- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
Canım ben böyle laçka kişileri (sevgilinde dahil) koluma takıp arkadaşım diye bile dolaşmam.
Arkadaşlar kişinin yaşamını,halini yansıtır.
Erkek dediğin ağır olur.
Bir an önce kurtul.
Kendine yakıştırabiliyor musun?
aslında bugün sevgilisnden ayrılanlar kulübüne yazmıştm ama daha çok arkadaşımızn konuma yorum getirmesi için konu açmak istedim.
bugün 14 şubat ama ben gene hatasını anlaması için her şey bitti dedim o da tamam dedi
bugun ayrılmamın nedeni ise çok ilginç . benimkinin arkadaşları hep biz telde konuşurken takılıyorlar ona ya da bana. ben de bigün bunun nedenini sordum niye sana takılıyorlar hep biz konuşurken dedim. o da, ben zamanında onlara hep telde konuşurken falan takıldım kız arkadaşlarına falan onlar da intikam alıyorlar dedi. neyse ben bişey demedim. bugün konuşurken yine takıldı bir arkadaşı . biz konuşurken ismimi kullanarak dediki gülerek '' ayşe beni bul, beni bul" dedi. sonra o seminerdeydi teli kapatmak zorunda kaldm müsait değilmiş.. ben msj attım "sen de onların kız arkadaşlarına da böyle mi takılıyosun da senden bu şekilde intikam alıyorlar,nasıl benm ismimi kullanır bu şekilde dedim o da inkar etti yapmadığını söyledi bi de bana beni sinir etme,uzatma dedi. ben de , biraz ağır ol,bu ne ya ne biçim bi huy bu,ben böyle bir koca istemiyorum dedim. o da istemiyorsan yapacak bişey yok ayşe dedi. ben de "senden bunu beklemezdm tamm aşkım bir daha yapmam demeni beklerdm"dedim. o da benm suçum yok dedi. ben de "sen kendin diyordun takılıyorum diye şimdi inkar mı ediyosun"dedim. o da ayşe uzatma diyorum sana yazmış. ben de demek ciddiye almıyosun beni. öyleyse her şey bitti dedim.
bu arada bi keresinde biz yine telde konuşuken yanında arkadaşı vardı. o da konuşuyormuş sevglisyle telde. sonra benmki bi ara bunun kız arkadaşına takıldı kızın ismini kullanarak. bu arada kızla yüzyüze görüşmüşlüğü dahi yok yani tanışmışlığı yok. ben de o zaman sadece içimden kızmıştm bişey dememiştm.
biraz uzun oldu ama yorum yapar mısınz. bu arada sevgilim 29 yaşında bir muhendis. neden arkadaşlarının kız arkadaşlarına bu şekilde takılıyor ki çok canım yanıyor
bunu neden yapıyor olabilir?
Nasıl bir saçmalık yav bu.. Hadi erkek arkadaşınızın arkadaşlık ilişkisi bir garip arkadaş çevresi genelde birbirlerine saygı duymayan laçka insanlardan oluşuyor bu acık. Kırılmayın bana ama yazdıklarınız bunu söylüyor..
Burası her nekadar onaylamasamda kendı tercıhı diyelim ve gecelim.. Ama sizinle bu sekılde konusulmasına nasıl müsade ediyor veya sizin müsade etmenizi bekliyor ben asıl oraya anlam veremedim.. Böyle saçma sapan bir konu içinde ayrılıgı kabul etmesi konunusuda düşündürücü.. Bana sorarsanız doğru karar vermişsiniz ayrılmakla. Böyle laçka tavırları her insan kabul edemez sizde edememişsiniz.. Nekadardır birliktesiniz merak ettim.. sanırım uzun süredir değil.. yinede hayırlısı olsun herkes için. sıkmayın canınızı..
canım 1buçuk yılı devirdik öyle ha deyince atıveremiyorsun. yaza da nişan düşünüyorduk. bu erkeklerin dört dörtlük olanını gördün mü sen
1 buçuk yıldır beraberiz. o onların dalga geçmesine musade etmedi. biz konuşurken arkadaşları taklımaya başlayınca hemen ben seni sonra ararım der.gene de bilemiyorum ....
Sanırım çoğumuzda var bu.. eşimizi,sevgilmizi,nişanlımızı vs.. herhangi bir kötüde kötüleriz forumda,orda burda arkadaşımıza,ailemize vs.. hiç farketmez. karşıdan gelen yorumlar acı gelir. Kıyamayız onlara ve hemen savunmaya geçeriz. Sizin bu yorumunuz da öyle..
Bence bu iyi birşey.. savunmaya geçiyorsunuz.. yok ya okadarda değil yüklenmeyin ama okadar gibi.. E bu durumda sorununuzun ufak oldugunu abartmış oldugunuzu belkıde buyutulucek birşey olmadıgını dusunuyorsunuz hooopp sorun ortadan kalkıverıyor.
Ben bu cıkarımı yaptım yazınızdan ..yanılıyormuyum?
Siz buraya ne yazarsanız biz onu okuruz..Buna göre yorumlarız. Malum sanaldayız. mimikler yok hiçbirşey yok dümdüz bir okuma.. Siz onu hangi yüz ifadesiyle nasıl bir psikolojiyle söylüyorsunuz göremiyoruz bilemiyoruz. Buyüzden sizin yalnış anlaşlma ihtimalinizde var bizlerinde.( konu sahipleri ve yorum yaparın)
söylediğim gibi hallolur bir meseleyse takılmayın... Yok ben bunu aşamam diyorsanızda sallayın gitsin.. Kücümsemek için söylemiyorum emek emektir. ama 1 bucuk yılda nedir ki.. Ne aşklar ne evlilikler bitiyor yıllar sonra.. hayırlısı olsun hakkınızda..
bir de size bir şey sorabilir miyim. evlenmeden önce eşinz şu huyumu değiştirecveğm diye söz verip değişmediği durumlar var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/588837-nasil-adamdir.html
benim de anlamadığım 16 ocakta bi öğretmenle tanıştığını felan yazmışsın daha sonra bi mühedis.. ve 1,5 yıllık bir ilişkiden bahsetmişsin..
neler oluyor yahu....
ha dersen ki ama biz 16 ocakta ayrılmıştık felan eğer sen her ayrıldığınra gözün dışarılara kayıyorsa bence bu adamı bırakmakla adama büyük bi hayır yapmışsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?