamıle kaısına yaptıgı esıyete bak ya((( 14:
Eşiniz çok ayıp etmiş bence ama siz de ona aynı ayıpla karşılık vermişsiniz sinirle. Bırakın sizi parasızlıkla mı tehdit ediyor sessiz kalın ya da başka türlü davranın o utansın kendisinden. Siz niye şu kadar para verdim diye hesap yapıyorsunuz. Hayat müşterek tabii ki iki taraf da fedakarlık yapacak. Yıpranmışsınız bu durumdan sanırım o yüzden bunların konusu geçiyor aranızda ama bence evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız bu bakış açısından vazgeçin. Allah yardımcınız olsun
Bence üstüne gitmeseniz sizin için daha olumlu sonuçlar verecektir konu. Aramayın mesela işteyken... Üstüne gittiğinizi hissetmesin. Sizi çok iyi anlıyorum siz konuştukça o kendini kasıyor siz de beni ilişkimizi önemsemiyor diye düşünüyorsunuz sanırım bu yüzden daha da asabileşiyor insan. Bir de hamilesiniz çok daha zorlanırsınız ruhsal olarak. Erkekler çoğu zaman kendilerini sıkan konulardan bahsetmiyorlar belki vardır size anlatmadığı bir sıkıntısı. Akışına bırakın bu sürecin ilişkinize zarar vermesine izin vermeyinevt bende msjı attıktan sonra pısman oldum zaten.....sınırle oldu bıkere ama artık nasıl davranıcamı sasırdım ona sukadar para verdım falan demedım....msjda o kısım yoktu...sadece cek gıt dıyorya onun bu hakkı oldugu kadar benımde hakkım var demek ıstedım....ama nebılıyım ben calısyor ıken hıc bukadar kolay cek gıt dıyemesdı.....sımdı ıkıncı cocuk gelıyor....bılemıyorum.....artık....
1 yaşında küçücük bir bebeğin var ve 8 haftalık hamilesin.
Ve hiçbir maddi imkanın yok.
Biliyorum çok zor, ama en mantıklısı bebeğini aldırmak. Bana göre en azından.
Onu da bu hayata ortak edemezsin.
Çok zor olacak her şey.
1 yaşında küçücük bir bebeğin var ve 8 haftalık hamilesin.
Ve hiçbir maddi imkanın yok.
Biliyorum çok zor, ama en mantıklısı bebeğini aldırmak. Bana göre en azından.
Onu da bu hayata ortak edemezsin.
Çok zor olacak her şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?