ne olur bir yorum ....

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
aslında bugün sevgilisnden ayrılanlar kulübüne yazmıştm ama daha çok arkadaşımızn konuma yorum getirmesi için konu açmak istedim.

bugün 14 şubat ama ben gene hatasını anlaması için her şey bitti dedim o da tamam dedi

bugun ayrılmamın nedeni ise çok ilginç . benimkinin arkadaşları hep biz telde konuşurken takılıyorlar ona ya da bana. ben de bigün bunun nedenini sordum niye sana takılıyorlar hep biz konuşurken dedim. o da, ben zamanında onlara hep telde konuşurken falan takıldım kız arkadaşlarına falan onlar da intikam alıyorlar dedi. neyse ben bişey demedim. bugün konuşurken yine takıldı bir arkadaşı . biz konuşurken ismimi kullanarak dediki gülerek '' ayşe beni bul, beni bul" dedi. sonra o seminerdeydi teli kapatmak zorunda kaldm müsait değilmiş.. ben msj attım "sen de onların kız arkadaşlarına da böyle mi takılıyosun da senden bu şekilde intikam alıyorlar,nasıl benm ismimi kullanır bu şekilde dedim o da inkar etti yapmadığını söyledi bi de bana beni sinir etme,uzatma dedi. ben de , biraz ağır ol,bu ne ya ne biçim bi huy bu,ben böyle bir koca istemiyorum dedim. o da istemiyorsan yapacak bişey yok ayşe dedi. ben de "senden bunu beklemezdm tamm aşkım bir daha yapmam demeni beklerdm"dedim. o da benm suçum yok dedi. ben de "sen kendin diyordun takılıyorum diye şimdi inkar mı ediyosun"dedim. o da ayşe uzatma diyorum sana yazmış. ben de demek ciddiye almıyosun beni. öyleyse her şey bitti dedim.

bu arada bi keresinde biz yine telde konuşuken yanında arkadaşı vardı. o da konuşuyormuş sevglisyle telde. sonra benmki bi ara bunun kız arkadaşına takıldı kızın ismini kullanarak. bu arada kızla yüzyüze görüşmüşlüğü dahi yok yani tanışmışlığı yok. ben de o zaman sadece içimden kızmıştm bişey dememiştm.

biraz uzun oldu ama yorum yapar mısınz. bu arada sevgilim 29 yaşında bir muhendis. neden arkadaşlarının kız arkadaşlarına bu şekilde takılıyor ki çok canım yanıyor

bunu neden yapıyor olabilir?

bu ne laubaliliktir ne cıvıklıktır ya? orta okul aşkı gibi.. 29 yasındakı bı ınsanın tavırları oldguna emınmısın ? arkadasda bı yere kadar nasıl bu kdr hadsızce davranmalarına musade edıyo ve kendı nasıl bu sekılde davranabiliyo? canım senın uzulecegın bısey yok ınan bundan sana zaten koca olmaz bitmesi en hayırlısı olmuş

29 yaşında bi erkeğe hiç yakışmamış bu hareketler resmen seni arkadaşlarına maskara etmiş.. ayrılığa varacak kadar ciddi bi sebep mi bilmem ama, tepkini göstererek en iyisini yapmışsın.

Canim bence cok buyutmussun... Yaptigi sey normal degil tabi ama capkin oldugunuda gostermez bence yada kisiliksiz.. Demekki birbirlerine boyle takiliyolar bence sen onu bu huyundan vazgectirmeye calis ama tatli dille.. Aranizda buyuk bi sevgi varsa ustesinden gelirsiniz. Hayat cok kisa bunlar ufak seyler bence.

erkeklerde yapılır böyle patavatsızlıklar arkadan dalga geçmeler vs.. ota çöpe de herşey bitti denmez ki sende yani sen zaten ben böyle koca iatemiyorum diyince utanmış belliki uzatma demiş işte trip atsaydın küsseydin falan da şu bitti lafını kullanmasan olur olmaz biyerde.

onlar ayşe bilmem ne demişler ama sen şimdi buraya yazdın herkes bişey diyecek demekki sende izin verebiliyorsun ..

Hele şu devirde erkekler çoook geç olgunlaşıyorlar..Artık sinirlenmiyorum bu tavırlarına..Ama çok saçma tabiki...
Yükümlülükleri o kadar azki, başkasının kahrını çekmek istemiyorlar..Çoğu erkekte bi başkaldırı mevcut..Evliler için bişi diyemiyorum..İlişki anlamında değerlendirdim..Ben olsam bende kızardım, ama değişmiyorlar canım :s

Sevgilin arkadaslarinin sana bu sekilde hitap etmesine nasil izin veriyor?

kendisi takilmasi da ayri bi sacma bence...

ama bunun capkinkinliktan oldugunu dusunmuyorum...

ayrica bi iliski icin bitti demek bu kadar kolay olmamali diye dusunuyorum eger tamamen bitmiyorsa?

bi iliskiye bi kez ayrilik girdikten sonra daha duzen tutmaz bence...

umarim duzeltirsiniz ama bu konuda arkadaslarinin sana bu sekilde hitap etmelerinden rahatsizlik duydugunu belirtmelisin.

ne sevgilin arkadaslarinin sevgilisine bu sekilde takilsin, ne de arkadaslari sana takilsin.. Bu konudan rahatsizlik duydugunu guzelce anlatmalisin...

ya o tamm bi daha yapmam deseydi de uzatma,beni sinir etme demeseydi. benm fikrimi,duygularımı kaale almadığı için bitti dedim

biz çok ayrılıp barıştık. ama sonra kaldığımız yerden devam ettik

Sürekli ayrılıp barışıyorsan ciddiye almamıştır.
Bide bana bu tartışma komik geldi.
O kadar kişiliksiz diye hakaret edilcek bişey de yapmamış.
Çapkınlığı da arkadaşının sevgilisine yapmaz heralde.
Saçma olmuş yaptığınız.

İnsan; hayatında olan kadına yapılan muamele durumunda, bu kadar geniş olamaz..
Bir kere isim olarak, sizi bulaştırmaları çok yanlış ve çocukça..
Kardeşim lise öğrencisi, 15 yaşında bir erkek.. Fakat bu kadın/kız konusu onda dahi belirli bir tabular oluşturmuş.. Arkadaşının kız arkadaşlarını hayatta diline dolamaz, yorum yapmaz, muhattap olmaz, ki çocuk daha bu kişi..
Bizim bahsettiğimizse 30 yaşına gelmiş bir adam..
Öyle bir izlenim yarattı ki bende, siz yolda tacize uğrasanız, bu adam sizi koruyamaz..

Aman arkadaşım, hiç ama hiç bulaşma..
Hayır gelmez bu adamdan..
Bu ne gevşeklik, bu ne laubalilik yahu..

o anda saçma gelmedi ama. iyiki ayrılmışım aklı başına gelsin dedim.
ama şimdi siz böyle diyince....

normalde kıskançtır ama arkadaşlarından kıskanmaz. salak işte... öyle gevşek değildir ama,koruyucudur normalde. ama bu davranışı düşündürücü bence

normalde kıskançtır ama arkadaşlarından kıskanmaz. salak işte... öyle gevşek değildir ama,koruyucudur normalde. ama bu davranışı düşündürücü bence

Muhakkak öyledir canım..
Arkadaş-Arkadaş
Arkadaş-Arkadaş Sevgilisi dozunu kaçırmış galiba.. ( Erkektir, doğal. Ayarsız cins onlar :)) )

Kendi aralarında tabii ki şakalaşmalar olur, gitsin arkadaşları istersen donunu çeksin alsın ama hanım arkadaşlar bu muhabbete karıştırılmaz.. Bu bir ahlak kuralıdır..
Genç olsa, yine bir nebze ama, koskoca adam olmuş bu, 29 yaş da ufak değil ki..

haklısın, ne diyim. ben de şaşırdım,şok oldum
ama bizimki onlara takılmış ondan o arkadaşı da bana öyle takıldı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…