- Konu Sahibi winx perisi
-
pazartesı 9,40da rendavuyu aldım..okadar uzgunumkı suanda..esımede msj attım rendavuyu aldım dıye..ordanda adliyeye gecerız dıye msj attı sımdı.....bıktım usandım kızlar dayanamıyorum artık....bu kdar kolaymıs demekkı bosanmak ayrılmak bukadar yılın ustune bı çizgi atmak.....
25 yasındayımm bıraz oncede esımle telde cok kotu kavga ettık sınır krızı gecırdım resmen..annem yok babamda yok kızlar aılemle gorusmuyorum onlar benı ben onları sıleleı cok oldu....
Cocuguda alıp aksam gdıcem o evden dıyo benı resmen cocugumla tehdıt edıyor kızıma olan düşkünlüğümü bildiği için...damarıma basıyor..sınırden ve aglamaktan şişti heryerım...aksam konusurmuyum bılmıyorumda en ıyısı kızımı gundusler ıcın krese vermek sonrada ıse baslamak en azından kendı ayaklarım ustunde durursam bu kadar kolay konusamaz nekadar acız bı ınsanmıs gozumde nekadarda cok buyutmusum ben..bana dıyorkı adam olacaksın demıstım ben sana dıyor..hakarete ugrayan sureklı ben..agzından bı guzel tatlı soz cıkmaz....surat 5 karıs...özel gunlerı bılmez hatırlamaz..kızıma hamıleyken bıkere bıle hastaneye benımle gelmedı..doguma bıle aglaya aglaya gırdım moral bozuklugundan kızımın hamılelgınde yasadıgım sıkıntılardan en ufak bı fıkrı bıle yokk.hep alttan alan ben...ıdare eden ben....ama gene dıslanan ben....aılesınden hep ayrı tutmustum onu sevdıgım ıcın ama sımdı goruyorumkı oda aynıymıs...aynı hamurdan pek sevıyolar aılece yuva bozmayı....annesı kuma olarak gıtmıs esımın babasına dusunun artık...normalde kayınpederım suan baska bırıyle yıllardır evlı ve evlı bı adamdan 5 cocuk yapmıs...yuvasını yıkmıs....esıme cok gormuyorum bukadar kolay karar almasını oyle bı aılede yetısmıs cunku......artık su aksın yolunu bulsun arıyo ıkıdebır acmıyorum acıpda onun hakaretlerınımı ısıteyım.....napıyosa yapsın artık....umrum deıl...
780tlmıs kocam olacak herıfle konusmam lazım gene
kreş için kızınıda al git bipazarlık yap bana pahalı geldi benim kızım 400 tl ye gidiyor gayet de güzel ilgililer. bikaç yerden daha fiyat al sonra eşine söyle bunada parlamasın
bı kac yer daha bakıyımda cnm en az 4/5 yer olsun elımde
esımde bıraz once benı sevıyomusun dıye msj atmıs hıcbısey yazmadım..
Fevri hareket etmişsiniz ikinizde. Şimdi iş ciddiye binince geri adımlar başladı eşinizde. Cevap vermeden iyi düşünün taşının . Ailenizin olmaması ne kadar zor.
İşe başlamanız çok iyi olur. İyi pazarlık edin. İndirim yapıyorlar heryerde.
Ama öncelikle hayatınıza böyle devam edip edemiyeceğinize karar verin bence.
İkinci bebeğe gelince öyle bir vebalki bişey diyemiyorum. Ama bir canamasum bir meleğe kıymafikrini kabul edemiyorum doğrusu. Babası ne diyor bebeği aldırmanıza?
kendı cnmdan olan benım bedenımde yasamaya calısan suanda bıle vucudumdakı yedıklerımı kanımıpaylastıgım canlıya kendı ellerımle kıyacak kdr vıcdanımdan uzaklasmadım...nokta kdrda olsa o bır bebek ve en az kızım kdr sevımlı olacak dogdugu zaman....esımın hatasını bu cocukmu odesın bunu asla yapmıcam..bu evlılık yururmu yurumesmı bılmıyorum ama ben cocuklarıma kımseye muhtac etmeden buyuturum Allahın ıznıyle hıcbısey bılmıyosam temıslıge gder gene bakarım....ac kalırlarsada benım yanımda kalırlar annelerınınsevgısıyle sefkatıyle buyurler.....bebek aldırmak mantık meselesı degıl vıcdan ve yurek meselesı tıpkı annelık gbı....anne deılsen bunu anlaman cok zor...
sana dun kızmıstım fakat nedemek ıstedıgını sabah kalkınca daha ıı anladım..bu cocugu ıstıyorum evt ama kocam olacak herıfede bu cocugu armagan etmek yersız..dun hıc konusmadık....eve geldı yemegını yedı cayını ıctı ben yokmusum gbı.....oturma odasında aldı battanıyesı yattı horlaya horlaya uyudu..ben konusmak ıstedıgımı solemıstım halbukı....ınternet aıle planlamasından rendavu alıcam sımdı....cok usgunum bu yasadıklarıma ınanamıyorum gercekten..hıc ıstemıyorum aldırmayı.....kendıme olan guvensızlıkten deıl esıme olan guvensızlıkten.....yarınımı bılemıyorum bu evlılıkte.....gelecegımı goremıyorum...okadar agırıma gıttıkı kendı basının caresıne bak sıkıldım kelımesı.....cok kızgınım ona.....
Bakın, ben babamla annem ayrıldığında, annemin ne kadar zorluk çektiğini gördüm.
Bunun için anne olmama gerek yok. Sizin doğacak bebeğinizin yaşayacaklarını önceden yaşayan bir çocuk olarak söylüyorum bunları.
Ama boşanacaksanız, en mantıklısı bu . Maddi imkanınız yok, aile desteğiniz yok. Eş desteğiniz yok. Doğumu bile en alt şartlarda yapacaksınız. İki çocuk ... Nafakayı geçin. Ne kadar verecek nafaka ? Bakalım verecek mi ? Herkes takmış gözüne bir pembe gözlük . Öyle dolaşıyor. Bu şartlar altında , temizliğe gidin. Bebeği kime nereye bırakıp gidiyorsunuz ? Ki diğer kızınızı nasıl bırakıp gideceksiniz ? Kaç para alacaksınız temizlikten ? Asgari ücret. Bebeğin bir bezi ne kadar ? Bunu siz biliyorsunuz anne olarak. Ben bilmiyorum ama çok da ucuz olmadığını biliyorum. Yani bir ateşlense ALLAH korusun. Karnınızdakine yeticem derken, kızınıza eksik kalacaksınız. İki çocuğunuzda yarım yarım olacak. Ama tek çocuk hiç değilse daha iyi konumda olur . AMA ne diyorum BOŞANACAKSANIZ ? Hayır gidip bebeği aldırırsınız sonra boşanmaktan vazgeçerseniz, yazık edersiniz. Böyle bir ortama , minnacık bir bebeği getirip , onun bir takım şeylerden eksik kalmasını izlemeye vicdanınız yetiyor mu ? Benim yetmezdi. İlk yorumumda yazdığım gibi. Ben "bana göre" konuşuyorum. Bana sinirlendiğiniz için size kızmadım. Sadece, aldırmak günah, vicdan işi demenize kızdım. Çünkü ne geldiyse başıma vicdanımdan geldi. Benim vicdanım, onu hayata getirip, gözlerimin önünde iki çocuğumunda eksik kaldığını görmeye , babalarının sorumsuzluklarıyla üzülmelerini görmeye vicdanım yetmez . Bana göre bunu görmek, aldırmaktan daha çok yakardı beni. Ama siz bileceksiniz, bebeği taşıyan sizsiniz. İçimde taşıyan ben değilim. Doğuştan anne olduğumu düşünüyorum. Ama sizin hayatınız... Siz en iyisini bilirsiniz. Her şey olacağına varır.
Yeni üyeyim ,sanırım ilk buraya yazacağım. Ama dayanamadım.Evet ortada 2 çocuk var huzursuz ve mutsuz bir aile var. Eğer boşanacaksanız bebeğin aldırılmasından yana olduğunuzu yazmışsınız umarım yanlış anlamışımdır. ALLAH (c.c) rızık endişesi ile cocuklarınızı öldürmeyin onların rızıkları ana rahmine yerleştiği anda yazılmıştır diye teminat veriyor.Lütfen daha iyi düşünelim bu dünyada rahat edeyim derken ahiretimizi yakmayalım...
Yeni üyeyim ,sanırım ilk buraya yazacağım. Ama dayanamadım.Evet ortada 2 çocuk var huzursuz ve mutsuz bir aile var. Eğer boşanacaksanız bebeğin aldırılmasından yana olduğunuzu yazmışsınız umarım yanlış anlamışımdır. ALLAH (c.c) rızık endişesi ile cocuklarınızı öldürmeyin onların rızıkları ana rahmine yerleştiği anda yazılmıştır diye teminat veriyor.Lütfen daha iyi düşünelim bu dünyada rahat edeyim derken ahiretimizi yakmayalım...
benım solıceklerımı sen saten solemıssın canım tsk ederım..ben bır anne olarak bez parası maması veya dıger gıderlerı nekadar cok ıı bılen bır anneyım bunları babası karsılıyor olabılır ama sonucta ben alıyorum bezını mamasını hastane masrafını ve kıyafetlerını neyın nekadar old.ilgili cok ıı bılgım var.....
sonuc olarak esım soledıklerın psman bır sekılde eve geldı ve ozrunu dıledı...evt hala belkı problem var ama asıcamıza ınanıyorum bu cocuguda dogurmamı ıstıyor..ve dogurucam..ayrıca esımle aramıs ne kadar kotu olursa olsun o cocuklarına karsı herzaman sorumlu bır babadır ve oyle olacaktır....bundan adım kdr emınım.....ayrıca bu ulkede sadece temıslıge gderek 3/4 cocuk buyutmus analarımız var meslek sahıbı yapmıs evlendırmıs pırlanta gbı cocuklar yetıstırmıs....bence sen pembe gozluklerını cıkarıp bıraz gercek hayata. gazetelerın magazın sayfasından cıkıp 3,sayfa haberlerıne bakarsan hayatı gorursun.....dogustanda anne olunmaz ayrıca cocuk dogurursun kucagını alırsın kokusunu hıssedersın mınıcık ellerıyle senın ellerınden sana sıkı sıkı tutundugu anda anne olursun onu ılk emzırdıgın zaman anne olursun bunu ıı bıl.....ayrıca mama parası bez parası falan dıyorsunda benım makyaj paramdan fon paramdan agda paramdan fazla deıl ona yaptıgım masraf....dogustan anneymıs bu lafada cok sınırlendım ya dogustan anne olduguna ınanaıyormus hayret bısey ya....dogustan anne nasıl olunuyosa:)))komik yanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?