- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
eğer öyleyse hayır olmuş harbi
aslında bugün sevgilisnden ayrılanlar kulübüne yazmıştm ama daha çok arkadaşımızn konuma yorum getirmesi için konu açmak istedim.
Bugün 14 şubat ama ben gene hatasını anlaması için her şey bitti dedim o da tamam dedi
Bugun ayrılmamın nedeni ise çok ilginç . Benimkinin arkadaşları hep biz telde konuşurken takılıyorlar ona ya da bana. Ben de bigün bunun nedenini sordum niye sana takılıyorlar hep biz konuşurken dedim. O da, ben zamanında onlara hep telde konuşurken falan takıldım kız arkadaşlarına falan onlar da intikam alıyorlar dedi. Neyse ben bişey demedim. Bugün konuşurken yine takıldı bir arkadaşı . Biz konuşurken ismimi kullanarak dediki gülerek '' ayşe beni bul, beni bul" dedi. Sonra o seminerdeydi teli kapatmak zorunda kaldm müsait değilmiş.. Ben msj attım "sen de onların kız arkadaşlarına da böyle mi takılıyosun da senden bu şekilde intikam alıyorlar,nasıl benm ismimi kullanır bu şekilde dedim o da inkar etti yapmadığını söyledi bi de bana beni sinir etme,uzatma dedi. Ben de , biraz ağır ol,bu ne ya ne biçim bi huy bu,ben böyle bir koca istemiyorum dedim. O da istemiyorsan yapacak bişey yok ayşe dedi. Ben de "senden bunu beklemezdm tamm aşkım bir daha yapmam demeni beklerdm"dedim. O da benm suçum yok dedi. Ben de "sen kendin diyordun takılıyorum diye şimdi inkar mı ediyosun"dedim. O da ayşe uzatma diyorum sana yazmış. Ben de demek ciddiye almıyosun beni. öyleyse her şey bitti dedim.
Bu arada bi keresinde biz yine telde konuşuken yanında arkadaşı vardı. O da konuşuyormuş sevglisyle telde. Sonra benmki bi ara bunun kız arkadaşına takıldı kızın ismini kullanarak. Bu arada kızla yüzyüze görüşmüşlüğü dahi yok yani tanışmışlığı yok. Ben de o zaman sadece içimden kızmıştm bişey dememiştm.
Biraz uzun oldu ama yorum yapar mısınz. Bu arada sevgilim 29 yaşında bir muhendis. Neden arkadaşlarının kız arkadaşlarına bu şekilde takılıyor ki çok canım yanıyor
Bunu neden yapıyor olabilir?
Mutsuz arkadasim beni yanlis anlama canim birseyi merak ettim bu konuya bir aciklik getirirmisin senin daha onceki konunda bir ogretmen sevgilin oldugunu soylemistin degil mi ailen dogulu diye istemiyormus hatta yanilmiyorsam bende o konuya yorum yapmistim dogulu batili ayrimini dogru bulmuyorum diye simdi benim kafam iyice karisti. Muhendis beyle 1,5 yildir birlikteymissiniz peki ogretmen bey nereden cikti acaba 1.5 yil 1,5 ay olmasin cidden benim kafam karisti yanlis anlama beni senin diger herkesin mutlu olmasini cani gonulden isterim..Sevgiline gelince davrnislari 29 yasindaki bir adama yakismiyor.Baska arkadasta farkli bir link paylasmis orada da bir ogretme. Var bu sefer senin hemserhrin benim bahsettigim olayda farkli bir konuydu.Neyse cevap verirsen sevirim mutluklar diliyorum hersey gonlunce olsun.
siz beni istediğinz kadar yadırgayın çünkü ben de kendimi yadırgıyorum.
bu arada biz sürekli onun arkadaşlarının yanında konuşmuyoruz. arada denk gelince böyle takıldılar bir iki kez. normal bi şeklde takılsaydı kızmazdım ama beni bul,beni bul dedi arkadaşı. sonra erk.arkadaşım sonra konuşalım diye teli kapattı. olay bundan ibaret
mrb. konuya şöyle bir acıklık getireyim. şimdiki sevgilimle 1 buçuk yıldır beraberiz fakat arada 2 ay süren bi ayrılığımız oldu. sonra barıştık aradan aylar geçti yine ayrıldık 3 hafta sürdü. bu ayrılık döneminde ailemn sevgilimi doğulu ve bide farklı bir ırkı olduğu için istememesi nedenyle,uzun süren baskılar yüzünden yıprandığım için ve benm kafa karışıklığım yüzünden başkasıyla görüştüm 1-2 gün. o da kendi memleketmden bi öğretmendi. fakat olmadı açtığım konu nedeniyle. tekrar barıştık eski sevgilimle. fakat şimdi yine küsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?