- 15 Temmuz 2019
- 210
- 87
- 18
- 37
- Konu Sahibi Canparcam055
-
Benim kardeşimin bebeği içinde buna benzer şeyler söyledilerdi alalım filan demişlerdi kardeşim de kabul etmedi ne olursa olsun aldırmam dedi.Sonuç mu Dünya tatlısı bir kız Allah a şükür hiç bir şeyi de yok şimdi ilk okula gidiyor.Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Böyle bişey çıksa aldıracak mısınız bebeğinizi ???Arkadalar lütfen bişey deyin bisye yazın dünden beri ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. 20 haftalik hamileyim.İkili ve üçlü tarama testlerimin sonucuna çok güzel demişti doktor.Dünde ayrıntılı ultrasyonum vardı.Bebeğimin kalbinde parlaklik böbreklerinde genişleme görülkü down sendromlu olabilir dedi amisentez uygulamasını onerdi ama bu da düşüge sebep olabilir dedi.pzt günü başka bir hastanede bebeğime ekg cekilecek.Özel bir hastaneye gidiuroum amisentez uygulamasi ücretli acaba ücret için mi korkuttular bilmiyorum.Ama çok çok üzülüyorum başına böyle bişey gelen var mi ?lutfen benim gönlümü iyi edecek bişeyler yazın .üzülmekten helak oldum ve bebeğimi de uzdugumü biliyorum
Evet bende yaptırmadım sadece siz gibi ayrıntılı ultrason yaptırdım bebeğimi görmek için sonuçta çıkan sonuçlar %100 sonuç vermiyorHamileyken ikili test yaptırmamak için baya direndim. Ebe ve eşimin ısrarı üzerine kan verdim son gün ve hop yüksek ihtimal down sendromu dediler. Amniyosentez yapalım dediler istemiyorum dedim. Detaylı ultrasona girdik, onu kabul etme sebebim de bebeği ekstradan göreceğim diye, bulunduğum ülkede hamilelikte sadece 3 defa ultrason yapıyorlar. Doktor down sendromu var ya da yok diyemem dedi. Sonra Türkiye'ye geldim rastgele bir doktora detaylı ultrasona girdim. Test sonuçlarımı falan da söyledim. Bak burada burun kemiği diye gösterdi, duymak istediğim oydu zaten inandım. Şimdi down sendromlu olmayan bir bebeğim var özet olarak. Ama açıkçası benim bu kadar inatla testleri istememe sebebim, bebeği down sendromu olsa dahi aldırma düşüncem olmamasındaydı. Ben de çok duydum hem yanılma payı yüksek, anneyi doğuma kadar strese sokan bir test maalesef. Siz gönlünüzü rahat tutun, inşallah bebeğinizin hiçbir sıkıntısı yoktur.
Aldırir miyim hiç ?...Ultrasyonda goriyorim onu ellerini,bacaklarını...Eliyle gözlerini kapayisinı o benjm yavrum her haliyle kabulüm ama bir yandan da cigerimin bir köşesi sızliyorBöyle bişey çıksa aldıracak mısınız bebeğinizi ???
Cevabınız hayırsa hiç stres yapmayın başka test de yaptırmayın
Benim bir yakınım hamileyken %99 özürlü dediler doğsa bile yaşamayacak dediler hemde 4 doktor dedi bunu farklı hastanelerde sonuçta çocuk sağlıklı ve 6 yaşında
Çok haklısınız rabbm yüreğinizi ferahlatsın inşallahAldırir miyim hiç ?...Ultrasyonda goriyorim onu ellerini,bacaklarını...Eliyle gözlerini kapayisinı o benjm yavrum her haliyle kabulüm ama bir yandan da cigerimin bir köşesi sızliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?