ne olur bı bakın bı fıkır verın:((

Kimse istemez bir bebeğin dünyaya gelişini ama bazen gerçekten başka yol yok. Çocuga yazık değil mi babasının istemediği bir bebeği dünyaya getireceksiniz? Zaten 1 tane çocugunuz var, bunu söyleyen adamdan bir an evvel kurtulun ve bende maalesef leonela gibi düşünüyorum, başka çareniz yok.

ben aldırman taraftarı değilim ama çarem yok diyosun ailenle konuştun mu onlarla konuş onlarla paylaş sonra bebeğini aldırıp aldırmamaya karar ver belkidestek olacaklarsa aldırmana gerek kalmaz(

Ben d aldırman taraftarı değilim çünkü o da bir can.Kendi ailenle bir konuş derim Allah yardımcın olsun canm ya çok üzüldüm.Kaç yaşındasın?

25 yasındayımm bıraz oncede esımle telde cok kotu kavga ettık sınır krızı gecırdım resmen..annem yok babamda yok kızlar aılemle gorusmuyorum onlar benı ben onları sıleleı cok oldu....

cocuguda alıp aksam gdıcem o evden dıyo benı resmen cocugumla tehdıt edıyor kızıma olan düşkünlüğümü bildiği için...damarıma basıyor..sınırden ve aglamaktan şişti heryerım...aksam konusurmuyum bılmıyorumda en ıyısı kızımı gundusler ıcın krese vermek sonrada ıse baslamak en azından kendı ayaklarım ustunde durursam bu kadar kolay konusamaz nekadar acız bı ınsanmıs gozumde nekadarda cok buyutmusum ben..bana dıyorkı adam olacaksın demıstım ben sana dıyor..hakarete ugrayan sureklı ben..agzından bı guzel tatlı soz cıkmaz....surat 5 karıs...özel gunlerı bılmez hatırlamaz..kızıma hamıleyken bıkere bıle hastaneye benımle gelmedı..doguma bıle aglaya aglaya gırdım moral bozuklugundan kızımın hamılelgınde yasadıgım sıkıntılardan en ufak bı fıkrı bıle yokk.hep alttan alan ben...ıdare eden ben....ama gene dıslanan ben....aılesınden hep ayrı tutmustum onu sevdıgım ıcın ama sımdı goruyorumkı oda aynıymıs...aynı hamurdan pek sevıyolar aılece yuva bozmayı....annesı kuma olarak gıtmıs esımın babasına dusunun artık...normalde kayınpederım suan baska bırıyle yıllardır evlı ve evlı bı adamdan 5 cocuk yapmıs...yuvasını yıkmıs....esıme cok gormuyorum bukadar kolay karar almasını oyle bı aılede yetısmıs cunku......artık su aksın yolunu bulsun arıyo ıkıdebır acmıyorum acıpda onun hakaretlerınımı ısıteyım.....napıyosa yapsın artık....umrum deıl...

canım yaşadıkların çok zor ve üzücü ama sakın bebeğini aldırma (( oda rızkıyla dünbyaya gelecek belkide çok iyi terlere gelecek o sabi sübyan yapma allah aşkına kıyma o masum meleğe ... Bak ben 2 yıldır anne omayı bekliyorum ama rabbim vermedi daha bana herşeyde vardır bir hayır rabbim sana yeniden bir evlat verdiyse vardır muhakkak bir hayır lütfen iyi düşün....

napıyım cnm baska caremmı var...ıkıdebır tehdıtlerıne bana yasattıklarına boyunmu egıyım...bu sekılde yasamak ıstemıyorum ben...kız ıcınde guzel bı yuva buldum umarım pahalı deıldırde yazdırabılırım...evımede cok yakın...evden bıraz olsun uzaklasmak belkı ıı gelır banada.fıyatı ıcın aradımda yaz tatılı ondanmı yoksa ogle arası ondanmı fıyatı ıcın gorusemedım.....calısmaya baslayıp tekrar eskı halıme donmek ıstıyorum.....

napıyım cnm baska caremmı var...ıkıdebır tehdıtlerıne bana yasattıklarına boyunmu egıyım...bu sekılde yasamak ıstemıyorum ben...kız ıcınde guzel bı yuva buldum umarım pahalı deıldırde yazdırabılırım...evımede cok yakın...evden bıraz olsun uzaklasmak belkı ıı gelır banada.fıyatı ıcın aradımda yaz tatılı ondanmı yoksa ogle arası ondanmı fıyatı ıcın gorusemedım.....calısmaya baslayıp tekrar eskı halıme donmek ıstıyorum.....

napıyım cnm baska caremmı var ıkıdebır tehdıtlerıne boyunmu eyıyım...cocuguda alıp gdıcem dedı snır krızı gecırdım....cocugu alıcam deyıp tehdıt edıyor..damarıma basıyor ıkıdebır...kızıma olan düşkünlüğümü kullanıyor her seferınde.en ufak tartısmada bosanıcam dıyor.bunları duymak agırıma gdıyr onca yaptıgım fedekarlıga ragmen bunları haketmıyorum..benı bunula tutar saten sadece....kız ıcın guzel bı yuva buldum umarım pahalı deıldır de yazdırabılırım...revırıde var aklım kalmaz en azından....

kreş için kızınıda al git bipazarlık yap bana pahalı geldi benim kızım 400 tl ye gidiyor gayet de güzel ilgililer. bikaç yerden daha fiyat al sonra eşine söyle bunada parlamasın

bı kac yer daha bakıyımda cnm en az 4/5 yer olsun elımde

esımde bıraz once benı sevıyomusun dıye msj atmıs hıcbısey yazmadım..

Fevri hareket etmişsiniz ikinizde. Şimdi iş ciddiye binince geri adımlar başladı eşinizde. Cevap vermeden iyi düşünün taşının . Ailenizin olmaması ne kadar zor.
İşe başlamanız çok iyi olur. İyi pazarlık edin. İndirim yapıyorlar heryerde.
Ama öncelikle hayatınıza böyle devam edip edemiyeceğinize karar verin bence.
İkinci bebeğe gelince öyle bir vebalki bişey diyemiyorum. Ama bir canamasum bir meleğe kıymafikrini kabul edemiyorum doğrusu. Babası ne diyor bebeği aldırmanıza?

bı kac yer daha bakıyımda cnm en az 4/5 yer olsun elımde

esımde bıraz once benı sevıyomusun dıye msj atmıs hıcbısey yazmadım..

bu pişman olmuş demek bence benimki de bana söyler bu durumda her kavga ettiğimizde ne yani sen beni sevmiyormusun diye sorarım seviyorum ama davranışların her defasında bişeyler alıp götürüyor derim eşim her zaman kızı içi herşeyi yapacağını söylerdi geçende kızından çok annesini düşünüp kızının sağlığını önemsemedi diye 3 gün paraladım şimdi iyiyiz

eşinle ilgili düşüncelerini iyice ölç tart eğer barışacaksan fazla uzatma ama işe girmeyi de erteleme maalesef bazı erkeler eş çalışmayı bırakınca verdikleri değeri azaltıyolar bunlardan biride benimki şimdi her defasında tehdit eden benim para kazanmaya mevzusu olduğu anda ondan daha çok ayaklarımın üstünde durduğumu kanıtladım.sanırım sende kanıtlarsan sorun kalkacak gibi hayırlısıyla 2. çocuğuda kucağına aldığında bi bakıcı tutup işe devam edersin

daha bısey demedı sadece rendavu aldıgımı soeldım bırazda kaynananm olcak cadının baısnın altından cıkıyor bunlar....nezaman onunla konussa kavga cıkıyor bızım evde..dun balkonda fısır fısır akıl verme tamam dedık akıl verme dıyodu annesıyle konusuyordu.....bılemıyorum aılesınden nefret edıyorum...bole yasamak ıstemıyorum ben...barıssak gene aynısı olacak bılyorum sadece bu evlılıkte ben hatalıymısım sureklı suclanmaktan bıktım usandım ...kendısıne bakmıyor hep kendıne cekı duzen vermesı gereken kısı benım kendısı mukemmel kusursuz erkek..ileside oyle kusursuzlar ben kotuyum benım aılem kotu....bunları duymak ıstemıyorum artık..

Bakın, ben babamla annem ayrıldığında, annemin ne kadar zorluk çektiğini gördüm.
Bunun için anne olmama gerek yok. Sizin doğacak bebeğinizin yaşayacaklarını önceden yaşayan bir çocuk olarak söylüyorum bunları.
Ama boşanacaksanız, en mantıklısı bu . Maddi imkanınız yok, aile desteğiniz yok. Eş desteğiniz yok. Doğumu bile en alt şartlarda yapacaksınız. İki çocuk ... Nafakayı geçin. Ne kadar verecek nafaka ? Bakalım verecek mi ? Herkes takmış gözüne bir pembe gözlük . Öyle dolaşıyor. Bu şartlar altında , temizliğe gidin. Bebeği kime nereye bırakıp gidiyorsunuz ? Ki diğer kızınızı nasıl bırakıp gideceksiniz ? Kaç para alacaksınız temizlikten ? Asgari ücret. Bebeğin bir bezi ne kadar ? Bunu siz biliyorsunuz anne olarak. Ben bilmiyorum ama çok da ucuz olmadığını biliyorum. Yani bir ateşlense ALLAH korusun. Karnınızdakine yeticem derken, kızınıza eksik kalacaksınız. İki çocuğunuzda yarım yarım olacak. Ama tek çocuk hiç değilse daha iyi konumda olur . AMA ne diyorum BOŞANACAKSANIZ ? Hayır gidip bebeği aldırırsınız sonra boşanmaktan vazgeçerseniz, yazık edersiniz. Böyle bir ortama , minnacık bir bebeği getirip , onun bir takım şeylerden eksik kalmasını izlemeye vicdanınız yetiyor mu ? Benim yetmezdi. İlk yorumumda yazdığım gibi. Ben "bana göre" konuşuyorum. Bana sinirlendiğiniz için size kızmadım. Sadece, aldırmak günah, vicdan işi demenize kızdım. Çünkü ne geldiyse başıma vicdanımdan geldi. Benim vicdanım, onu hayata getirip, gözlerimin önünde iki çocuğumunda eksik kaldığını görmeye , babalarının sorumsuzluklarıyla üzülmelerini görmeye vicdanım yetmez . Bana göre bunu görmek, aldırmaktan daha çok yakardı beni. Ama siz bileceksiniz, bebeği taşıyan sizsiniz. İçimde taşıyan ben değilim. Doğuştan anne olduğumu düşünüyorum. Ama sizin hayatınız... Siz en iyisini bilirsiniz. Her şey olacağına varır.

Yeni üyeyim ,sanırım ilk buraya yazacağım. Ama dayanamadım.Evet ortada 2 çocuk var huzursuz ve mutsuz bir aile var. Eğer boşanacaksanız bebeğin aldırılmasından yana olduğunuzu yazmışsınız umarım yanlış anlamışımdır. ALLAH (c.c) rızık endişesi ile cocuklarınızı öldürmeyin onların rızıkları ana rahmine yerleştiği anda yazılmıştır diye teminat veriyor.Lütfen daha iyi düşünelim bu dünyada rahat edeyim derken ahiretimizi yakmayalım...

benım solıceklerımı sen saten solemıssın canım tsk ederım..ben bır anne olarak bez parası maması veya dıger gıderlerı nekadar cok ıı bılen bır anneyım bunları babası karsılıyor olabılır ama sonucta ben alıyorum bezını mamasını hastane masrafını ve kıyafetlerını neyın nekadar old.ilgili cok ıı bılgım var.....

sonuc olarak esım soledıklerın psman bır sekılde eve geldı ve ozrunu dıledı...evt hala belkı problem var ama asıcamıza ınanıyorum bu cocuguda dogurmamı ıstıyor..ve dogurucam..ayrıca esımle aramıs ne kadar kotu olursa olsun o cocuklarına karsı herzaman sorumlu bır babadır ve oyle olacaktır....bundan adım kdr emınım.....ayrıca bu ulkede sadece temıslıge gderek 3/4 cocuk buyutmus analarımız var meslek sahıbı yapmıs evlendırmıs pırlanta gbı cocuklar yetıstırmıs....bence sen pembe gozluklerını cıkarıp bıraz gercek hayata. gazetelerın magazın sayfasından cıkıp 3,sayfa haberlerıne bakarsan hayatı gorursun.....dogustanda anne olunmaz ayrıca cocuk dogurursun kucagını alırsın kokusunu hıssedersın mınıcık ellerıyle senın ellerınden sana sıkı sıkı tutundugu anda anne olursun onu ılk emzırdıgın zaman anne olursun bunu ıı bıl.....ayrıca mama parası bez parası falan dıyorsunda benım makyaj paramdan fon paramdan agda paramdan fazla deıl ona yaptıgım masraf....dogustan anneymıs bu lafada cok sınırlendım ya dogustan anne olduguna ınanaıyormus hayret bısey ya....dogustan anne nasıl olunuyosa:)))komik yanı...

Son düzenleme:

Yooo gayet doğru anlamışsınız.
Ama anlamadığınız nokta, "benim fikrim" diye her yorumumda yazdım. ALINTI yapma ve benim fikirlerimi sorgulama hakkına sahip değilsiniz maalesef.
Kendi yorumunuzu yapıp geçin, benim yorumum sizi hiç ilgilendirmez.
Kimsenin ALLAH inancını ve ya vicdanını bilip bilmeden böyle sorgulayıcı yorumlara gelemiyorum.
Gayet, kendimce yorum yaptım . Kalkıp, aldır bu bebeği işte höt zöt yapmadım. "KENDİ düşüncem" diye belirttim.
Kaldı ki ben çocuğu düşünüyorum, konu sahibi umurumda değil.
Konu sahibi vicdansız demiş, siz ALLAH inancım yokmuş gibi yorum yapamazsınız bana.
İki yorumumda da gayet güzel ve iyi niyetle yazdım.
Rızık endişesi değil ki tek bahsettiğim ! "ALLAH rızkını verir , doğur." demek ne kadar yanlış . O zaman 10 tane filan çocuğu olur bu bayanın.

Son düzenleme:

Hanımefendi siz iyi misiniz ? Ben size karşı tek kötü bir yorum yapmadım .
Ama kalkıp şu sözlerinize bakar mısınız ?
Belki bilmezsiniz ama ben burada çocuk esirgeme yurtlarına gidip gönüllü annelik yapıyorum.
Çocuklarla ve bebeklerle yakından ilgileniyorum.
Ve ALLAHın izniyle anne olacağım günü de iple çekiyorum.
Sözleriniz beni çok yaraladı. Ben hiç bir sözümü sizi incitmek için kurmamıştım. Aksine yol göstermek için kurmuştum.
Ne vicdansızlığım kaldı, ne komikliğim...
Size kendimce yardım edebilmek için yorum yaptım. Ama beni alaya bile alarak "doğuştan anne" tarzında dalga geçtiniz.
Ve üstelik karnınızca küçük bir günahsız taşıyorsunuz.
Ben kalkıp ne temizlikçilik yapan kadınları küçümsedim, ne sizi küçümsedim.
Bez parasını benden iyi bilirsiniz dedim. Ama siz o kadaaar yanlış anlamışsınız ki.
Ben sadece sizin çocuklarınız eksik kalmasın istedim.
Onun için yorumlar yaptım. Sizin için ekran başında üzüldüm ben !
Size ikinci yorumumda dedim. Benimde babamla annem ayrıldığında çok zorluklar çektik.
Bunun hassasiyeti ile çocuklarınızın kendim gibi olmaması için yorum yaptım.
ALLAH yukarıda, sizi kırmak için tek bir cümle kurmadım. Şuan çok üzüldüm sözlerinize. İlk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum.
İyi niyetimin karşılığı bu sözler değildi çünkü.
Ben dinsiz, ALLAH inancı olmayan , Vİcdansız biri değilim. Ne vicdansızlığım kaldı, ne ALLAH inancsızlığım neredeyse.
Bir laf söyledim , bin söz işittim.
Doğuştan anneyim derken, sizin anneliğinize de bir şey söylemedim. Niye sinirlendiniz bu lafıma ? Doğuştan anne derken, annelik içte olan bir duygudur. Kediler , köpeklerde doğuruyor. (ha aman üstünüze alınmayın , size kötü bir şey demiyorum)
Demek ki siz de bebeğinizi emzirdiğinizde , o anneliği hissettiyseniz , siz de doğuştan annesiniz demektir. Bazıları emzirse bile o duyguyu hissetmez, işte bunlar doğuştan anne değildir. Kaldı ki, EVLATLIK alan anne babayı düşünün. 7 yaşında bir çıcuğu evlatlık alıyorlar. O anne o çocuğu hiç emzirmedi, küçücük ellerine hiç dokunamadı. O anne değil mi ?
Ne diyebilirim ki.... Kalbimi gerçekten kırdınız. Çünkü çok iyi niyetle yazmıştım size.
Ben PEmbe gözlüklerimi 5 yaşındayken çıkardım merak etmeyin.
ALLAH yolunuzu açık etsin.Bebeğinizi sağlıklı ve hayırlısıyla kucağınıza alın.

Ve benim magazin sayfalarında gezdiğimi, gazete okumadığımı filan söylemişsiniz. Ayıp olmuyor mu bu söyledikleriniz, beni hiç tanımadığınız halde bu yorumunuz ? ALLAH BÜYÜK ... Aile içi sorunlarınız var. Benim de var. Ama siz hıncınızı haksızca benden çıkarmaya çalıştınız. VİCDAN .... Ne büyük bir varlıktır değil mi ? Size tek kötü bir söz etmediğim halde, bana böylesine kötü ve kırıcı kelimeleri söylerken VİCDANINIZ neredeydi ?

Son düzenleme:
Eşinizin sorumsuz olduğunu bu yüzden düşünmüştüm.

Sizin cümleleriniz: sabah kızımın asısı ıcın hastaneye gıttım alerjısı old.için ozel ası olması gerekıyodu ozele goturdum onun ıcın....sabah esımle bu yuzden kavga ettık nıye ozele gdıyomusum bı dunya para harcıyomusum.....kızımın saglık masrafı yanı gereksız goruyor..kendı cesıt cesıt pantalonlar gyerken ayda sıgara ıcın 150 tl harcarken bunların gereksız old.dusunmuyor benım kızımın saglık masrafını gereksız buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…