Ne olur bi el atın kızlar

Martı jonathan livingston'da güzel bir kitaptı onu da çok severdim ben çocukken sahi. Gerçi o da klasiktir bitmiş olabilir ama kitapkurdu çocukları severim yine de yazayım dedim.
Teşekkür ederim. Tüm kitap tavsiyelerini dikkate alıcam. Kararsız kalırsa gidip kitapçıda inceler artık :)

Masallah diyelim o zaman :) Cocuk dergileri de alabilirsiniz yasina uygun cizgi roman tarzi falan
Bilim çocuğu seviyor alıyoruz. Öğretmeni tavsiye etmiş :) ama okuduktan sonra dergiler hemen yıpranıyor. Küçük çocuklar var o yüzden. Çizgi Roman istemiyor Pek hemen Biter BU Diye :)

Bilim çocuğu seviyor alıyoruz. Öğretmeni tavsiye etmiş :) ama okuduktan sonra dergiler hemen yıpranıyor. Küçük çocuklar var o yüzden. Çizgi Roman istemiyor Pek hemen Biter BU Diye :)

Aa şey vardi ben kucukken okurdum baya kalin bir kitapti icinde birsuru egitici hikaye vardi seri halindeydi. Her hikaye 2 3 sayfa suruyordu 100den fazla hikaye vardı çikolata masallariydi sanirim adi bi bakin isterseniz

Aa şey vardi ben kucukken okurdum baya kalin bir kitapti icinde birsuru egitici hikaye vardi seri halindeydi. Her hikaye 2 3 sayfa suruyordu 100den fazla hikaye vardı çikolata masallariydi sanirim adi bi bakin isterseniz
Evet baktım 400 sayfa yazıyor ama okul öncesi diyor. Muhtemelen büyük yazılıdır. O yüzden de tercih etmez sanırım. Onu 1e gidene alabilirim o da abisinin izinde olacak gibi :)

Evet baktım 400 sayfa yazıyor ama okul öncesi diyor. Muhtemelen büyük yazılıdır. O yüzden de tercih etmez sanırım. Onu 1e gidene alabilirim o da abisinin izinde olacak gibi :)

Benim hatirladigima gore kucuk yaziliydi sanki 8 9 yaslarindaydim okudugumda gibi geliyor hep

ilçe kütüphanelerinden yada il kütüphanelerinden ödünç alabilirsiniz

ilçe kütüphanelerinden yada il kütüphanelerinden ödünç alabilirsiniz
Ne yazık ki biraz uzak ve her defasında bir kitap veriyorlar. Hava da soğuk. Küçük bebeğim var. Üşümesin diye çıkmıyorum fazla. İnternetten bulabildiğim kadar kitap almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim :)

kitapyurdunda 30 tl üzeri kargo bedava cnm haberin olsun :) genelde fiyatları uygun oluyor birde face kullanıyorsan 2.el sayfaları var 5 tl ye vesaire kitaplar oluyor. kaç yaşında oğlun? oda benm gibi demek okumaya doyamıyor :))

Bunlar benim oğlumun okuduklarından bazıları.Şimdide Percy Jackson serisini, Harry Potter kitaplarını okuyor.Fotolar niye ters yüklenmiş anlamadım.

Eklentiler

• 20150507_185614.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 20161022_084831.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 20161022_084900.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 20161022_091736.webp
    25 KB · Görüntüleme: 31
  • 20161022_091835.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 20161022_093210.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 29
  • 20161022_093407.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 28
  • 20161022_093445.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 20161022_223011.webp
    23 KB · Görüntüleme: 33
  • 20161022_223439.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 27
https://tr.wikipedia.org/wiki/Dört_Kafadarlar_Takımı

Bahsettiğim çocuk polisiye serisi de bu yazarın serisi. Çok heyecanlı sürükleyici kitaplardı. Çok kitap da var uzun süre idare eder.

Bı göz attım çok güzel görünüyor. Benim de tarzimmis. Ben yarın oglumun da fikrini alıp sipariş vereyim :)
Bende hepsi vardı çok severdim, çok güzeldi :)

Aynı yazarın (Thomas Brezina) Sevimli Canavalar Serisi var, o da güzeldi.
http://kitap.radikal.com.tr/kitap/c...ina-sevimli-canavarlar-serisi-10-kitap-283178

Enid Blyton'ın Serüven Çocukları serisi var.
http://www.truvakitap.com/kitap/cocuk-kitaplari/seruven-cocuklar.html

Küçük Vampir serisi var. Hatta geçenlerde kuzenimle bayağı muhabbetini yaptık :)
http://www.dr.com.tr/Kitap/Kucuk-Va...uk-Fantastik-Bilim-Kurgu/urunno=0000000101789

Enid Blyton'ın Hayvan Dostu Gülperi serisi var, severdim.
http://www.hepcocuk.com/kitapseti-438-hayvan-dostu-gulperinin-seruvenleri.html

Bunların hepsi küçükken bizzat okuduğum ve sevdiğim seriler.
Tabii bugünün gerçeği olan akıllı telefonlar, tabletler falan yok hikayelerin içinde.

Bir de yaş grubu uygun mu bilemedim ama Narnia Günlükleri de olabilir, bir bakın isterseniz.

Tamam oraya da bakarım. Face var ama eşim pek ikinci el alma taraftarı değil. 9 yaşında ve evet doymuyor hiç :)

Kitapları kalınlaştırın yavaşça hemen bitmesin
Biraz kalınlaştırdık tabi ama birden çok kalın görünce okumak istemiyor. Mesela Harry Potter ı göstersem istemez. Yavaş yavaş deneyeceğiz artık :)

Bunlar benim oğlumun okuduklarından bazıları.Şimdide Percy Jackson serisini, Harry Potter kitaplarını okuyor.Fotolar niye ters yüklenmiş anlamadım.
Tamam onlara da bakacağım. Çok teşekkürler :)

Seri kitapları çok seviyoruz. Hepsini almayı düşünüyorum çok teşekkürler. Biz de mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyoruz. Nereye kadar başarabilirsek artık :)

Bir de yaş grubu uygun mu bilemedim ama Narnia Günlükleri de olabilir, bir bakın isterseniz.
Filmini yeni evlendiğimizde izlemiştik eminim kitabı çok daha güzeldir. Onu da listeye ekliyorum. Çok teşekkürler

E-kitap alın.

Bilgisayardan mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyoruz şimdilik. Çıktı alsam da beğenmez :/ teşekkür ederim yine de
E kitapla bilgisayarın alakası yokki. E kitaplar, aynı basılı kitap görüntüsündedir ve kitap sayfası gösterme dışında bir işe yaramıyor. Maliyetinizi azaltır diye düşünmüştüm ama siz bilirsiniz. Yine de tam olarak ne olduğunu googledan bi araştırın derim.

Biz yeğenime Levent serisini alıyoruz. O da okumayı çok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…