Ne olur bi el atın kızlar

Ay çok güzel çok mutlu oldum bu derdinize En iyisi kitap sayısı değil de sayfasını fazlalaştırmak bence. Hem okuma özelliği gelişmeye başlar.Hatta söyleyin o da yazmaya başlasın. Çünkü okuduklarının etkisinde kalıyor olabilir. Veya okuduğu kitapların geniş özetlerini çıkarsın. Yaşına uygun mudur bilmiyorum ama 100 temel eserlere başlayabilir. O kitapların basitleştirilmiş özetleri oluyor kolay anlaşılsın diye... Şiir kitapları verebilirsiniz... Hem okusun hem yazsın

Tercihimiz normal kitaptan yana. Yine de aklımda tavsiyeniz teşekkürler :)
Biz yeğenime Levent serisini alıyoruz. O da okumayı çok seviyor
Ona da baktı fuarda ama yazıları biraz büyük geldi. Almadı o yüzden :)

100 temel eserin çoğunu okudu bile. Yavaş yavaş sayfa sayılarını arttırıyoruz. Bi de kendi de yazıyor zaten. Geçen bi ödev için 3 sayfa falan devam ettirmisti hikayeyi. Ama yine de okumayı daha çok seviyor :)

Çocuğunuza bir blog açın ve okuduğu kitaplar hakkında özet, onu etkileyen yerler, kendiyle bagdaştırdığı yerler yazsın. Bir iletişimci olarak söylüyorum faydasını gelecekte görecek.

Oğlunuz benim küçüklüğüm aynı. Annem bunun çözümünü şöyle bulmuştu. Beni kitapçıya bırakırdı ben orada istediğim kitabı okurken kendisi alışveriş yapardı, aynı yerde kitap okurken de bulurdu beni döndüğünde. Kaldığım sayfa sayısını da hatırlardım, yeniden gittiğimizde o sayfadan başlayarak okurdum. Annemi kitap masrafından kurtarıyordum bir ölçüde. Bir ölçüde tabi :)

Talihsiz Serüvenler Dizisi çok güzel, ismine bakmayın oldukça akıcı bir anlatımı var. Baya da seri halinde 14 kitap falan halinde sanırım. O olabilir. Harry Potter okuyabilir, seviyorsa. Peggy Sue var o da seri halinde, güzel maceralı hayalgücünü de geliştirecek akıcı kitaplar.

Her mahaleye bir kutuphane şart.. Cok isterim cocuklarimin elinden tutup, resimli kitaplarin arasinda kayp olmayi, cunku evde yapamiyoruz .. Sunuda yap bunuda yap derken, zaman hemen geciyor.. Massallah ogluna

Aman çok şükür Allah daim etsin bu derdişaka bir yana internetten kitap okutsanız E-kitaplar var hem içerik fazla hem masrafsız ama sürekli bilgisayara saracak bu sefer de.

Çocuğunuza bir blog açın ve okuduğu kitaplar hakkında özet, onu etkileyen yerler, kendiyle bagdaştırdığı yerler yazsın. Bir iletişimci olarak söylüyorum faydasını gelecekte görecek.
Haklisiniz ama bu yaşlarında mümkün olduğu kadar teknolojiden uzak tutmaya çalışıyoruz. İleride zaten el mahkum alışacak ama mecbur kalmadıkça vermiyoruz şimdilik. Bıraksak tüm gün bilgisayarda yazı yazabilir ama bu bizim istediğimiz bir şey degil. Evde kalemle kitapla uğraşsın istiyorum şimdilik.

Ne mutlu size. Cok güzelmiş. Arada ben de yapıyorum hala. İki defada sihirli değnek ı bitirmiştim kitapçıda :) ama avm de onu tek bırakamam sanırım. Biraz daha büyüyünce belki :) tamam o kitapları da ekliyorum listeye. Teşekkür ederim.

Her mahaleye bir kutuphane şart.. Cok isterim cocuklarimin elinden tutup, resimli kitaplarin arasinda kayp olmayi, cunku evde yapamiyoruz .. Sunuda yap bunuda yap derken, zaman hemen geciyor.. Massallah ogluna
Aynı mahallede var gibi görünüyor ama 6.5 km var bilgi evine. Git gel bebeklerle zor oluyor ne yazık kı. Yakına bi tane daha lazım

Aman çok şükür Allah daim etsin bu derdişaka bir yana internetten kitap okutsanız E-kitaplar var hem içerik fazla hem masrafsız ama sürekli bilgisayara saracak bu sefer de.
Amin cok teşekkürler. İşte onu pek istemiyoruz. Varsın masraf olsun ama şu teknolojiden uzak dursun şimdilik :)

şeker portakalı küçük prens gibi kitapları da öneririm 8 88li harry potter ilgisini çekebilir aslında benm çocukluğumda çok popüler diye herkes okuyordu :)

Derde bak ya :) helal olsun bu çocuğa :)

bende de kitap okuma hastalığı vardı. artık normal kitaplar yetmeyince kalın kalın felsefe kitapları okumaya başlamıştım. bence kalın kitaplara bir göz atın.

şeker portakalı küçük prens gibi kitapları da öneririm 8 88li harry potter ilgisini çekebilir aslında benm çocukluğumda çok popüler diye herkes okuyordu :)
Küçük prens ı okuduk. Harry Potter biraz kalın ikna edersem olur şeker portakalı da listede :) teşekkür ederim

Derde bak ya :) helal olsun bu çocuğa :)
İlk başlarda dert değildi de okumaya kitap bulamayınca dert olmaya başladı :)
bende de kitap okuma hastalığı vardı. artık normal kitaplar yetmeyince kalın kalın felsefe kitapları okumaya başlamıştım. bence kalın kitaplara bir göz atın.
Yaşı küçük diye kalın kitap için zorlamak istemiyordum ama en iyisi yavaştan başlatmak :)

Beni de annem öğretmene şikayet etmişti.
Maddi anlamda sıkıntı oluyorsa kütüphaneden almak daha mantıklı..

Beni de annem öğretmene şikayet etmişti.
Maddi anlamda sıkıntı oluyorsa kütüphaneden almak daha mantıklı..
Kütüphane daha kulfetli bizim için. arabam benzinli ve kütüphaneye uzağız. Ayrıca küçük bi de bebegim olduğu için evden çıkmam zor. En kolayı eve olabildiğince kitap yığmak

nasıl bu kadar çok okuyabilir ki?okula gidiyor eve geliyor,dinlendi yemek yedi ders çalıştı ödev yaptı,kardeşleriyle veya anne babayla sohbet oyun vs... eee yatma vakti gelmedi mi? en fazla okusun okusun 15-20 sayfa okusun...
bir de çok sosyla demişsiniz,demek ki dışarı da çıkıp oynuyor..eee hani vakit,1 gecede 1 kitap için?
spora veya müziğe gidebilir. çok güzel kurslar var.

https://www.nadirkitap.com/ 2. el kitaplar satıyorlar, çok uyguna çok çeşit var, bu siteden yararlanabilirsiniz

2.30 da evde oluyoruz. Açıkçası bazen yemek bile yemeden ödev yapmadan kitap başına geçiyor. Kardeşleriyle yarım saat 1 saat oynar en fazla. Dışarı çıksa bile 5 6 gibi evde. Sonra saat 10da zorla kitabın başından kaldırıyorum. Hafta sonu da erkenden kalkıp okumaya başlıyor. İnsan isteyince her türlü vakit buluyor sanırım :) Spora gidiyor haftada 2 gün.

https://www.nadirkitap.com/ 2. el kitaplar satıyorlar, çok uyguna çok çeşit var, bu siteden yararlanabilirsiniz
Teşekkür ederim bakıyorum eşimi ikna edersem alırım. Kitabı ikinci el istemiyor nedense. Bi kitaba bi de yiyeceğe harcadığı parayı önemsemez yeter ki okusun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…