Var ama biraz uzak. Tek gidemez. Bi de orda sadece bi kitap veriyorlar. Yani hergün gitmem gerek. Kitap almak daha mantıklı yani :)Böyle derde kurban :)
6 çocuk valla maşallah çok ütopik benim için şu manzara.
Bilgi evi var mı yakınınızda?
Bi kart çıkartıp ordan devam etsin okumaya.
Bize uzak ve bir tane kitap bir gün. .her gün gitmeliyim evde küçük bebek de olunca eve kitap yığmak çok daha kolay geliyor.İlçe kütüphanelerine götürseniz. Ödünç de alınabiliyor hem.
Yalnız çok güzel dert heee kıymetini bilin :)
Aldık canım bilim çocuk dergisi falan. Okuyor akşama kadar etkinlikleri de yapıyor ama bitiyor :/ daha uzun soluklu şeyler lazım.Kitaptan ziyade dergi falan alsanız? şu bilim çocuk tarzı tubitak in dergilerinden ya da buna benzer bir çok dergi var 9-12 yaş arası için, kuzenlerim için araştırırken görmüştüm. Hem dergide bazı aktiviteler de var düz oku geç de değil.
Ekran görüntüsünü aldım. Sanırım okumamıştır bunları sorarım yine de. Çok teşekkür ederim bdv ye yazma sebebim de buydu :)Ben çocukken bilim kurgu severdim. Gülten Dayıoğlu'nun Ganga ve Mor bulutların ardında diye iki kitabı vardı. Çok güzel ve sürükleyiciydi.
Bir de bizim zamanımızda dört kafadarlar diye bir seri vardı. Kafadan 20 kitap vardır çok sürükleyici bir çocuk polisiyesiydi. Polisiye romanları hala sevmeme sebep odur.
Şeker portakalı serisini de yine onun yaşlarında okumuş ve çok etkilenmiştim.
Küçük kara balık ve Bahrengi'nin kitaplarını okumadıysa okuyabilir ben severim
Aziz Nesin'in de çok naif hikayeleri vardır ben pırtlayan bal'ı çok sever çok gülerdim.
Rıfat Ilgaz'ın, Behiç Ak'ın, Yalvaç Ural'ın ve Sulhi Dölek'in kitapları da çok güzel okunası kitaplardı hatırladığım kadarıyla.
Momo'da güzel bir çocuk kitabı yine okumadıysa okuyabilir.
Çocuğum yok ama kitapsever bir çocuktum benim zamanımdan aklımda kalanlar bunlar yeni nesilleri bilmiyorum elbette
mor bulutların ardında dediğiniz kitap gökyüzündeki mor bulutlar olabilir mi?Ben çocukken bilim kurgu severdim. Gülten Dayıoğlu'nun Ganga ve Mor bulutların ardında diye iki kitabı vardı. Çok güzel ve sürükleyiciydi.
Bir de bizim zamanımızda dört kafadarlar diye bir seri vardı. Kafadan 20 kitap vardır çok sürükleyici bir çocuk polisiyesiydi. Polisiye romanları hala sevmeme sebep odur.
Şeker portakalı serisini de yine onun yaşlarında okumuş ve çok etkilenmiştim.
Küçük kara balık ve Bahrengi'nin kitaplarını okumadıysa okuyabilir ben severim
Aziz Nesin'in de çok naif hikayeleri vardır ben pırtlayan bal'ı çok sever çok gülerdim.
Rıfat Ilgaz'ın, Behiç Ak'ın, Yalvaç Ural'ın ve Sulhi Dölek'in kitapları da çok güzel okunası kitaplardı hatırladığım kadarıyla.
Momo'da güzel bir çocuk kitabı yine okumadıysa okuyabilir.
Çocuğum yok ama kitapsever bir çocuktum benim zamanımdan aklımda kalanlar bunlar yeni nesilleri bilmiyorum elbette
Ekran görüntüsünü aldım. Sanırım okumamıştır bunları sorarım yine de. Çok teşekkür ederim bdv ye yazma sebebim de buydu :)
mor bulutların ardında dediğiniz kitap gökyüzündeki mor bulutlar olabilir mi?
çünkü ben de gülten dayıoğlunun mor bulutlu bir kitabını okuyup çok uzun süre etkisinden çıkamadığımı hatırlıyorum :)
Bı göz attım çok güzel görünüyor. Benim de tarzimmis. Ben yarın oglumun da fikrini alıp sipariş vereyim :)https://tr.wikipedia.org/wiki/Dört_Kafadarlar_Takımı
Bahsettiğim çocuk polisiye serisi de bu yazarın serisi. Çok heyecanlı sürükleyici kitaplardı. Çok kitap da var uzun süre idare eder.
Yok sırayla bunlar. 9 8 6 4 2 ve 3 aylık :) meraklı o tarz kitaplara da. Çok tesekku88 li olup 6 çocuk maşallah diyorum
Ben yaşlarını merak ettim ikiz mi
Metin Özdamarlar in tarih Setleri var yaşına uygun. Süper bir set Çanakkale den tut Türkiye nin her yerini anlatıyor
Onları okudu bile. Yıllar önce o bebekken almıştık üç set kitap. Bitirdi hepsini. Klasiklerden okumadığı yok sanırımBenim zamanımda bir Kemalettin Tuğcu vardı, İpek Ongun, Gülten Dayıoğlu öyle şimdiki gibi weppet meptep yoktu.
Önüne gelen kitap basmıyordu. Lütfen nitelikli eser okutun çocuğunuza, ısmarlama kitaplarla beyni bunalmasın.
Başlasın işte, İntibah, Sergüzeşt, Kiralık Konak, Acımak. Nasıl olsa bunları çok okutacaklar. Yavaş yavaş okuyabilir.
Küçük prens de bitenlerden :)Şeker portakalını soylemisler kucuk prens olabilir her yasin kendinde bir sey bulabilecegi bir kitap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?